Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 3
ramona7 spune:
Graviduta, scriu pe fuga, am vazut costum de craciunita pt bebe azi in carrefour orhideea.
Jurnalul lui Razvan
Salvati o inimioara
doxinu spune:
Adica am gresit ca am inlocuit PANADOLUL cu EFERALGAN?De la EFERALGAN nu ii s-au mai inrosit obrajii si barbia.Voi intreba dr cand ne ducem la vaccinul de 6 luni!oricum l-am oprit ca este mult mai bune si nu veau sa abuzez de mdicamente iar cand avem nevoie sa-si faca efectul mai greu sau deloc!
era cineva aici pe forum care cauta pantalovasi cu picioruse si zice ca nu gasesre.Nu mai tin minte cine caci era tare de multa,parcavreau sa va zic ca am gasit io pe un site adica pe www. reclamamascata. ro unde sunt doar 6.50RON.I-am luat lui STEFAN 2 perechi si sunt tare multumita de ei.
LA MULTI ANI DE 1 DECEMBREIE SI NU IN ULTIMUL RAND PENTRU CAPSUNEII SI CAPSUNICILE CARE ISI SERBEAZA ASTAZI O LUNICA IN PLUS.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
angelabv spune:
La multe lunisoare :
Patrick Alexandru de Ioana13
LA MULTI ANI !! ROMANIA
Alyna24, am vazut pozele cu Davidutz, e tare frumos si papa de toate , bravo!
Carrie, multa sanatate fetelor tale frumoase .
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole
doxinu spune:
reclamapantalonasi cu piciouse ffffffffff ieftini
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
doxinu spune:
chic bebe fara pauza ro
carstea spune:
Alyna, de data asta n-am mai intrebat eu de magazindesi tot fara costumas am ramas.Asteptam si noi de la tusi de Craciun.
Eu am gasit in Auchan pantaloni cu picioruse in jur de 5 ron cred,oricum nu scumpi.Sunt tare buni ca rezolvi sosetele(care intre noi fie vorba sunt 3-4ron).
Am vazut si eu poze de Amber-Nicole.Cate luni avea la momentul pozelor?2-3 luni?!pai sta in fundulet!!!E tare dulcica!
Vad ca-i liniste pe aici.Noi n-am fost nicaieri azi
Pepsi, asteptam retetele de slabit precum si pe cele de ingrasat familionul.
Acum copilu se culca si cand spun asta sa nu intelegeti ca sta la el in patut in asteapta sa vina Mos Ene ci e la mama pe pernuta.
Mai e cineva care isi adoarme copilul pe perna ?!O sa scap vreodata de chinul asta?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat
Ioana13 spune:
La multi ani de 1 dec!
Noi azi implinim o jumatate de anisor, multumim pt urari! Am sarbatorit prin oras si mall vreo 4 ore, finalizindu-se cu niste cadouri pt bebe(nu stiu ce ii luam la 1 an, mobil poate) si tata-bebe. Mama nu stie ce sa isi cumpere, spera ca va ajunge la niste masuri mai mici.
Pupici
Ioana mama de bebe Patrick (01.06.07)
carstea spune:
Tot eu!
Scoteti-ma si pe mine din ceata!Branza facuta de mine din 500ml lapte Dorna rosu,3,5% a iesit prea putina asa ca INTREB mamicile cu experienta(Androix)cum faceti branza din lapte batut?Cu lux de amanunte ,va rog ca si asa nu-mi iese din prima mai nimic!(Doar prajitura inteligenta dar asta a fost de la ea)
M-am uitat si Dorna este UHT.
In aceeasi ordine de idei vreau sa introduc iaurtul!Cu ce-l pot combina?(Lbelciug)Incep tot asa cu o lingura progresiv?Azi i-am pus o lingura de iaurt in piureul de legume si l-a mancat foarte bine.Dar as vrea ca masa de la 18 sa i-o dau cu iaurt in care sa pun eu fructe.Azi am primit un pont :biscuiti de ovaz de la plafar.A incercat cineva?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat
carstea spune:
Am pus si noi POZE noi dar cum nu sunt experta am pus noile poze intr-un album vechi si i-am schimbat si denumirea in Am 6 luni desi albumul contine si pozele de la nastere.Cum fac sa le separ?sau sa le sterg pe cele noi ca sa le pun in alt album?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by ramona7
Graviduta, scriu pe fuga, am vazut costum de craciunita pt bebe azi in carrefour orhideea.
Ramona, merci. Le stiu pe alea, le-am vazut de-acum vreo 2 saptamani. Dar nu imi place cum sunt finisate. Na, am si pretentii... Dar stii rochita de pe LR, am aratat-o la un moment dat. Asa as fi vrut si pt MAra. I-am luat finutei mele.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea