Strumfi de iulie-august 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

Oana merci de cafea. Aveam foarte mare nevoie. Desi a inceput sa doarma in camera ei, Catarina se trezeste de n ori in timpul noptii sunt un zombii azi dar nu am sa cedez tot la ea in camera va dormi.

Camelia fii nesimtita cu ea si nu mai pune la suflet. Sunt o norocoasa ca soacra mea e la 3000 km distanta si aproape ca nici nu vorbim cu ea. Cred ca e foarte dificil pt tine dar gandeste-te ca daca te enervezi ea castiga, daca te certi cu sotul ea castiga, daca te face sa te simti nesigura ea castiga. Fii nesimtita si daca te face proasta atunci fa si tu pe proasta si demonstreaza-i ca nu iti pasa chiar dac in sinea ta te afecteaza. O astfel de persoana trebuie tratata cu indiferenta si nesimtire. Si mai ales nu te certa cu sotul tau din cauza ei.

Siu ca e usor de dat sfaturi si mai greu de facut asa ca iti urez din suflet succes dac nu intelege de vorba buna, atunci

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Am citit in urma si am descoperit ca nu sunt eu singura in situatia "soacra poama acra". Nici nu ma asteptam la asta. Camelia te inteleg perfect ca asa am fost si eu pana acum 2 luni. Numai ca ea nu mi-a spus in mod direct "Iesi afa din casa" ci m-a facut in toate felurile si mi-a spus ca daca nu fac ce vrea in casa ei...sa imi caut cu chirie. Asa ca a doua zi cand a venit acasa eu eram deja plecata la ai mei cu sot si copil. Acum tot la ei stam si ne-am adus si mobila noastra weekend-ul asta, ca sa nu mai doarma draguta mea cumnata in patul meu.

Ce ma enerveaza cel mai tare este ca o tine pe-a ei ca ea nu m-a dat pe mine afara din casa, eu am plecat singura...pt ca...SUNT REA LA SUFLET!!!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Camelia . Sa fii puternica. Si mai ales, lupta pentru relatia cu sotul. Nu lasa soacra sa intervina intre voi, chiar si asa, indirect. Ca despre ea...habar n-am ce sa-ti spun. Cred ca ar fi bine sa o ignori. Dar oare poti? E de jale cu soacrele!!!
Dar daca ai tu o discutie cu ea, asa, fara scandal, in care sa ii spui ca tu si numai tu te vei ocupa de acum de copilul tau? Si daca gresesti - ceea ce e e normal, mai si gresim - sa fie greseala ta si numai a ta. Daca tot alt ajutor nu ai din partea ei! Si mama mea se baga si imi da de inteles ca ea stie totul mai bine decat mine. La primul copil am lasat-o. Atunci chiar ma convinsese ca eu habar n-am de mine, dar de un copil. Asta cat am stat cu ea - pana cand Stefan avea 8 luni. Dupa ce ne-am mutat - desi speriata la inceput - mi-am dat seama ca stiu si pot sa fiu o mama buna. Si cred ca am convins-o oarecum si pe ea. dar sa nu crezi ca acum nu se mai baga. De exemplu, sambata a stat 2 ore ci Stefan. Cand am venit el dormea pe perna. I-am spus, asa, calm, ca eu nu il culc pe perna, ca nu e bine. A facut doar fata aia: "lasa...stiu eu mai bine". Nu am ami zis nimic. E drept ca nu ne vedme zilnic. Si daca ne vedem stie de acum ca pe Victor il cresc eu, cum vreau. Sau ma rog...inca mai muncesc sa stie asta.

