* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (72) *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici .. cum ramane cu intalneala?????? vineri sau sambata .. eu duminica nu pot caci sora mea il boteaza pe ala mic ..

parca eu as merge dimineata .. sa nu fie nebunie pe acolo ..

deci .. ????????????

35+ EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mi-au spus ca degeaba iau orice pt tuse ca de data asta e tuse pe fond de astm, adica organismul nu primeste destul aer si tuseste ca sa traga fortat aer. Va multumesc mult ca imi sunteti alaturi!

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

OF, OF ANGI... sa inteleg ca ai facut criza de astm ...
Imi imaginez ce sperietura ai tras... Bine ca bebe Viktor este sanatos si ai colul inchis... Si eu am tusit cateva zile atat de rau ca simteam ca ma rup acolo inauntru, jos...
Mi se pare incredibil faptul ca, cu toata evolutia medicinei din zilele noastre, nu se poate face nimic intr-o astfel de situatie si trebuie sa te chinui in continuare ...
O calda imbratisare virtuala si... fruntea sus.. treci tu si peste asta !!!

Laura 30+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Angelique imi pare rau pt tine stiu ce spaima ai tras pt ca si eu am aceiasi problema ASTM si mi ffff frica de o criza cu burtica mare ,ma bucur ca ai scapat
Eu am fost sfatuita sa fac vaccinul antigripal la 27 sapt pt a avea mai multe sanse sa scap de complicatiile unei raceli
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

saluuuuuuuuuuuuut...
sunt absolut sfarsita. e finalul uichendului mei liber. daca stateam la munca, precum ellenutsa, eventual mai mult decat ea, cred ca nu eram asa franta. si nici n-as fi trecut prin ce-am trecut.

am fost la munte si am avut parte de mari peripetii. de unde stiam ca o sa ajung cu o masina pana aproape de cabana si voi merge "maaaaaxim 20 de minute pe jos, da' oricum nu e zapada", am dat-o in alte chestii.

pe scurt, sambata si duminica am contabilizat doua ore si jumatate de mers pe jos prin zapada. azi a fost cum a fost, ca cea mai mare parte a drumului de la cabana pana unde a trebuit sa abandonam masina a fost la vale. dar sambata...mamaaaaaaaa!!! era trecut de ora 17, se lasase noaptea, era viscol si ceata am mers pe jos aproape o ora si jumatate prin zapada...LA DEAL, ca sa ajung la diham.

prin urmare, sunt complet chiauna si inca nu-mi dau seama cum a fost posibil sa trebuiasca sa inot prin nameti in opt luni si jumatate.
astept sa-mi bata la usa o pizza si ma apuc sa va citesc din urma.

uffffff, ce bine-i acasa.

pup fetele!

irina 34 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Angelique mie mi-au spus ca pot sa folosesc in continuare spray-ul de astm ,Ventolin,ca nu are nici un efect advers in sarcina .... si mai zicea doct si asta defapt am auzit-o chiar eu de la alte gravidute ca sarcina in sine si greutatea burtii dau anumite crize de astm fara a avea acesta boala ...deci ,ce va fi ...
pupici pt tine si bebel
29+

Mergi la inceput

ange, prin ce emotii ai trecut! astm, raceala, spital, masca de oxigen (mama-mama, as fi dat orice pt o masca d'aia, sambata seara! :-))). ma bucur ca ai depasit momentul si ca sunteti bine si tu, si bebe viktor. sa stati cumintei, sa ajungeti cu bine la baby expo, sa ne vedem la un papa bun si dupa ce ajungeti inapoi acasa, poa' sa faca el ce-o vrea, sa se nasca sau sa mai stea la caldurica.
pup fata!!!

irina 34 Rares

Mergi la inceput

laura dimitris, felicitari pt reusita cu pozele!

irina 34 Rares

Mergi la inceput

A VENIT PIIIIIZZAAAAAAA!!!

irina 34 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ellenuta,
foarte inspirata ISPRAVA LUI TATI!

Ceska, 34 sapt+ cu Benji