* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (72) *

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Multumesc mult fetelor!!
La cat ma pricep eu in ale calculatorului... ma asteptam sa nu le puteti vedea si voi... Ma bucur ca nu a fost asa!

Laura 30+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Buna fetelor!rasfoiam capitolele anterioare unde cineva dintr-un oras dun sud ,nu Bucuresti,a pus poza unui carucior achizitionat din Italia,rosu parca.Vreau si eu si nu o mai gasesc parca era un magazin cu P,si spunea ca, chiar cu costurile de transport e accesibil.Va rog sa ma ajutati daca va amintiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Seara buna ....
Ce sa intampla pana la urma ,intalnirea este v ineri sau sambata la baby expo? Eu ajung sambata dar vin cu alaiul :-)))) si cu inca o mamica mai mica cu o sapt decat mine(ca si sarcina) deci intra in club si ea.Nu as putea sta dar macar 5 min sa va salut , asta daca va vedeti sambata .
Pupici ......ma duc la nasi si am sa scanez si pozele lui bebe , abia astept sa le vedeti

31+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Fetelor, i-am trimis un mail iuliei82.sper sa fie doar ocupata si totul in regula.Poater primesc un raspuns

31+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Multumesc mult de info, Ellenuta!

miri_mik, nu-i bai, nici nu te-am crezut ca te-ai enervat . Ma scuzam si eu asa...

Deci, fetelor, pana la urma cum e? Cu Baby Expo, that is. Sambata sau duminica? Si pe la ce ora? A, si inca un amanunt, unde anume e B.E. asta? Multumesc!

32+ cu baby neidentificat

Mergi la inceput

Ah, gata, am gasit!

E la sala Polivalenta... Cica e editie aniversara, poate ne bagam si noi la vreun concurs, ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, dragele mele, de ce mi-a fost frica nu am scapat. Am ajuns la urgenta. Acum ne-am intors de la spital. Sunt mai bine, mi-am mai revenit, dar socul a fost mare. Am stat trei ore plimbata cu targa si cu masca de oxigen pe fata. Tot ce imi doresc este numai ca si atunci cand voi naste sa am parte de un tratament asemenea celui pe care l-am avut acum. Foarte multa atentie si grija, nimeni nu a fost acru sau artagos, toti au depus toate eforturile. Mi-au facut analize si control la plamani si la ginecologie.

Vestea buna e ca bebe e bine, i-am auzit inimioara care facea ca un motoras si colul inca imi este inchis si membranele intacte. Mi-a spus ca risc foarte mult sa mi se rupa membranele atunci cand tusesc in halul asta. Ufff, ce groaznic a fost. Bine macar ca am iesit din criza. In afara de oxigen nu mi-au dat nimic dar oricum a contat enorm ca ma stiam sub supraveghere medicala.

Mi-a fost tare frica sa nu il afecteze pe bebe faptul ca nu am eu aer. Ufff, bine ca s-a terminat cu bine, sper sa nu am parte de vreo recidiva.

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

angi, ce rau imi pare pentru ce ai patit! noroc ca esti bine si bebicu este bine! nu stiu ce sa-ti spun sa iei ptr tusea asta .. daca nici dr nu stiu ..

ai mare grija de tine si de bebe!!!

35+ EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

AngeliquedeS, saraca de tine!

Dar cum s-a ajuns in situatia asta? Adica si eu am tot fost racita pana de curand si tuseam ca o apucata, dar mi-a trecut cu hainute groase & ceai cu muulta lamaie... Bine macar ca ai nimerit pe maini bune si ca nu a fost asa de grav incat sa iti administreze ceva care sa ii dauneze lui bebe, pe principiul ca viata ta e mai importanta! Of, of, ai si tu grija pe viitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

uuffffff, angi, ce sperietura!!
ma bucur sa aud de tratament frumos la urgenta din Cta, desi 3 ore e cam durata medie pentru orice!! sa fie asa si la nastere, sa nu dai peste oameni naspa!!

Ai grija de tine, nu stiu ce sa-ti spun sa faci cu tusea aia nasoala, miere si ridiche, stiu cand eram mici ne facea bunicu' ceai de coji de nuca (vorba vine, ca punea si nuci intregi sparte), le fierbea in apa cu zahar destul de mult timp, si era bun, ca un sirop!

te si stau pe aproape

a, si azi am facut 35 saptamani (ignorati semnatura)

Monica 34+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput