Strumfi de iulie-august 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flufy spune:

Mi-a placut poza mamicideiulaug 2007, asa ca aveti votul meu.
Admir foarte mult femeile gravide ,si eu cand am fost stateam toata ziua in oglinda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

dumnezeule fetelor aveti o viteza la scris
eu am fost la mama 2 zile cu puiul meu si zau de n-a fost bine as mai fi stat o saptamana, ce bine este sa vina cineva la tine si sa-ti spuna: mama du-te si fa-ti o baie o ora ca stau eu cu el si cand ies din baie sa-mi spuna du-te si culcate, viata nene, nu ca acasa unde vine soacra si spune: plange?!?!?!?!? oare de ce?!?!?!? si pleaca sa mai fumeze un pachet de tigari
as avea multe sa va spun despre ea, dar momentan vreau sa ne "imprietenim" mai bine sa va cunosc
ma duc sa ma pun la curent cu ce se discuta
p.s. am fost la romexpo la expozitie si i-am cumparat un scaunel inalt, gen cele de masa dar mai micut, dar care este si leagan si se lasa si la 45 grade este GENIAL imi doarme copilul in el de n-are treaba, il las pe spate si dus e; si are peste tavita un fel de bara cu jucarii si muzicute si oglinda, e cel mai fericit cand il pun in el iar eu sunt de-a dreptul

David Christian
nunta noastra

www.flickr.com/photos/kkamy/" target="_blank">puiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by fianna

Azi e ziua baiatului meu, a facut 4 luni! si nu m-am abtinut sa nu-l sarbatoresc cu o www.flickr.com/photos/14295400@N03/2078291483/" target="_blank">jucarie noua

E o chestie foarte draguta, se balangane, are jucarii, zgomote, sper sa-l tina ocupat macar juma' de ora pe zi.

fianna Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER

Mai e cafea? Azi sunt mai bine, adica am vorbit cu sotul si am decis ca o sa facem cum zice Anya adica punem cereale in biberon si gata. El a spus ca parerea lui e ca daca Adelise incepe sa se ingrase prea tare vom vedea din timp. Ah, si am hotarat sa facem ca noi si sa zicem ca health visitor-ul (asistenta adica), adica, daaaaa, mananca la lingurita cum sa nu. Si vom introduce legumele probabil pe la 5 luni daca totul merge cum trebuie insa mai vedem pe parcurs. O sa ii spun asistentei ca e mai bine fara a ii spune ca ii pun in biberon. M-a ajutat faptul ca mi-a promis sotul ca se va implica mai mult in problema asta, adica aseara cand a vomat am inceput sa plang, am discutat si mi-a promis ca doar o voi hrani cand e el acasa iar el o va tine sa ragaie ca in cazul in care vomita sa nu o mai vad si eu suferind si sa nu mai afecteze atat. Pupici celor care m-au sustinut si o fac in continuare.

Anto moasa sugera hranire la biberon, iar de sapt viitoare (cand are 17 sapt varsta minima de incepere a diversificarii aici) sa incep legumele si asa mai departe.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fianna

Azi e ziua baiatului meu, a facut 4 luni! si nu m-am abtinut sa nu-l sarbatoresc cu o www.flickr.com/photos/14295400@N03/2078291483/" target="_blank">jucarie noua

E o chestie foarte draguta, se balangane, are jucarii, zgomote, sper sa-l tina ocupat macar juma' de ora pe zi.

A WORLD WONDER

Fianna avem si noi un bouncer din asta dar se pune la usa, se agata la tocul usii. Eu totusi am pus-o mai putin ca mi-e teama ca sta pe coloana prea mult. Insa tare ii place.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Anto si aici se gaseste ingrosatorul de lapte (nici eu nu stiu cum sa traduc) pe care l-am incercat deja, se numeste Gaviscone infant contine ceva Magneziu si altceva, insa Adelise zbiara de zici ca o tai dupa el si nu poate ragai, probabil de aceea zbiara. Am ajuns la concluzia cu medicul ca se blocheaza bula de aer sub lapte, nu poate iesi si de aceea ii provoaca durere. Am incercat si cu infacol pentru a o ajuta sa eructeze si nimic. Deci nu functioneaza.

Si aici se diversifica cu mazare, capsuni si eu am hotarat sa nu ii dau orice ar zice astia. Referitor la fructe si legume la aceeasi masa, asta survine mai tarziu pe la 7-8 luni cand fructele pot fi folosite ca si desert dupa masa de legume.

Oricum saptamana viitoare fac si eu ca Simo, iau barbatul cu mine la doctor pe post de sperietoare ca al meu nu pleaca pana nu intreaba si nu obtine tot ce vrea sa stie.

Am plecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna imi pare rau pt problemele tale. sper sa se rezolve. oricum te admir pt felul tau de a fi.

imi cade paru in draci! cel putin la spalat e jale...mamici care sunteti la bebe 2 si ati trecut prin asta, cam cat timp cade asa? isi mai revine la "forma initiala"?????????

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Luna, nici eu nu il tin mult, ca se plictiseste repede. Avem insa cateva reprize pe zi. Din cate mi-am dat seama e cam aceasi pozitie ca si in marsupiu. Am fost la un moment dat la o ortopeda si zicea ca e ok sa-l tinem asa si ca nu-l fecteaza. Eu oricum nu exagerez. Si asa, jucaria aia cica era de la 3 luni, dar am montat-o la 4, ca sa fiu eu mai linistita.
Anto, Nico, va multumesc de urari!

A WORLD WONDER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

LUNA: bine ca al tau te sustine si te ajuta, si va merge cu tine la medic.O sa fie totul bine si va fi si fetita ta sanatoasa!

Mihaela: si mie a inceput sa-mi cada parul mai mult decat inainte de sarcina.Nu prea sunt multe de facut, se zice ca e bine sa iti tunzi varfurile cand e luna in leu, si sa nu ti-l speli cand e luna in pesti si rac.Daca vrei iti dau acele zile...;)

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

quote:
Originally posted by samadhi

LUNA: bine ca al tau te sustine si te ajuta, si va merge cu tine la medic.O sa fie totul bine si va fi si fetita ta sanatoasa!

Mihaela: si mie a inceput sa-mi cada parul mai mult decat inainte de sarcina.Nu prea sunt multe de facut, se zice ca e bine sa iti tunzi varfurile cand e luna in leu, si sa nu ti-l speli cand e luna in pesti si rac.Daca vrei iti dau acele zile...;)

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

interesant.ia zii..........

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Stiu ca am spus la un moment dat ca nu tin sa apar pe listuta, dar acum, daca tot am trecut de mesajul 100, m-am razgandit. Rugaminte mare, cine are putin timp sa ne treaca si pe noi:

Daniela - 1 august, 01:55, 2600 g, 47 cm - diane_dun

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Votati frumoasele si simpaticele mamicideiulaug2007!

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput