Strumfi de iulie-august 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

am stat sa beau o canuta cu lapte fierbinte. acum e gata asa ca fug la nani, poate dorm peste 5 ore in aceasta noapte .
va pup

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fianna ce nesimtita sunt, am vorbit de bouncer dar n-am urat si eu un la multe luni Mateiului. La multe luni si multi ani Matei, sa fii fericit langa mami si tati. Eu chiar vroiam sa mai aud pe cineva care are bouncer din asta ca sa imi fac si eu curaj sa-o pun mai des. Pe al meu scrie ca e bun de cand isi tine capul adica de la vreo luna dar nu mi-am facut curaj.

Mihaela eu sa stii ca am pierdut mult par la prima sarcina insa s-a regenerat. De data asta vad ca sunt atipica, nu imi cade parul insa am procedat la fel ca Diana si m-am tuns. Asa ca nu are ce sa mai cada mult.

Fetele ce le luati cadou copiilor de Craciun? Eu vroiam sa ii iau ceva jucarele dar apoi am realizat ca e mica si nu stie asa ca am prmit aprobare de la sot sa-i iau caruciorul pe care mi-l doream, cel sport. Normal ca o sa-i iau si o jucarea ceva mai micut insa cadoul cel mare va fi asta. In plus va primi o gramada de la restul familiei. Vreau carutul sport ca mi-ar fi mai simplu de ex cand am fost la Alexi mi-ar fi fost mai simplu cu carutul sport sa il scot din masina, sa-l bag la loc etc. Si are doar 6 kg.

Mihaela intrebai de premergator, parerile sunt impartite. Eu la primul am avut premergator de pe la 7 luni si a fost ok insa am citit mai mult si m-am uitat si in jurul meu in casa si nu cred ca voi folosi la Adelise. In primul rand ca cica nu ajuta prea mult bebele (pe Cosmin nu pot spune ca l-a ajutat insa nici nu l-a deranjat) iar in casa la mine e deja prea aglomerat pentru a avea loc si de premergator.

Va pup

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Flufy si Camelia, bine ati venit, hai sa ne cunoastem mai bine.

Luna ma bucur ca te va ajuta sotul si sper sa-i mearga bine Adelisei cu cereale.

Oaana, multa sanatate lui Aaron, sa se faca bine cat mai repede. Macar e bine ca ati scapat de-o grija.

Ioana, ce bine ca Sma iti bea din biberon. Continua si la san?

Asa mi-as dori si eu, sa pape din bibe cand nu-s acasa si la san cand sunt, asa as sti ca mananca bine tot timpul.

Somn usor,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna dimineata
Mi-au plecat copiii cei mari la gradinite/facultati asa ca am "clipa" mea de relaxare la o cafea si o forumeala. Fiind prima pe aici va ofer si voua . (e facuta de sotul meu, e super buna!)

Nico daca Andra sta mai mult la san sa stii ca va fi si lapte pe masura. Si faptul ca ii place sa sta cat mai mult nu e un semn ca nu ai lapte si ca ea nu se satura. Dar daca vrei, pe langa ceaiuri, cum ti-a spus flufy la mine merge teribil cu supe/ Cat mai multe supe. Ca de odihna...e clar, nu prea mai poate fi vorba.

quote:
as avea multe sa va spun despre ea, dar momentan vreau sa ne "imprietenim" mai bine

camelia, pai soacra ta ar trebui sa fie fericita daca nu vrei sa o barfesti decat intre prietene

mychy, daca te ajuta moral, sa stii ca si mie imi cade teribil de tare. Parca nu mai tin minte la primul copil sa fi cazut la fel - e drept,a tunci nu alaptam, o avea vreun efect si asta. Dar stai linistita. Se opreste el din cazut si sa vezi ce frumos va creste in loc!

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

quote:
asa ca ma simt foarte bine cu noua tunsoare

Diana vrem poze!!!! Si ce ziceai de valen Tocmai in Cuba?! Mai bine mergea la Simo, in Dubai. Numai eu stau in Iasi-ul asta mohorat... Vreau la mare!!!!!(nu pt surf, dar nu am gasit "poza" cu marea)

