* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (72) *
Raspunsuri - Pagina 10

laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by irinouka
saluuuuuuuuuuuuut...
sunt absolut sfarsita. e finalul uichendului mei liber. daca stateam la munca, precum ellenutsa, eventual mai mult decat ea, cred ca nu eram asa franta. si nici n-as fi trecut prin ce-am trecut.
am fost la munte si am avut parte de mari peripetii. de unde stiam ca o sa ajung cu o masina pana aproape de cabana si voi merge "maaaaaxim 20 de minute pe jos, da' oricum nu e zapada", am dat-o in alte chestii.
pe scurt, sambata si duminica am contabilizat doua ore si jumatate de mers pe jos prin zapada. azi a fost cum a fost, ca cea mai mare parte a drumului de la cabana pana unde a trebuit sa abandonam masina a fost la vale. dar sambata...mamaaaaaaaa!!! era trecut de ora 17, se lasase noaptea, era viscol si ceata am mers pe jos aproape o ora si jumatate prin zapada...LA DEAL, ca sa ajung la diham.
prin urmare, sunt complet chiauna si inca nu-mi dau seama cum a fost posibil sa trebuiasca sa inot prin nameti in opt luni si jumatate.
astept sa-mi bata la usa o pizza si ma apuc sa va citesc din urma.
uffffff, ce bine-i acasa.
pup fetele!
irina34
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
WOW, IRINUKA....

Bine ca nu ai patit nimic !!! Cred ca a fost un bun antrenament fizic inainte de nastere... Stii,.. cum fac fotbalistii antrenamente in cantonamente la munte ca sa fie pregatiti in meciurile viitoare...
Cel putin,... in afra drumului.., a fost frumos? Te-ai simtit bine?

Pofta buna la pizza !!!
Laura

AngeliquedeS spune:
Irinouko, mama, ce ai patit, sa mergi prin zapada si viscol atatea ore!
Stoisor, asa este, Ventolinul este safe in sarcina dor ca eu cand apuc sa intru in criza nu ma mai ajuta... E tare rau sa ai astm, tare pacatoasa boala...
Ma duc sa fac un dus sa mi se mai moaie pieptul
Pupici,
Angelique 36+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 4 saptamani!

irinouka spune:
laurici...ma si mir ca pana la urma a fost totul ok. ma gandeam la un moment dat la o singura chestie :"sa nu ma doara burta, sa nu ma doara burta, sa nu ma doara burta". daca incepea sa ma doara, nu stiu ce ma faceam. ii multumesc "pe aceasta cale" lui palugel care sper sa a stiut ca ma-sa nu l-a chinuit pt ca a vrut ea ci pt ca a fost situatia de asa natura. n-a protestat, saracul, desi, la ce puls aveam la un moment dat si ce oboseala si ce nervi, aia mai lipsea, s ainceapa el, saracul, sa protesteze. dar a stat cuminte la cutiuta lui si-s tare mandra de el. acum topaie, nevoie-mare, se simte bine acasa.
in afara de drum...m-am ofticat ca am iesit a doua la whist. :-)))
a fost frumos, una peste alta. mai ales azi, era senin, era zapada mare, se vedeau muntii, am baut cafea si ceai cu ochii pierduti in zare, sa ca sic asa...ma rog, cat am putut sa ii tin deschisi, pt ca lumina era extrem de intensa iar eu nu aveam ochelari de soare.
zilele urmatoare cred ca primesc si setul meu de pozici si o sa v-arat si voua ce frumos a fost.
irina 34
Rares

ceska777 spune:
AngeliquedeS,
bine ca ai trecut de criza de astm si bebe nu e afectat!
Si eu sunt racita si cand ma apuca cate o rafala de tuse-fac ca o mitraliera- ma scuz in gand fata de bebe! Imi e putin frica sa nu se complice cumva la mine cu vreo pneumonie ceva..........
Ceska, 34 sapt+ cu Benji
AMR 6 Saptamani