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Si mama facea la fel. Dar i-am taiat craca de la inceput. A stat cu noi o luna dar m-a ajutat la altele nu cu bebelusa. Am lasat-o sa ii faca baie si era cea mai fericita. S-a suparat ca nu o ascult la inceput dar dupa aiua i-a trecut si a admis ca de 28 de ani s-au mai schimbat lucrurile si ca ce era bun atunci nu e altfel acum sau nu asa bun. O iubesc ca e mama mea dar copilul meu il cresc eu.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si eu m-am certat cu sotul din cauza asta si chiar s-a pus problema sa ne despartim, pt ca el, CULMEA, e de partea ei si ma considera pe mine vinovat ca am plecat. In fine...l-am lasat o vreme sa se gandeasca si acum face eforturi sa se adapteze la ai mei acasa si sa fim bine. Dar tot se duce la mamica si se poarta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Iar soacra...il manipuleaza la greu si eu trebuie sa repar tot ce ii baga ea in cap.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

buna fetele,

pe fuga va spun, ca am scapat si de botez, care a fost foarte frumos pentru invitati, s-au distrat si dansat non-stop, dar pentru mine a fost greu. am stat mereu cu pitica, care a fost smiorcaita si racita. acum e mai bine, i-am dat oscillo si cred ca a functionat. am urmat procedura data de anya si paste-uita la un moment dat de nico (am verificat in fisierul meu ) numai ca am dizolvat in laptic.

in rest, maine ne cantarim. sa vedem daca am luat vreun gram.

fianna, faina jucarica si sa iti traiasca mateiutu'!

luna, tot inainte cu pitica. multi pupici pentru tine. sa pape adelicioasa sa se faca mare!

monicabo, nu cred ca trebuie sa mai curga sanii ca la inceput! nici mie nu imi mai curg asa! intr-adevar, cand suge bb, curge celalalt.
cateodata mai curg si ei singuri si imi pateaza tricoul, dar cand ma gandesc ca ar trebui sa manance.

nonna,

stefania, felicitari pentru reusita! sa o tineti tot asa!

karligutza, insanatosire grabnica!

anya ca bine le zici tu intotdeauna!

simo, si pe mine ma inspaimanta diversificarea. si eu vreau sa ii dua pana la majorat. dupa aia sa se descurce!

camelia, da-ne si noua o poza cu scaunelul pls. si apoi cer mai multe detalii pe PM! si zau ca nu trebuie sa te mai consumi cu soacra! gandeste-te la tine! numai la tine! nu merita! stiu ca e usor sa zici, dar cand ti se intampla tie tot plangi si te consumi! eu patesc asa cu mama. cand avem show-uri e de dat la tv ce iese! si sotul meu imi zicea ca nu merita sa ma enervez, ca stiu ca asa e ea, sa o las in pace, sa nu ma mai consum. si stiu ca nu puteam. putere multa, rabdare, ia-ti sotul deoparte la o cafea in oras si explica-i frumos tot ce se intampla si roaga-l sa te sustina si sa te ajute. sunt sigura ca va intelege! multi si putere multa!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Multumiri pt ca ne-ati trecut pe listuta!

Nico, sper sa fie cuminti cei mici si sa te lase sa inveti. Iti tin pumnii sa ai bafta vineri la examen! Nici eu nu sunt de acord cu premergatorul, mi se pare ca as pune copilul sa faca ceva pt care nu e inca pregatit.

Camelia, m-a impresionat povestea ta! Nu ai de ce sa-ti ceri scuze, suntem aici sa ne ascultam unele pe altele si sa ne ajutam cum putem. Cred ca ar fi bine sa iti faci sotul sa inteleaga cat iti este de greu si sa gaseasca o cale sa-si determine mama sa se mute, asa cum a promis. Sotul trebuie sa fie aliatul tau, nu “intoarce armele” impotriva lui.

Luna, sper sa se rezolve repede si de la sine refluxul Adelisei, ma bucur ca primesti un pic de ajutor. Si eu te admir mult, esti o mamica tare curajoasa!

Mamii, bafta cu dintisorii!

Oanaa, cum se simte Aaron? Sper ca e mai bine.

Lia, sper ca Minunea e pe drumul cel bun si in curand o sa te lase sa dormi mai mult, daca nu chiar toata noaptea, ca sa compenseze.

Nu vreau sa atac pe nimeni, dar aseara la televizor au zis ca anul asta cel mai inalt brad e cel din Bucuresti, ar avea 76 m inaltime si vreo 300 de tone. Tot aseara am auzit ca la Rio de Janeiro au facut un brad de 82 m si vreo 500 de tone. Mai ramane sa vina Craciunul.

Avem si noi 4 luni acum, iar cand o tin in brate, o aud uneori cum mesteca in gol. Se pregateste fata, dar mai are de asteptat. Ai mei tocmai ne-au luat de Craciun un steamer, stiau ca-mi doresc (vreau sa-i fieb legumele pt piure la aburi, sa-si pastreze cat mai multe din vitamine – nici eu nu sunt adepta supelor/sucurilor) si are garantie 5 ani! Tocmai bine sa-l diversific si pe urmatorul cu el!

Va doresc o saptamana usoara si bebei cuminti si mancaciosi!

Editez ca sa adaug un cuvant, pe care l-am mancat initial.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Votati frumoasele si simpaticele mamicideiulaug2007!

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

brazuca25 stii cum as pleca la mama..invartindu-ma...dar ea sta in 2 camere si nu am avea loc, mai ales ca sotul lucreaza noaptea si mama mai face si ea ture de noapte, e asistenta, si nu cred ca ne-am descurca
plus ca nici sotul nu vrea
si ca sa schimbam subiectul asta urat: este posibil ca strumful dupa ce incepe sa pape cu lingurita, cereale de exemplu, sa refuze biberonul?!?!?
de 3 zile ii dau la masa de 10:30 cereale si am observat ca se cam stramba dupa la biberon si ne chinuim ca restul de lapte sa il luam tot cu lingurita...imaginati-va ce spectacol

David Christian
nunta noastra

www.flickr.com/photos/kkamy/" target="_blank">puiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flufy spune:

Ma bucur sa vad ce harnice sunteti la scris.Noi suntem putin cam lenese ,am dormit pana la 10,abia acum ne-am terminat papa,toaleta si jucariile.Vanessa a adormit si eu m-am lipit de forum.
Camelia te inteleg perfect ce simti.Si eu mai trec prin momente asemanatoare, dar tu sa fi tare pt ca trebuie sa ai grija de familia ta.Nu uita femeia e stalpul casei.
Nonna si mananc o groaza de dulciuri de cand am nascut.Cred ca e ceva normal.
Va doresc o zi cat mai frumoasa, sa putem iesi cu la plimbare

mamik de Vanessa(29 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

camelia, nu va puteti muta chiar si cu chirie in apartamentul cu 2 camere tot al soacrei? ca sa fiti doar voi? ar accepta asta? la cealalta intrebare a ta cu lingurita si biberonul nu ma pricep

luna tare greu trebuie sa-ti fie. Si a mea are reflux si vomita dupa fiecare masa de mai multe ori dar nu tot, ca altfel nu ar lua in greutate. Si pe ea o schimb ca bavetelele nu fac fata, si pe mine, mai sterg si parchetul sau ce se nimereste in calea jetului ei. Dar cand ma gandesc ca voi o duceti si mai si, imi trece si ma gandesc ca o sa ma mai chinui inca putin pana la diversificare. Si mie mi s-a recomandat orezul dar nu stiu exact cum sa fac mai bine si stau in cumpana ca i-as da foarte putin, dar de pe cutia aia (de la Milupa)) eu nu inteleg cum ar trebui sa i-l prepar pentru ca sa rezolvam problema ei, ca acolo sunt vreo 4 variante de preparare dar parca nici una nu se potriveste ca practic noi nu incepem diversificarea.

Poate imi explica si mie cineva ce si cum?

aylin felicitari pentru botez si bine ca si-a revenit strumfita.

liadorian vor veni si vremuri mai bune. Capsunica mea a reusit performanta de a dormi pana la 5:30 dimineata ultimele doua nopti, culcata de la 9:30-10:00. Neasteptata surpriza. Sa vedem cat o tine.

"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flufy spune:

Mi s-a trezit puiul si are chef de povesti.Daca nu o baga nimeni in seama incepe sa tipe din patut
Tare smecheri sunt astia mici.

mamik de Vanessa(29 iul 2007)

Mergi la inceput