* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (72) *

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Angelique multumesc dar nu ma prea pot linisti
oricum care este treaba cu treaba aia babeasca?adica nu stiu daca fac bine UM 16.05. si varsta tati 26 impliniti deci ar fi asa nu:
5+26=31 baiat??
am gresit ceva?
dac nu am gresit eu inseamna ca e baiat ?eu deja mi-am luat gandul de la baietel si mami cu tati o asteapta pe SARA IOANA nu pe TIBERIU ce o sa ne mai distram daca este asa,cu toate ca nu cred asa ceva pt ca tot nu se vedaea la eco ce este si numai la 3D o putut sa ne spuna ca este fetita
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Mai fetelor, apropos de echografii si de sexul lui bb. Mi-a povestit mamica unei colege de scoala de-a lui Andrei ca ei toata sarcina i-au zis ca bb e baietel, si cica a facut o tona de echografii, la echografuri care mai de care mai evoluate, la diversi doctori, si... surpriza mare, a nascut o... fetita. Zicea ca la inceput a fost shocata, dar s-a obisnuit repede.

Tina 29+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

buna zuzizci!am facut si eu pomul ce bine imi pare!...as vrea si eu sa vin la intalnire da nu vrea sotu sa ma aduca...cica e prea mult pt colul meu mai bine sa stau in pat...ca vrea bebe la termen...nu-i corect tare mult as fi vrut sa vin si eu....

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 30s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 10 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

buna zuzizci!am facut si eu pomul ce bine imi pare!...as vrea si eu sa vin la intalnire da nu vrea sotu sa ma aduca...cica e prea mult pt colul meu mai bine sa stau in pat...ca vrea bebe la termen...nu-i corect tare mult as fi vrut sa vin si eu....

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 30s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 10 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut

Lala asa imi zice si mie sotul meu... ca si eu as fi vrut sa ajung... Iar singurica mi-e frica totusi sa merg cu masina pana la Buc, desi eu inca mai conduc. De fapt cred ca o sa conduc si in luna a 9-a, ca nu prea am ce face...

Tina 29+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

adryana4you, manca-l-ar mama pe el de baiat bun ce e! asa da! m-a topit cu bradutul ala:)

anjelik, bon, daca tot ai gasit remediu, cu ridichea aia (grrr) tot e bine! si felicitari si toata admiratiamea ca ai depasit criza de astm! cat despre oameni...mama...de nu-i zicea vreo doo lu' "pauzarea" aia...

miki, nu chinui baiatu! nu toti sunt inspirati, nu toti au idei. traiesc si ei marea asteptare cum stiu. nici al meu nu face nik deosebit, nici pt bruno n-a facut dar pt mine inseamna enorm ca e altauri d emine in crizele mele de glicemie - cauzate de... - si ca imi arata mereu esenta lucrurilor inainte s-o iau pe campii. sau ca, desi n-are chef, ma scoate la "lechevitrine" sau windowshopping, num'asa sa-mi treaca mie dracii, sau ca se trezeste el dimineata la bruno, cand eu la 8 mai lenevesc o juma de ora in pat. stii ce mult face asta pt mine? ca mi-as dori si eu sa vina acasa cu o supriza speciala, ca as vrea si eu o floare din cand in cand...asa, pur si simplu... da nu...si totusi, mi-e drag de el asa cum e:)

cica vroiam sa repet la flamanda si am aterizat in dormitor sa calc camasi pt barbat, am trantit haine la spalat ca m-am enervat pe ele, ams trans dupa bruno care somnoreaza si gata... astept sa vine barbac-miu de la kikido:)

miri_mik 33+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Glumesc, bineinteles. Si el stie asta. Si mie imi este de ajuns ce face pentru mine. E un om minunat caruia nu pot sa-i reprosez nimic. Ma face sa rad in fiecare zi si nu ma enerveaza niciodata:))(ma rog...doar cateodata)

Mai, ce declaratii de dragoste le mai facem noi sotiorilor...

Miki 35+ Buburuza simpatica

Miki
Lucrusoare buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/?saved=1

Laura 30+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Wow, nu-mi vine sa cred ca am reusit sa fac chestia asta cu fotografii.... Am pus doar doua mai vechi pentru ca eram sigura ca nu voi reusi sa-mi fac un cont pe flickr... Voi cauta si poze mai noi. Va pup!

Mergi la inceput

Lala_20 si Tinna, nici eu nu pot sa ajung la intalniri, dar nu-i problema.Las ca In iunie cand vin in tara o punem de-o intalnire cu tot cu bebelusi si sa vezi atunci distractie ce va fi:))

fetele

Miki
Lucrusoare buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Din pacate nici eu nu pot ajunge la intalnire... Joi vine soacra-mea in tara si nu sta prea mult... Nu as putea sa plec la plimbare fara ea... Imi este tare tare draga !

Please.... sa-mi spuna si mie cineva daca se vad fotografiile mele!

http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici, da se vad si sunt foarte frumoase!!!!

dimitris e un scumpik

35+ EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Din pacate nici eu nu pot ajunge la intalnire... Joi vine soacra-mea in tara si nu sta prea mult... Nu as putea sa plec la plimbare fara ea... Imi este tare tare draga !

Please.... sa-mi spuna si mie cineva daca se vad fotografiile mele!

http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/

SE vad si sunt foarte frumoase! Sa-ti traiasca Dimitrakis!E un scump!!

Miki
Lucrusoare buburuza

Mergi la inceput