Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Seara buna!
Profit ca unchiul Leslie nu e acasa (noi suntem in continuare la soacra-mea) si bag si eu o geana aici.Ati fost tare harnicute!Nu stiu cand apuc eu s arecuperez atata...sper numai ca netul sa se fi rezolvat acasa!
Se pare ca Sosolinei mele ii prieste la buna-sa, ca a dormit cumintica noptile (nu a mai mancat noaptea!!! si nici nu s-a trezit aiurea-n tramvai)- e drept ca a dormit cu noi in pat (dar se mai intampla si acasa sa o iau in pat si totusi nu a fost asa linistita niciodata). In seara asta ne-am facut de cap si am facut baie amndoua in cada mare (de mult tanjeam sa fac asta, dar noi nu avem decat dus)- A fost superfain!S-a distrat galushca teribil!
Graviduta si eu a vazut in Carefour costume de craciunita (e drept nu grozav lucrate), dar si costumase de spiridus (cu pantalonasi bufanti, trei sferturi, cu blanita alba jos si o bluzita haioasa de catifea rosie cu ceva reni si stelute) foarte dragute si mult mai bine lucrate - eu i-am luat unul ca tare mi-au placut.
Pepsi, retete de slabit?!Cum sa fie offtopic?Si eu vreau, si eu vreau!
Alyna, ti-am admirat Davidutu!Mai, da' mare s-a facut!
Cirstea, si Rares e un frumos!Si cred ca un copil vesel, asa-i?
Fug sa citesc ce ati mai scris in urma!

Florina si Sofia la sase luni (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Da,Paflo e tare vesel, cand nu plange
Nu ma ajuta nimeni cu albumele?

POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Dicarstea, tari bancurile! Eu o imbrac noaptea pe Teodora cu un body cu maneci lungi si pe deasupra ii dau salopetele, uneori fara maneci, uneori cu maneci lungi, dar toate cu picior si talpite, si o invelesc cu o paturica dubla. Doarme bine asa, caci am invelit-o de mica si cred ca e obisnuita! Din pacate eu nu am gasit in oras sac de dormit!!! Pe unde am intrebat toti imi dadeau portbebe! In casa avem 21-22-23 de grade! Ti-am admirat frumusetea de baiat! Nora cine e?

Pepsi, apropo de coaja de portocala ... chiar zilele trecute s-a vorbit la TV ca, pentru a rezista in timpul transportului, portocalele sunt tratate cu niste substante toxice pentru om. Nu trec in fruct, dar coaja e contaminata, si nu se recomanda folosirea ei la copturi! Despre regimuri ... si eu sunt interesata! Titlul propus de Ninutza si de tine mi se pare potrivit!

Doxinu, si Teodora a fost mucioasa (de fapt inca este, dar e spre vindecare) si i-am dat la inceput Calpol. S-a vindecat, insa am racit si eu si s-a intors si la ea raceala. I-am luat nurofen, dar 2 zile mi se parea ca-i este mai rau si m-am intors la Calpol! Mi se pare mai bun! Lbelciug spunea ca ea i-a dat puiului Panadol cu Sinupret!

Alyna24, frumoase fotografii! Ce cadouri frumoase a primit puiul tau, iar el e dulce foc!!!

Carrie, felicitari pentru optimism. Multa sanatate tie si puisoarelor tale! Da, e stimulentul ca nu stau in CIC! Am depus dosarul la primarie ... nu retin exact toate actele, insa m-au intors la serviciu sa aduc o hartie/adeverinta din care sa reiasa clar ca mi-am reluat munca(citez: "ca ei nu ma cred pe cuvant!")! Am mai depus copii dupa certificatul de nastere al Teodorei, dupa CI personala si o cerere tip de la ei, parca! De acte s-a ocupat sotul meu, dar daca intrebi la primarie e mai sigur, nu vreau sa te derutez! Sunt sigura doar de adeverinta de care ti-am spus mai sus!

Carstea, trebuie sa creezi un album nou! Trebuie sa fie optiunea acolo unde uploadezi fotografii! Scrie cu litere mai mici sub numele albumului existent ceva de genul "create a new album"!

Teodora a papat mai bine astazi. I-am dat supica in care am pasat cartofel si o bucatica de ficatel de pui de la tara! In prima faza m-a refuzat, asa ca i-am pus o lingurita de cereale sa capete mai multa consistenta si ... a papat tot! Dupa somnicul de la pranz a mai papat un mar cu o bucatica de para si cu o lingurita de cereale! Pe langa toate acestea a baut si lapticul din bine, dar si san de mai multe ori ( de sete sau de alint, nu sunt sigura).
Chiar voiam sa va intreb ... daca ii dau masa de fructe pe la 4 dupa-amiaza e gresit? Am vazut in schemele voastre de diversificare ca puii papa fructele dimineata ... dar noi dimineata preferam bibe!

