Strumfi de iulie-august 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Camelia . Sa fii puternica. Si mai ales, lupta pentru relatia cu sotul. Nu lasa soacra sa intervina intre voi, chiar si asa, indirect. Ca despre ea...habar n-am ce sa-ti spun. Cred ca ar fi bine sa o ignori. Dar oare poti? E de jale cu soacrele!!!
Dar daca ai tu o discutie cu ea, asa, fara scandal, in care sa ii spui ca tu si numai tu te vei ocupa de acum de copilul tau? Si daca gresesti - ceea ce e e normal, mai si gresim - sa fie greseala ta si numai a ta. Daca tot alt ajutor nu ai din partea ei! Si mama mea se baga si imi da de inteles ca ea stie totul mai bine decat mine. La primul copil am lasat-o. Atunci chiar ma convinsese ca eu habar n-am de mine, dar de un copil. Asta cat am stat cu ea - pana cand Stefan avea 8 luni. Dupa ce ne-am mutat - desi speriata la inceput - mi-am dat seama ca stiu si pot sa fiu o mama buna. Si cred ca am convins-o oarecum si pe ea. dar sa nu crezi ca acum nu se mai baga. De exemplu, sambata a stat 2 ore ci Stefan. Cand am venit el dormea pe perna. I-am spus, asa, calm, ca eu nu il culc pe perna, ca nu e bine. A facut doar fata aia: "lasa...stiu eu mai bine". Nu am ami zis nimic. E drept ca nu ne vedme zilnic. Si daca ne vedem stie de acum ca pe Victor il cresc eu, cum vreau. Sau ma rog...inca mai muncesc sa stie asta.

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

of oana crezi ca as putea sa o ignor ?!?!? cu toate ca asta mi-as dori, dar nu cred ca ar ma fi viata, am incercat si este crunt sa stai in casa cu cineva si sa nu va vorbiti
ce ma enerveaza cel mai tare este ca se baga in seama numai cand e sotul de fata si numai sa faca observatii asa e bine nu asa cum faci tu
eh oi trece eu si peste asta...simteam nevoia sa ma "racoresc" si am facuto
cred ca trebuie sa ma inarmez cu o doza de nesimtire ca sa pot trece peste rautatile ei

David Christian
nunta noastra

www.flickr.com/photos/kkamy/" target="_blank">puiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

neata fetili... matinale ca mine? matinale! ca vad ca sunteti cu ochii pe calculator deja; las' ca stiu eu!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Trimitem un gand? - o actiune demna de toata lauda!
niste copilasi pot fi mai fericiti cu ajutorul nostru! www.expres.ro/article.php?artid=332467#" target="_blank">povestea lor aici

haideti de Craciun sa daruim!

Mergi la inceput

Eu paturile nu le-am facut inca, dar bantui pe aici, pe net.
Lia, deci sunteti inspre bine cu somnul Mirunei, nu? Bravo. O sa fie si mai bine, ai sa vezi.
Eu m-am linistit cu educatia. E drept ca Victor se trezeste cam la 3-4 ore nopatea si atunci sigur ca sa manance, ca goleste chiar si ambii sani uneori. Asta e o binecuvantare pentru tzatzele mele betonate de peste zi, caci ziua a reinceput sa faca greva. Nu da nici un semn ca i-ar fi foame. Daca nu merg eu sa-i dau, nici nu cere. Si cand ii dau, suge putin, mai sta, parca ar degusta un vin bun. Si face miscarea asta de vreo 5 or si gata, nu mai vrea.
Dar il las. O sa-i treaca si faza asta.
Am retinut din sfaturile Nonei si ale lui gabiarama: accept sa ma educe el pe mine. Si e mult mai bine, pe bune. Nu ma mai stresez ca doarme cu mine in pat. E drept, nu am un pat din ala, matrimonial, ci o canapea extensibila (ca am impartit cele 3 camere ale apartamentului asa: camera lui Stefan, biroul pt sot, sufrageria pt toti si bucataria pt mami/adica eu; deci fara dormitor). Nue f comod pentru mine, dar imi gasesc eu o pozitie cumva. Si pana la prima trezire a lui Victor - adica pe la 1-2, depinde, dorm cu sotul. (ma rog, e un fel de a spune - dar tot imi ramane timp si pentru odihna, dat fiind ca dam stingerea pentru copii la 9 jumatate)

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Oana iata-ma am sosit la .Si eu am trimis baietii la scoli.Azi am program de gospodina caci 2 zile am lenevit.

Luna ma bucur ca ti-e mai bine si ai luat o hotarire.

Camelia imi pare rau de problemele cu soacra. Multumesc lui DD ca avem casa noastra, si noi am stat 2 ani cu soacra si ar fi vrut sa raminem cu ea(sta la casa).Trebuie sa ai o discutie cu sotul,nu sa-ti versi nervii pe el ci sa-i spui ce te deranjeaza.
Nu mi se pare ok sa te dea afara din casa si el sa fie de partea ei.Eu nu m-as mai fi intors daca-mi facea asa ceva.
Cit el e plecat nu te poti muta la mama ta? Peste tot unde stau mai multe familii intr-o casa sunt probleme.

Diana vrem poze cu tunsoarea.

Valen in Cuba? Fain. Te plingeai Oana ca numai tu stai in Iasi .Eu ce sa mai zic. Dar m-am obisnuit asa,nu m-as muta intr-un oras mai mare.E liniste,am parintii aproape,am casa mea.Cu 2 salarii de profesor nu stiu cum ne-am fi descurcat in alta parte .Am 2 surori plecate departe si nu e obligatoriu mai bine.
Dar o vacanta vreau. In Italia. Sau iar la Barcelona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Nici eu n-am facut paturile.Dar rideam vineri cu nanutzul lui Andrei ca zicea ca ce sa le mai fac daca seara dormim iar.Ei nu fac paturile in dormitoare caci nu stau peste zi acolo decit daca se odihnesc.La mine se sta in toata casa.
Andrei doarme asa ca ma mai relaxez si eu cu voi.Si asa mare lucru pentru sufletul meu nu fac.Ar trebui sa fac ceva sport dar am o lene.Bine ca nu am lene si la mincat.Nu stiu de ce maninc dulce zilnic.Inainte de nastere nu eram asa.Sper sa incep serviciul, sa fiu mai ocupata si sa mai slabesc si eu caci urasc oglinzile mari.Am o burta de luna a 6.

Mergi la inceput

quote:
caci urasc oglinzile mari

Nonna, deci asta e! Oglinzile sunt de vina, nu?! De nu ar aduce ghinion le-as sparge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Of, Camelia, tare dificil e de sfatuit cineva in situatia ta! Dar daca tu ai nevoie doar sa te descarci, uite aici spatiu virtual cat iti trebuie sa mai goleste un pic sacul cu povesti urate, ca sa poti incepe saptamana mai linistita.

Oana, si eu dorm noaptea in 2 paturi - primul somn al Mirunei il fac cu D., dupa aceea ma mut cu Miru. Norocul meu e ca mi-e foarte comod cu Miruna in pat si cu alaptatul la orizontala: imi sprijin capul pe o perna cat mananca ea si dupa aceea somn de voie fara perna.

Nonna, ! Ma gandesc ca saptamana asta sa fac totusi un efort si sa incepem programul de gimnastica. Nikole, unde esti sa pui biciul pe noi?

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Neata, v-ati facut de cap in week-end. De-abia am apucat sa citesc printre randuri acum. Am o groaza de treaba de facut astazi ca sambata si ieri mi-a fost rau si eu n-am facut nimic iar sotul a avut grija de strumfita. Sper sa am timp sa intru mai tarziu.

"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

buna dimineata fetelor vin si eu la cafe ama mai primiti??? :)
Tin sa va anunt k noua ne ies 2 dintishori...copilu asta creshte nu se joaca...uff sunt asha..topita...

Ashtept sa treaca si luna asta sa pot incepe sa il diversific ca nu mai se poate asha ma trezeshte nooooon stop..si de dinti si de foame..

Indirect am inceput deja diversificarea cu o foaie.pe care a scos.o pe partea cealalta...

Siiiiii tin sa ii dau un puuuupic mare CAMELIEI... nu esti singura care trece prin chestii deastea ..treci peste soacra si nu iti mai varsa nervii pe sotul tau...vorbeshte cu 'noi' pe forum.. Ignor.o... f... her!.

si pupici la toate feteleeeeeeeeeeeeeeeee :*:*:*:*
:*

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput