* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (72) *
Raspunsuri - Pagina 6
Ellenuta spune:
miki .. si pe al meu, daca era cu putsa, l-ar fi chemat David Matei .. bine, ta-su ar fi vrut Nicholas daca ar fi fost baietel .. dar, cel mai important este ca bebe sa fie sanatos!! pe praslea il facem noi, asa a promis tati .. ca doar el e responsabil de ce pune acolo ..
35+ EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Mitsu-bishu spune:
darene, adryana, va multumesc pentru cuvintele frumoase!
miri_mik, nu intentionam sa te enervez, dar asa sunt eu, mai prapastioasa si imi doresc tare mult sa fac pe bebe natural... In fine, vom vedea.
gattasalvaje, merci mult de "ghicitor", cred ca am mai facut quizu' o data si a iesit fetita, acu' a iesit baietel 75% deci... Ehm.. ehm... Mi-am mai schimbat eu mood-ul si viziunea intre timp.
Multumesc si de invitatie, dar cred ca iar nu o sa ajung sa va vad ca pe 8.12 am un partial si nu am invatat nimic... Poate daca ma apuc zilele astea... Oi da si eu o fuguta o juma' de ora, sa vedem...
Va pup!
32+ cu baby neidentificat
Ellenuta spune:
zuzici .. ati stabilit ceva ptr sambata???? sa ne vedem pe la baby expo .. nu am vazut eu?
angi, tu cand vii in bucuresti??
ati vazut cu cine am picat in grupe la euro 2008?
olanda
italia
romania
franta
cica grupa mortii .. bine macar ca ne-am calificat caci daca luam 1 punct suntem tari ..
35+ EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
Mitsu-bishu spune:
Cred ca am mai intrebat o data, de mult.. Dar nu mai stiu unde. Cum fac si eu ca sa pun un link la semnatura? Si eventual sa ii schimb numele cum vreau de ex. sa nu apara "www.flickr.com", ci "burtica" sau ceva de genul...
Mitsu-bishu spune:
Aaaa, pai daca e sambata eventual dupa ora 12:00, vin sigur!!! La baby expo?? Yeeeeyyy!!! Poate iau si eu ceva pentru cocoloshul meu!
AngeliquedeS spune:
Ellenuta, daca e totul in regula, vin vineri. Joi am programare la gineco si de ce imi spune el depinde totul. Voi avea atunci 37+2 saptamani
Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 4 saptamani!
Ellenuta spune:
zuzelor .. deci cum ramane cu intalneala .. mi se pare ca suntem cam dezorganizate ... cum facem ?
mitsu .. uite asa faci .. DA REPLY WITH QUOTE LA MESAJUL MEU SA VEZI CUM TRE' SA FACI
AICI PUI NUMELE CARE DORESTI SA-TI APARA
35+ EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
miri_mik spune:
mitsule, io cand zic ca m-am enervat, n-am zis-o de-adevaratelea:) certe ca n-ai voie sa fii prapastioasa:))
miri_mik 33+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
stoisor spune:
ceau zuzici?toate bune la voi??si la mine dar ma nelinisteste analiza aia la urina si abia astept ziua de marti
va pup pe toate
AngeliquedeS spune:
Stoisor, lasa ca nu mai e mult si te linistesti, o sa iasa bine, ai sa vezi!
Fetelor, iar o pomenesc pe Iulia82 Sa vedeti ca s-a intamplat ceva!
Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 4 saptamani!