Intrebare: Teodora are la degetelele de la manute niste pielicele zburlite pe langa unghiute. Oare ce inseamna asta? E o lipsa de ceva vitamine? Daca nu i le tai i se agata de hainute si am mai gasit-o cu urme de sange!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Motannel, si Mara are pielite din alea. Cand eram mica, se spunea ca alea apar cand vezi un baietel facand pipi. L-o fi vazut si Mara pe tatutul ei, ca alt baietel nu avem in casa. Acum ,serios, nu stiu de la ce sunt si nici nu mi-a trecut prin cap sa intreb pediatra. Cine stie ce alta chestie cu "zahar de lapte" imi mai spune (daca stii despre ce e vorba ).

In alta ordine de idei, am incercat sa incarc si eu pozele Marei pe Flickr in seara asta. Pai daca stau sa incarc toate albumele pe care le am, face Mara 4 ani pe putin si iesim din clubul scutecelor.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Eu am fotografiile pe Webshots!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Ufff!Cu greu (si cu o trezire plangaciosa din partea Sofiei, ca tot o laudam ca doarme bine!) am reusit sa 'scanez' capitolul trecut (ce s-a scris inainte de asta chiar ca nu mai apuc sa citesc).
Dicirstea, eu o imbrac pe Sofia intr-o pijamaluta intreaga din bumbac (nici prea groasa, nici prea subtire)si o bag in sac de dormit fara maneci, din acela matlasat. La noi sunt cam 22 (uneori 23) grade si pana nu demut dormea cu geamul deschis. Incerc sa fac un link sac de dormit aici era proaspat trezita din somn si se 'oglindea'!
Motanel, Graviduta, stati linistite in privinta cuticulelor (pielitele din jurul unghiutelor) care se mai agata; nu e semn de nici o deficienta. Pur si simplu inca nu-s 'asezate' - ca sa ma exprim asa.
La multe lunisoare, Patrick de Ioana13!Sa cresti mare si sanatos!
Somn usor tuturor!

Florina si Sofia la sase luni (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buuuun!Acum am doua albume care se numesc la fel. Cum fac sa sterg o parte din pozele dintr-unu si sa-l redenumesc?MOTANNEL?!Mai esti?

POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!

Cu scuze pentru intarziere:

Alexandru Stefan de Michelle35

Diana de Cheburashka

Bogdan de Ibelciug

David Gabriel de Didialex

Maria Antonia de Monytza

Elias de Elteka

Si pentru:

Patrick Alexandru de Ioana13[/center]

Mergi la inceput

Carstea, dupa ce dai upload ti se deschide o sectiune in care daca urmezi cei trei pasi reusesti sa postezi fotografii! Pasul 1 este selectarea fotografiilor din computerul personal! Pasul 2 este denumirea albumului sau crearea unuia nou! E scris Select Album ... dai click daca vrei sa completezi / sa adaugi poze intr-un album deja existent! Daca vrei unul nou ... dai click pe scrisul mai mic "Create a new album" ... si ii scrii numele in bara / dreptunghiul care apare! Ai grija sa bifezi apoi "Public album" ca sa ni le poti arata! Exista si pasul 3 peste care eu am sarit de fiecare data nefiind prea sigura la ce se refera! Poate ma invata si pe mine cineva?
Aaaa ... ca sa stergi fotografii din album .... vezi ca fiecare poza are un X in coltul din dreapta jos .... dai click si dispare poza din album!

Oare am fost clara ? .... sper ca nu te-am zapacit!

Graviduta, Paflo, multumesc pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

FETELOE NU-I MAI DAU PANADOL NICI EFERALGAN SI EL ARE TOTUSI OBRAJII ROSII.NU FRIG SAU SA FIE MACAR CALZI.SUNT DOAE ROSII SI ATAT.ASTA MA SCOATE DIN TOATE ALEA .NU STIU DESPRE CE POATE FI VORBA.NU MA MAI GANDESC LA DINTI CA ASA A FOST ACUM 1 LUNA ALARMA FALSA,SI UNDE MAI PUI CA-L VAZUSE SI DR.UNDE NU STIU CA NICI PANA AZI NU A APARUT NICIUNUL
DECI VOI CE ZICETI CE POATE FI.DACA FRIGEAU OBRAJII ZICEAM CA ARE FEBRA DAR ASA?
OOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFF NU STIU CE POATE FI,CA ALERGIE NU E ,EL PAPA INCONTINUARE SAN!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger

minunea noastra Stefan 13.06.2007

Mergi la inceput