Strumfi de iulie-august 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

MIHAELA: pe 1 si 2 dec., si 28,29, 30 dec. este luna in fecioara in aceste zile, daca vrei sa ti-l colorezi poti sa o faci in aceste zile dar sa nu fi pe ciclu ca ti-l distrugi de tot.
Pe 26 si 27 dec. luna este in leu deci este bine sa te tunzi sa faci ce fel de freza doresti. Se spune ca sa nu ti-l speli in zilele de pesti si rac pentru ca sunt zile de apa si trebuie evitate, aceste sunt luna asta in 16 si 17 dec si in 24 si 25 dec. E aiurea ca pica in zile de sarbatoare si parul nu cam tine mult timp fresh.
Stiu ca si unghiile daca vrei sa iti fie mai tari sa nu se rupa trebuie taiate mereu vinerea, eu am incercat asta si intr-adevar este asa.
Daca te intereseaza am sa mai scriu si pentru luna ianuarie 2008 dar acum nu am in fata mea calendarul.... ;) si este cea mica in brate , nu vrea sa doarma...

O intrebare: dorm si copilasi vostri putin peste zi???A mea nu prea vrea sa doarma, nu-i pot face nici un program de somn.Noaptea doarme de seara de la 21 pana dimineata pe la 5-6 !!!

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

imi cade paru in draci! cel putin la spalat e jale...mamici care sunteti la bebe 2 si ati trecut prin asta, cam cat timp cade asa? isi mai revine la "forma initiala"?????????

*mihaela*

Mihaela sigur isi revine .Altfel nu crezi ca as fi ajuns cheala ?
Stii ce iti recomand sa iti stopeze caderea parului ? O noua sarcina Sa nu dati cu pietre in mine ,dar eu la ultima sarcina am observat ca nu-mi mai cade parul inainte de a sti ca sunt ,iar sotul chiar mi-a spus in gluma "Poate esti gravida "

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Mihaela o sa-ti cada mult par sa nu te sperii,e normal....pt ca o perioada nu a cazut...la mine cad suvitze la baie,dar stiu de la prima sarcina o sa-si revina....sa nu uiti sa i-ei vitamine...
Aaron are bubitze peste tot cele mai multe pe cap...sper doar sa nu fie mofturos...

Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna seara! Vreau sa urez cu intirziere la multi ani tuturor celor care si-au sarbatorit ziua numelui vineri, mamici si strumfi!

Noi sintem binisor, Sma 'stoarce' biberonul de 180 ml de cind ii pun o masura de orez in el; adevarul e ca si mie imi place orez cu lapte, si am mincat mult in timpul sarcinii, ii cunoaste gustul.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Gabi deci daca nu-mi mai cade parul sa ma panichez? Ca nu il avem planificat prea curand pe urmatorul

Si asta cu ne-spalatul pe cap e cu dus intors. Eu am parul gras si trebuie spalat zilnic. Am observat ca daca nu il spal o zi, la urmatorul dus cade mai mult. Deci daca il las 2-3 zile, nu numai ca nu pot sa scot nasul nici pe geam, dar o sa cada cat pentru ce nu l-am spalat. Asta in cazul meu.

Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

flufy multumesc frumos. beau si eu cam 2l de ceai. si combinatia ta si soc plus galactogil, dar mi-a scazut tare lapticul cand am avut problemele cu fierea. la un moment aveam doar 10 ml. acum eu cred ca am ajuns la 140 dar trebuie putin mai mult.
camelia1 felicitari pt noua achizitie. si pt mamica un ca te ajuta.
luna ma bucur ca te ajuta sotul. sper sa va fie bine cu biberonul. si eu fac ca mine si cum spune anya dar la dr de familie ii spun ca fac ca ea ca sa nu ma mai streseze.
samadhi si eu vreau sa stiu zilele si pe ianuarie ca poate merge. la cele cu nasterea nu am avut noroc (alesesem si eu o zi norocoasa) si sincer s-a vazut dar bine ca a trecut.
o sa incerc si cu unghiile.
andra doarme foarte, foarte putin ziua iar noaptea se trezeste de 3-4 ori.
oaana pupici lui aaron sa scape repede.
ioana si eu am mancat mult orez cu lapte in sarcina. sper sa nu fie mofturoasa andra.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flufy spune:

Diane dun are dreptate.Daca tot ne-am inscris sa aparem si in listuta.
Mama lu' Vanessa- 3480kg-52cm -ora 15:20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flufy spune:

Ce uituca sunt
s-a nascut pe 29 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Pai sa raspund si eu la subiectul cu cazutul parului: pe mine m-a "rezolvat" sotul cu un tuns scurt nr.3 cu masina. Nu cred in povestea aia ca daca te tunzi scurt ti se indeseste parul, dar macar nu-l mai vad prin toata casa asa lung si pare si parul mai des. Viata sociala nu prea am si oricum aici si daca te tunzi 0 nu se uita nimeni aiurea la tine, asa ca ma simt foarte bine cu noua tunsoare. Sper ca pana la primavara sa se termine naparlirea si sa-mi mai creasca si parul.

Un gand de bine pentru Valen care este in drum spre Cuba !!! Vacanta placuta !

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
Originally posted by flufy

Diane dun are dreptate.Daca tot ne-am inscris sa aparem si in listuta.
Mama lu' Vanessa- 3480kg-52cm -ora 15:20

acum sunteti cu acte in regula
Valen vacanta placuta !
Diana2007 daca tu te simti bine de ce nu? mie nu imi sta bine cu parul scurt dar tare ma enerveza sa-l gasesc peste tot. stau mereu cu el prins.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput