Rahova sau apropiere (36)
Raspunsuri - Pagina 4
MIRCLAU spune:
buna dimineata fetelor
noi abia il asteptam pe mos nicolae si odata cu el inceperea sarbatorilor de iarna,impodobirea casei,amenajari pt masa de craciun si multe altele,lui andy mosul ii va aduce o masinuta mica(ca are deja o suta cred)o pijamaluta,portocale,banane,mandarine si o punga cu dulciuri kinder
DORY cand esti libera sa-mi dai beep sa ti-l mai trimit odata(codul)
MONICA ne-ai parasit?
LEXI voi ce mai faceti? mariuca? mai aveti de pregatit?
va pupic pe toate si va doresc o zi buna,fug ca trebuie sa gasesc o masinuta pt diseara care sa nu existe in colectie
MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN
MIRCLAU spune:
feteloooooooooooooooorrrrrrrrr
pe unde sunteti? acum plang eu in locul MONICAI a-ti abandonat subiectul?
anangel_lexi spune:
Dory, imi pare rau dar n-am primit PM-ul tau. Eventual da-mi datele aici, pe forum, nu cred ca se vor supara fetele...
Mire, suntem bine dar abia mai am timp sa mai respir. Mariuca e si ea bine, vioaie si vorbareata ca de obicei. Eu uitasem complet ca la noapte vine Mos Nicolae, abia de dimineata mi-am amintit. Asa ca o sa dau o fuga pe la Sala Dalles la Expo de Craciun sa-i iau copilului un cadouas.
Succes tuturor la cumparaturi!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Dory232002 spune:
Mirela, eu nu sunt acasa sapt. asta si de-asta intru numai acum , seara.
Sper ca Monica si copilasii sa fie ok, daca mai lipseste si maine , ii punem absenta nemotivata.
Lexi, pun aici link-ul Alexandrei, iar ca titular de cont este: Gheorghe Elena Alina, in link ai nr. de cont dar nu este trecut titularul:http://www.freewebs.com/alexandramaria/
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
nu am abandonat subiectul...m-am gandit la voi...dar nu am avut cum sa intru...ieri in jurul pranzului a inceput o furtuna pe-aici de-am zis ca se darama tot a cazut curentul pentru vreo ora si liniile telefonice(deci practic si netul...tot)
curentul a venit asa cum ziceam intr-o ora dar telefoanele abia acum vreo ora le-au reparat dar totul e bine cand se termina cu bine
noi suntem relativ bine...astia mici tot mai tusesc..dar acum numai ziua, dr-ul a zis sa-i alergam ca sa le vina sa tuseasca si sa scape de "harca" tratament nu mai luam...speram sa treaca asa...
vio, bafta sa termini la timp
dory, ma bucur ca macar aici la nois e strang niste banuti...nu ai reusit sa faci nimic la umanitare?
mirela spor la pregatirile de sarbatori
lexi, sper sa nu ne uiti cand pleci...sa intri si la noi da? chiar daca nu mai stai in rahova
vicky bravo...ma bucur ca ati gasit mosh pentru serbare
noi invatam poezioare de Mosh Craciun, deschidem in fiecare zi o cututa de la calendar si sunt tare bucurosi pentru caduoasele pe care le gasesc, facem tot felul de ornamente...pe care le puteti vedea in albumul cu opere de arta...avem multe in lucru dar nu sunt terminate mai daca ati vede-o pe ruxi ce se straduieste si ea...e colorata toata pana la umeri...nu glumesc, are numai lipici pe maini dar nu se lasa...mai vine la mine, se mai duce la alex si-l roaga sa o ajute...dar in mare parte vrea sa faca ea...chiar daca taie un patrat verde...ea-l vede brad ...e bradutul ei...facut de ea si e tare fericita...
va pup pe toate si va doresc un Mosh Nicolae cu muta sanatate si tot ce va doriti si pentru voi dar mai ales pentru puisorii vostri
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
MIRCLAU spune:
buna dimineata fetelor
si LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nume,si de ce nu pt toata lumea ca doar e sarbatoare mare,nu?
distractie placuta si pupici la toata lumea
monica-elizabet spune:
LA MULTI ANI! de Sf Nicolae
sa fiti sanatoase
pe toate
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Alinutzaa spune:
La multi ani de Sf.Nicolae tuturor: pitici, mamici, tatici!
Eu cam din an in pasti pe la voi ca stau cam prost cu timpul in ultima vreme. Am intrat sa va salut si sa va "urez" multe multe cadouri de Mos Nicolae.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor