Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Doxinu, imi pare rau ... nu stiu ce poate fi acea roseata! Multa sanatate!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

doxinu,si bianca are de vreo 2 zile obrajii si barbia mai rosii;dar nu a luat nici un medicament si papam aceeasi mancare; eu am fost putin cu ea pe afara (10min)si am ajuns apoi la mama care avea 30grade in casa si atunci s au facut rosii si am zis ca e de la diferenta de temperatura; si eu m am mirat ca nu a trecut;o sa sun si eu pediatra.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Fetele .... cateva bancuri:

Un negru ii fura masina lui Di Caprio, cu toate actele in ea. Dupa cativa km este oprit de o patrula de politie. Politistul cere actele. Negrul intinde actele gasite in masina. Politistul se uita lung, cand la acte cand la negru. Apoi isi cheama colegul, spunandu-i: - Stii, colega, am o nedumerire... Titanicul s-a scufundat sau a ars?!

Un tip vine acasa si-i spune sotiei sale: -Iubito, am o problema foarte grava la birou. Sotia ii raspunde foarte frumos: -Nu-ti fa griji, iubitule, sa nu mai spui niciodata "am" o problema, spune "avem" o problema. La care sotul raspunde: -OK, atunci secretara noastra o sa ne faca un copil...

Mare concurs: "cea mai ermetica masina". Vin cei de la Peugeot cu ultimul model. Comisia intreaba: - Ati facut testul cu pisica? - Nu, cum testul cu pisica? - Nu-i nimic, il facem acum. Bagam o pisica inauntru... Dupa doua zile pisica moare, nu mai avea aer. - Intr-adevar este ermetica. Vine ultimul model de BMW, comisia intreaba: - Ati facut testul cu pisica? - Nu, cum se face acest test? - Bagam o pisica inauntru... Dupa o zi pisica moare. Nu mai avea aer. Este intr-adevar cea mai ermetica masina. Vin si cei de la Logan. Comisia intreaba: - Ati facut testul cu pisica? - Da! - Si cum l-ati facut? - Pai am bagat pisica inauntru si pe unde scotea capul, chituiam...

Mergi la inceput

Animalele se plimba cu avionul. Ratza ii da o palma ursului si spune: - Da, ba, o tigara! Ursu se executa. Dupa 5 minute iar: - Da, ba, un foc! Ursu ii da. Din spate, vulpea sa se dea si ea rotunda, ii da o palma ursului si ii cere o tigara. Ursu se enerveaza, ia ratza si vulpea si le arunca pe geam. La care ratza catre vulpe: - Vulpe stii sa zbori? - Nu! - Si atunci de ce faci figuri in avion?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Motannel ,nu m-ai zapacit.Am reusit sa sterg pozele dublate din album dar acum vreau sa-l redenumesc .Poti sa ajuti un suflet chinuit?Sa pot sa ma culc linistita.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

doxinu, panadolul si eferalganul sunt ambele paracetamol. nu stiu ce sa zic cu roseata, suna pediatrul
carstea, nici puiul meu nu adoarme singur, in general la un bunic in brate, sau adoarme in patul meu jucandu-se. daca il pun la el in patut plange.
alyna24, eu eram cu intrebarea e nasol ca e departe de mine magazinul, nu stiu daca ajung prin zona.
dicirstea, tari de tot bancurile eu zic ca l-ai imbracat bine in body de vara si apoi sacletul, asa il las si eu pe pitic cand doarme in patul meu, ca e foarte calduroasa pilota. ti-am admirat pisicutele, mai ales cea alba e o frumusete le tii cu voi? ca eu am dilema cu pisa mea de cand eram gravi, dar deocamdata tot aici e... ce frumos dormea mati pe canapea

cica am fost si noi sa vedem cum se aprinde bradul...doamne, asa inghesuiala n-am vazut in viata mea in primul rand n-am ajuns la timp ca n-am incaput in metrou si am luat-o pe jos de la victoriei. erau masinile bara la bara, se mergea cred cu 1 km la ora! bine ca n-am luat masina.. si acolo era o mare de oameni, nici daca se dadeau frigidere gratis nu cred ca erau atatia. am vazut bradul cateva secunde si ne-am croit drum inapoi spre casa, tot pe jos sper ca am dat macar un kil jos cu ocazia asta.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Carstea, cand dai click pe album, ti se deschide si vezi toate pozele mai mici! In partea dreapta, alaturi de poze ... ai un spatiu verde dreptunghiular cu actiuni pe care le poti aplica albumului si fotografiilor pe care acesta le contine! Dai pe properties si poti edita albumul ... chiar prima chestie e modificarea numelui. Sper sa reuseti!

Mergi la inceput

Am reusit!pe bajbaiteSomn usor!Mersi mult de tot
Daca vreti sa ne vedeti avem poze nou-noute in albumul Am 6 luni/Sunt barbat!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna seara si de la noi. Eu intarziata, ca de obicei. Multumim pentru urarile de ziua numelui Vali5, lauradi, Ninutza, Alyna24, mary_lou, lavini, ramona7, Pepsi, Mica0307, ankaa, carstea, Ioana13, lbelciug, andradap, chiquitita, Paflo, cristalina, ali24, Carmen_So, Irinusha, Moko, FlorentinaRoman, arcadia, doxinu, ckristina, Graviduta, ancamari, piticasigogosica, angelabv, vas, petit_ange, alynta27, addinel, ELTEKA, Androix, dicirstea, mihamora, motannel. La multi ani si din partea noastra pentru toti capsuneii si capsunicile cu numele de Andrei/Andreea, pentru mamicile si taticii cu aceste nume si pentru cei care aniverseaza 5/6/7 luni zile astea.
Noi am sarbatorit pe la medic in prima parte a zilei si apoi nu am mai avut chef de nimic. Puiutul a facut o viroza destul de urata, care a debutat tocmai de ziua lui. Tuseste destul de urat, dar nu a facut febra sau altceva, asa ca aplic si eu metoda cu calirea si deocamdata ii dau doar ambroxol picaturi. A, si lapte de san cat mai este.
Motannel ma intrebasei dupa mesajul meu anterior ce e aia "repriza de sput", e greseala de redactare de supt voiam sa zic.
Ninutza felicitari pentru dintisor.
Ancamari si mie imi e cam frica de decalotare. Trageam si eu cate un pic la baita, dar mai mult il mangaiam. Dar acum cu viroza puiului am fost la un pediatru care din doua miscari l-a decalotat fara probleme si s-a vazut clar dupa miscare ca nu a fortat deloc. Mi-a zis sa reptet zi eu operatiunea de doua ori pe saptamana si sper sa-mi fac curaj sa incerc si eu zilele astea. Poate si la puiul tau o sa fie la fel de usor, doar frica noatra a mamelor e mare.
Am furat si eu metoda voastra de a raspunde cu doua pagini deschise in paralel, ca altfel nici gand sa ma mai tina neuronul. Asa ca de la pranz tot mesteresc la mesajul asta. Am reusit sa termin de citit capitolul precedent (insa mai am inca restante din urma), dar e deja tarziu si sunt obosita. O sa citesc maine capitolul asta, sper sa nu fiti iar vrednice sa scrieti peste 10 pagini pana intru eu.
Pupici si o noapte linistita (macar din partea puilor, cu taticii va urez una cat mai agitata). Se vede ca am luat-o razna din lipsa sotului, deh... vrabia malai viseaza...

Mergi la inceput

Stiti cu ce mi-am ocupat timpul pana acum?Am citit primul capitol al odiseei.Cate emotii in sufletul fiecarei mame...Daca as avea timp as reciti tot asa de mult mi-a placut.
Te-am votat Gina M.Esti o super-mamica!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat

Mergi la inceput