Mitsu-bishu spune:
Irinouka, ce flumooooos!!! Eu nu mai ies nicaieri... O sa cumpar acum niste KFC si o sa beau niste Pepsi ca o mama denaturata ce sunt ... Mi-ar prinde bine si mie niste aer curat, ca si asa mai trag cateva tigari pe zi. Inca...
Da' io daca merg pe jos mai mult de 20 de minute am niste contractii... mama - mama!
32+ cu baby neidentificat

irinouka spune:
mitsu, n-am mancat toata pizza, n-am putut. dar de niste KFC as avea INTOTDEAUNA loc!!! iar pepsi, gand la gand, am impartit azi o cutie cu baiatul meu. el e la dieta, eu incerc sa ma feresc de sucuri asa ca solutia ca sa ne mai facem cheful fara a simti ca ne-am porcit e sa impartim o cutie de suc sau o sticla de 0,5.
cat despre relatia efort-contractii, deocamdata m-a ferit dumnezeu de asa ceva. dar niciodata n-o sa imi mai fortez norocul.
daca tu nu rezisti la o plimbare mai lunga de 20 de minute, n-o face, evident. dar ai putea sa faci, de pilda, doua plimbari mai scurtute in ziua respectiva. e bine sa mai dai din piciorute si sa te si oxigenezi, vorba ta.
cu tigarile, nu stiu ce sa zic pt ca nu-s fumatoare. dar mai sunt fete care n-au reusit sa renunte de tot la "fumuri", asa ca...
irina 34
Rares

Mitsu-bishu spune:
Daaa... Pai incerc sa ies in fiecare zi din casa, sa iau o gura de aer proaspat. Merg pe jos incet-incet, e mai greu cu cumparaturile... Sper sa nu ma ingras in vacanta de Craciun sa nu ma mai pot misca deloc! 32+ cu baby neidentificat

ceska777 spune:
N`Seara!
......si ma gandesc la Garcea!
azi am depasit starea de "high" si am rezolvat lucruri pamantesti cum ar fi bagajul meu pt spital. E aproape gata mai o pijama si niste lenjerie de adaugat. Cum a auzit bebe de spital cum tropaie!
Am aprins azi prima lumanare de Advent si e f calda atmosfera la noi in casa. Am maine liber de la sot sa mai arunc ceva decoratiuni de iarna prin locuinta.......dar cu masura! Daca reusesc sa le aranjez asa ordonat si geometric o sa aprobe daca nu o sa zica ca am facut dezordine.. E asa haios. Ieri am implinit o cifra rotunda de zile (sute) de cand sunt aici,de cand suntem nedespartiti si am rasfoit prin jurnal recitind ce era la vremea respectiva.......am ajuns asa si prin aprilie 2007 spre data conceptiei: domnul sot a visat astfel cu doua nopti inainte de "lipeala" (a se citi fertilizare-termen ce imi pare putin agrar) ca ii aduceam la cunostiinta ca sunt gravida in doua luni. Si desi in vis era speriat de veste o zi mai tarziu mi-a adus primul buchet de flori. Primul! Si azi am inramat o poza de la eco cu Benji si am asezat-o langa trandafirul galben din primul buchet primit de mami de la tati. E uscat dar inca frumos.
Nici tati nu e marele romantic. Are insa suflet mare,e un scump si de aia il iubim! Pana sa raman gravida aveam multe prietene in ro gravide sau proaspete mamici si mie imi era teama ca eu nu pot....Si el zicea ca poate el!
In perioada asta cu sarcina e putin dezorientat asa cred eu..... Adica cumva coplesit si mirat si bucuros si intimidat si surprins si nerabdator si .... cel mai cel e cand face o mutra asa haioasa cand simte cum misca bebe! Sunt curioasa de expresia fetei cand isi va tine prima oara fiul in brate.... poate sunt pe faza si fac o poza.........
Ceska, 34 sapt+ cu Benji
AMR 6 Saptamani

Shose spune:
Angelique mititica de tine prin ce ai trecut. ma bucur ca esti bine.
Irinouka ce peripetzii....aventuri si "sporturi extreme" asa numesc io mersul pe jos prin zapada....in total 2 ore si ceva.
Sigur palugel merita diploma de alpinist fruntas.
Laurica se vad pozele si sunteti tare frumosi.
30+
AMR Max 10 !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mitsu-bishu spune:
Hihi, ceska, ce bine scrii... Si mie mi se pare agrar cuvantul asta "fertilizare", dar mai rau parca suna "gestanta" - asa imi spune mama... Care, bineinteles, nu e de acord cu bebe.
Ce idee buna chestia cu pozitza langa buchetul uscat... Eu nu am idei dintr-astea, desi ma gandesc toata ziua la bebe si la ce as putea face pentru el. 32+ cu baby neidentificat