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

neata fetele si o mare cana de de la mine
eu am ajuns la capatul puterilor si rabdarilor..cineva spunea ca cine nu-si iubeste soacra nu-si iubeste consoarta, ca n-ai cum sa nu iubesti pe cea care i-a dat viata perechii tale...un mare neadevar zic eu
am sa-mi vars oful aici, este bine acteodata sa vorbesti cu persoane necunoscute decat cu cei apropiati
sper sa aveti rabdare sa-mi cititi povestea
asadar
sunt cu al meu sot de 3 ani acum un an am facut nunta singuri fara nici un ajutor din partea nimanui, de 2 ani stau in acsa cu el si soacra, un apartament de 4 camere cu promisiunea ei ca dupa nunta ne lasa singuri ea urmand sa plece in garsoniera (soacra fiind proprietara a 3 apartamente: unul cu 4 camere unde stam, unul cu 2 unde sta cumnata cu familia si o garsoniera care este inchiriata monetan)
in cei 2 ani ne-am inteles extraordinar ne beam acfeaua impreuna stateam la barfa cu orele ce as mai era soacra perfecta insa de cand s-a nascut copilul viata mea a devenit un cosmar
va spuneam ca la 3 saptamani de la nastere am ramas fara lapte din cauza ei, ne-a data afara din casa.motivul!?!?? a ridicat vocea ea: eu dupa anstere am facut o mare depresie plangeam mereu, din orice, a fost groaznic si intr-o seara eram acasa impreuna cu med de fam si mama mea, sotul si ea (ea este genul de om acre numai ea are dreptate si numai ea stie) si cum stateam noi de vorba la un miment data a sarit ca arsa ca TINE CAPUL COPILULUI atunci am rabufnit si i-am spus ca daca nici eu nu stiu sa-l tin atunci nu stiu cine, ma rog s-a rasucit pe calcaie tipand SA PLECATI DIN CASA MEA si asta a fost prima cearta si de atunci inca de 2 ori ne-a mai dat afara si ultima data aseara motivul: dupa baie la ora 20 cand sa-i dau sa manance celui mic a inceput sa planga si nu vroia biberonul si plangea si plangea si apare si ea ac o boare spunandu-mi sa il dau ei ca io nu stiu cum sa-l linistesc (eu nu stiu acre sunt amma lui )si i-am spus sa ma lase in pace bineinteles ca a urmat SA PLECATI DIN CASA MEA
eu nu sunt genul de om care sa se certe, mai ales cu ea, am facut mereu numai cum a vrut ea, chiar daca acteodata nu a eva drepatte, cand alapatam statea in sufletul meu cu mana pe sanul meu nu faci bine, nu se tine asa se tine asa, vezi ca nu sta cipilul bine, ce as mai un chin imaginati-va, a spus la toata lumea ca-mi tin copilul nemancat ca nu stiu sa-l ingrijesc, ca e slab si multe altele si n-am spus nimic
i-a spus mamei ca sunt proasta nu i-am spus nimic
ne-a data afara din casa, nu i-am spus nimic
mentionez: nu i-a cumparat copilului nimic, nu iese cu el afara nu sta cu el decat cand apare sotul in rest pot sa mor ca nu iese din camera ei , nu contribuie cu mimic la cheltuielile casei, nu ne ajuta cu un leu in rest are pretentii la cei mai bun nuami sucuri naturale, nesuri, tigari si fripturi
simt ca innebunesc, nuj mai pot trai asa, nu stiu ce sa fac, ce sa-i spun
sotul nu vrea sa plecam ca asta e casa lui, dar eu simt ca o iau razna
sunt ultimul an la faculatte si mie- frica ca am sa-l pierd
mama lucreaza inca si nu ma prea poate ajuta
ajutati-ma cu un sfat simt ca relatia scu sotul se duce din cauza ei, eu ma enervez pe ea, ei nu-i spun nimic si imi vars nervii pe el si stiu ca nu-i corect
acum ma astepta o luna infioratoare sotul o sa fie mai mult plecat, eu raman cu ea in casa si pe 10 am si un examen
imi cer scuze daca v-am deranjat dar daca nu povesteam cuiva innebuneam

David Christian
nunta noastra

www.flickr.com/photos/kkamy/" target="_blank">puiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Revin dupa o perioada aglomerata si stresanta in care am fost din nou la doi pasi sa-mi pierd laptele.Cu rusine trebuie sa recunosc ca nu am citit din urma si nici nu am timp sa o fac pentru ca sunteti foarte prolifice.Maia are o perioada mai agitata si sunt tot timpul cu ea,chiar si atunci cand doarme.
la toata lumea.

Sheherezada&bb Maia-Iulia

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

sper sa nu luati in considerare greselile facute dar am scris printre lacrimi

David Christian
nunta noastra

www.flickr.com/photos/kkamy/" target="_blank">puiul meu

Mergi la inceput

Cum mai stam cu concursul?! Pe ce loc suntem? Tot in top? Ia sa dau o fuga sa vad.
jadi!!! Unde esti. Nu treci pe la noi la o cafea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Oana, Camelia, multumesc de cafele! Multe si bune, asta-i deviza mea cand e vorba de cafea!

Noi venim dupa un week-end petrecut linistit de tot in familie. Si eu si D. am stat pe capul copilului cat a fost ziulica de lunga, ne-am jucat si ne-am gadilit pana la epuizare. In consecinta incep lunea cu vase nespalate, frigider gol etc. Macar e casa curata, ca ne-am mobilizat sambata pentru un shmotru exemplar. Miruna in schimb a fost o dulce - a adormit singurica si in timpul zilei, si vreo doua seri la rand. Programul se noapte ne-a ramas la fel ,cu treziri dese tare, dar am impresia ca si acolo suntem oarecum pe drumul cel bun: nu se mai trezeste chiar din ora-n ora, ci cam la o ora jumate-doua. Sa nu uit: s-a rasucit pe o parte o data, fara ajutor. e prima oara cand face asta, de-abia asteptam s-o vedem pe burtica.

Ma duc sa citesc din urma si revin.

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput