Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 5
afibebe spune:
of e culmea,
iar vorbesc de una singura.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
alinus_25 spune:
Devylla, pt Erika ta. Momoasa si ochioasa. Se citeste talentul fotografic in pozele alea. Sunt superbe. Am vrut sa-i arat sotului albumul 'Japonia prin...' ca i-am zis ca la voi e un ochi si o mana de artist in familie, dar nu am mai gasit vechile fotografii. Doar 2. Am vazut ca te numesti de fapt Sabina. Deci e de inteles... mda, are numele asta un mister si o incarcatura artistica. Pardon, de fapt purtatorul. pt Sabinele noastre.
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)
alinus_25 spune:
Afibebe Parca ai zis ca nu ajungi la inmormantare. E de inteles. E departe, mai e si bb si lapticul lui la mijloc. Plus ca mi se pare neigienic si obositor sa alaptezi si pe drum in masina, si in casa respectiva. Si nu spun asta ca sa te consolez, caci stiu ca ai fi vrut sa fii alaturi de nasi, insa nici eu nu m-as fi dus.
Danniele, puna draga la supararile. De dragul fetei tale, pastreaza-ti optimismul si starea de spirit si fugi la cumparaturi. De fapt sper ca esti plecata.
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)
sim_stoian spune:
Neatza, am facut si noi ochisori!
Rox, sa iti fie de bine iesirea si sa porti cu placere blugii noi. Are dreptate Maria, usor-usor le bifeaza pe toate.
Sabina Y, am vazut pozicile cu bombonica de Erika. E frumoasaaaaa foc!
Sabina, sa stapaniti sanatosi masina si sa te aud ca o conduci si tu.
Luy, . Tomasa lasase la inscritionat globuletul, de aia nu a pus poze. Poate ti l-au aratat pe al ei . Daca reuseste sotul tau sa ajunga la Sofitel, bine, daca nu, vad eu, poate gasesc pe net vreun globulet. Te anunt daca gasesc ceva.
Stefan a fost cumintel de data asta, fara scandal, fara maraieli. A ras, s-a jucat, a vorbit cu lumea. Acum m-am apucat de spalat rufe pt ca e jale...Si sotul e plecat pana miercuri in delegatie
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
youngrita200 spune:
Lia_B, multumim pentru incurajari si ganduri. Si noi ne-am pus speranta in acel "in mozaic", dar e tot degeaba daca sunt afectate functiile vitale. Copilul meu face stop respirator aproape de fiecare data cand plange. Necesita manevre de resuscitare si au fost stopuri (a facut pana acum peste 40) care au depasit 7-8 mimute. Deci creierul sufletelului meu e afectat si din cauza asta. Si in timpul mesei, puiul meu UITA sa respire si trebuie stimulata. Asa ca nu stiu in ce masura mai am puterea sa sper.
rnico spune:
ceau!
am dori si noi sa fim pe listuta cu dovlecei si papanasi!
alesia, 23oct2007, 3900gr, 49, cm, apgar9, cezariana
multumim
cum putem pune poze pe site-ul comun?
bombonica ...23oct2007
crissintibun spune:
Am revenit si eu dupa o lunga absenta in care am avut parte si de necazuri:am avut niste complicatii post cezarina si de bucurii:a fost joi Botezul Amaliei .Sunt f fericita k a increstinat-o si am constatat k de atunci nici k a mai avut colici..sper sa dureze minunea.Avem poze la semnatura de la Botez ,daca doriti sa vedeti cat de cuminte a fost Ami ,a impresionat pe toata lumea k nu a plans deloc.
Ma apuc sa va citesc din urma ..K tot doarme fetita si am si eu putin timp pt mine.
Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
Andries spune:
Rita inca o data, ma rog sa va dea Dumnezeu putere, eu cand am citit de cele peste 30 de stopuri cardiorespiratorii am spus ca poate n-am vazut eu bine, este imens, imens...si te intrebi de ce? Nu stiu ce as putea sa mai spun, e prea multa suferinta pentru un pui de om.
Fetelor !!! Eu am avut copil cuminte (primul adica) si n-am stiut sa-l apreciez si uite ca al doilea ma calareste zi si noapte cu minunatii colici fiorosi. Cred ca si pe myral am auzit-o vaitandu-se de colici ca mine... Am inteles de la mdme doctor ca Espumisan e mai bun decat sab desi au aceeasi substanta, ma rog.. cine da espumisan cat ii da la bb si de cate ori pe zi? Ca mie mi-a recomandat o doza extrem de mare si parca mi-e nu stiu cum sa-i dau atat. Please, please...
Andries
alehiam spune:
roxana, bafta azi la doctor! si cred ca te-am vazut ieri la kidex... insa pana sa-mi dau seama de unde te cunosc, te-am pierdut . N-am stat mult ca era prea cald si cu bebe in marsupiu... dar tot i-am luat incaltari ca Mario lui Betty (mi-au placut de la kidexul de asta vara, cand i-am luat nasicii mici niste mocasini. La haine nu prea m-am uitat. M-au atras niste saci de dormit veseli rau de tot, insa m-am gandit cum ma intorc si cu bebe si cu o groaza de bagaje (tati doar ne-a dus pana acolo, si apoi a trebuit sa mearga la servici ).
sim ma bucur ca micutul a trecut cu bine peste noua iesire
Daca am ajuns la Kidex, am trecut pe la Sofitel si am luat globulete. Acum mai trebuie sa merg sa le dau la scris... bine ca Robert s-a invatat cu metroul .
SabinaY dulce erikuta.
danielle fata necajita. Sper ca te-ai mai relaxat la cumparaturi. Si ce veste buna ca vin pana la urma ai tai de craciun
alinus bine ati revenit! si poate e bine sa ajungi la IC Iasi...poate ii poate face un autovaccin ceva... Exista acum ceva timp un vaccin antistafiloccocic... insa acum nu cred ca se mai fabrica.
rita... imi pare rau ...
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Poze puteti vizualiza prin contul comun pe flickr/contacts
Pinacolada spune:
salutare! Roxana-tinem pumnii, sa ne dai vesti!
da, am fost si eu la kidex, dragutel, am luat cate ceva, nu f multe dar...
si targul de suveniruri dragut!nu am stat mult, dar a fost placut!
bb rares e mai bine, pe 6 implineste 3 luni, sper sa-i mai treaca colicii, voi cum mai stati la capitolul asta?
acum e in urlete, revin!