Strumfi de iulie-august 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
mamii spune:
ps Luna soer sa rezolvi cu Adelicioasa si nu te mai consuma
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
madalina_s spune:
Buna dimineata,
La voi nu dorm copilasii, la mine mi-e mila sa o trezesc, doarme frumos si eu stau cu sanii betonati pe langa calculator! Am avut o mastita acum o luna de am ajuns la urgente iar acum ma mulg mereu in fiecare dimineata si cateodata si seara si-mi pare rau de atata lapte aruncat. Am pastrat la inceput dar m-am plictisit sa tot sterilizez pompa iar acum doar o spal cu detergent.
Fetita doarme de la 2-3 pana la 9-10 dimineata, si mai doarme si dupa prima masa vreo 2 ore si mai tarziu de cateva ori cate o ora. Chiar ma gandeam ca doarme prea mult.
Si la noi probleme cu regurgitarea chiar si la aproape 4 luni; nu cred ca reflux desi a vomat in jeturi de cateva ori de ne-am speriat dar pediatra a zis ca daca a luat bine in greutate nu are nimic.
Va pup si va doresc o saptamna buna,
Madalina si Maria (12.08.2007)
veroboroda spune:
Buna dimineata la fete!@ Eu am avut un weekend incarcat si nu am apucat sa mai scriu. Sambata am fost la tanty dr, am fost la plombare, in vizita, duminica am vut noi musafiri si uite asa s-a dus weekend-ul. Asa ca raportam acum avem: 5,500kg la 3 luni suntem putin anemica si luam fier, in rest suntem o fetita ca la carte, diversificarea cred ca o vom incepe pe la 5 luni.
Camelia, imi pare rau pentru problemele tale cu soacra. Cred ca eu te inteleg cel mai bine pentru ca si eu stau cu soacra si am avut f multe conflicte cu ea(si pe noi ne-a "poftit" sa plecam din casa ei de nenumarate ori),dar eu am pus-o la punct anul trecut, cand am avut un conflict major cu ea, i-am spus ca ea pentru mine este moarta, sa nu indrazneasca sa ma mai deranjeze vreodata ca o sa-i para rau Soacra-mea e si bolnava a dat un tramvai peste ea si e putin dusa cu capul si cred ca ii este frica ca am s-o bat daca ma supara, asa ca nu indrazneste sa-mi mai adreseze nici un cuvant,nu-i spun nici macar buna dimineata .M-am separat cu absolut totul de ea:mancare, vase, absolut tot si mai ales nu ii permit sa se atinga de fata mea.o vede doar de la distanta si asta numai cand am eu chef sa i-o arat(i-a arat de gura sotului, ca daca r fi dupa mine....)
Si eu ma razbunam pe sot din cauza cretinei de soacra mea, dar am zis ca nu se merita sa-mi stric eu casnicia din cauza ei.
La noi situatia e pe cale sa se rezolve... cumnatul meu care are o situatie materiala f buna, s-a oferit sa-i cumpere un apartament cu 2 camere si noi sa ramanem in actualul apartament (cu 3 camere) pe care de altfel l-am imbunatatit si nu mi-ar conveni sa plec dupa ce am investit atat in el.Asa ca pana la craciun sper sa o basculam pe socrosenie in noua ei locuinta....
Cred ca cel mai bine ar fi sa-l convingi pe sotul tau sa o faca sa se mute, pentru ca altfel va fi un stres permanent traiul cu ea in aceeasi casa. Pana atunci incearca sa o ignori asa cum fac eu, e cea mai buna solutie de moment. Gandeste-te numai la familia ta si atat. Apropo de socrosenii, de ce naiba sunt asa de nesuferite fetelor, nu stiu dar parca eu lectii speciale de stresat nurorile....
Acum fug ca s-a trezit printesa si trebuie sa ne facem toaleta, sa papam sa ne jucam, avem treaba multa
Va pupim
Vero si Bianca
dsteluta91 spune:
am fost plecati sambata si duminica la nasu la tara si ne-am plimbat 10 km prin padure si acum suntem morti de oboseala
ghinetz spune:
quote:
nu stiu dar parca eu lectii speciale de stresat nurorile
Se fac astfel de cursuri? Unde? Unde? Nu de alta, dar am doi baieti. Trebuie sa ma informez din timp, nu?
Oana
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
camelia1 spune:
feteleor multumesc pentru incurajari nici nu va dati seama cat inseamna petru mine
am sa incerc sa invat sa o ignor
ma duc sa-mi imbrac strumful sa iesim afara putin
David Christian
nunta noastra
www.flickr.com/photos/kkamy/" target="_blank">puiul meu
gabiarama spune:
quote:
Originally posted by ghinetzquote:
nu stiu dar parca eu lectii speciale de stresat nurorile
Se fac astfel de cursuri? Unde? Unde? Nu de alta, dar am doi baieti. Trebuie sa ma informez din timp, nu?
Oana
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Si eu ,si eu .Voi avea 3 nurori .
Dar vreau si cursuri de stresat soacre .Ca sta cu mine , in casa mea .Sac.Nu ma poate da afara
Poze