Rahova sau apropiere (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumim Alina, si tie la fel
Dory, pe unde esti? cum a reactionat alexutza ta la cadourile de la mosh?
mire, dar andy?
vioooo...mihnea ce-a zis...multumit?
cris, andre-ea hai povestiti de piticuti...
va pup pe toate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

mai MONICUTA dar intai povesteste-ne tu cum au reactionat cei mci....
la mine de dimineata cand s-a trezit si a vazut ghetutele pline a zis waw mami pe unde o fi intrat mosu' pe geam sau pe gaura cheii?
s-a bucurat fff mult de cadouri si abia am reusit sa-i smulg dulciurile fara sa ma vada ca era in stare sa le manince pe toate
oricum acum a primit mai putine pt ca nu am vrut sa primeasca acum prea multe ca sa se bucure mai mult de mos craciun,atunci e grosu'
va pupic pe toate si astept si povestioarele voastre

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

La multi ani !, tuturor pt. ziua de astazi.
Monica, ma bucur ca sunteti ok, si absenta ta a fost de la pana de curent, spor la confectionat decoratiunile de craciun.
Mirela, tare faza cu "pe unde a intrat mosul"...
Alexa a primit codourile de la mos la mama,am sunat-o astazi sa o intreb ce reactie a avut cand le-a descoperit si mi-a spus ca atunci cand le-a vazut ia spus mamei mele si tatalui :" a fost cuminte alesa" , iar in seara asta cand am vb. cu ei mi-au spus ca tocmai venise fratemio acasa si ii arata ce cadouri ia adus mosu.
Aseara vorbeam cu mama pe mes. si mi-a spus ca alexa statea pe cuier in holul de la intrare cu hainele in brate si zicea: ma duc la tati meu , mi sa rupt sufletu cand am auzit.

Mergi la inceput

ce sunt...am crezut ca v-am povestit asa e cand umblii hai-hui pe la mai multe subiecte
deci...
i-am pus sa frece bine papucii caci ghete sau cozme nu avem
le-am pus cadourile de aseara fiindca altfel nu dormeau copilashii bine noaptea
i-am lasat pe amandoi sa se joace la pc fiindca altfel nu aveam loc de intors la care alex zice...e noapte...ne lasi sa ne jucam...hmmm...ce te-a apucat?
le-am pus multe dulciuri si cate o jucarie de fiecare(ruxi a primit o papusica de pe plan local...o cheama capsunica si are un ponei si tot felul de accesorii...iar alex un joc, un fel de baschet spatial...sunt 4 cosuri si fiecare reprezinta o planeta...se joca in 2...fiecare jucator are 4 bile, le pune pe un lansator si apasa apoi cum iti e norocul...bila nimereste un cos mai bine sau mai prost punctat) e tare haios...buuuunnn...reusesc eu sa le pun si tati si eu incepem...parca s-a auzit usa... ruxi zic...e babau???...alex nu fraiero e mos nicolae...si da-i si fugi amandoi, tipau, se bucurau, fiecare isi luase cadourile si se tot uitau sa vada daca nu mai rpind moshul din urma...apoi au venit cu ele in sufragerie si au inceput sa se joace...era tare fericiti...alex ii zicea ruxandrei...fii atenta ca nu ne-a adus nuiele...inseamna ca am fost super cuminti(de fapt moasha de mine nu a maia vut tim si de nuiele) caci daca era dupa cat de cuminti au fost trebuia sa le aduca cate 3-4 de fiecare
tati era pregatit cu camera si a filmat momentul...asa ca ramane pentru posteritate momentul...noi ne-am bucurat tare mult ca ei au fost multumiti...cam asta a fost la noi de mosh
Dory fetitza care vrea la tati al ei
Mire...super tare andy...auzi tu pe gaura cheii

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Alooo...Rahova...trezirea...unde sunteti fetelor?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Monica, eu sunt pe-aici, azi a fost ziua mea libera de la servici si am alergat de colo colo cu diverse treburi, acum au venit socrii la noi si raman peste noapte, am vopsit-o pe soacramea si acum ma duc sa vad daca sau facut pulpele ca sunt la cuptor.
Mai intru maine seara ca dimineata sunt la serviciu

Mergi la inceput

of, deci asta e unul din inconveniente ca lucrezi in we uneori...dar daca ai zi libera in timpul saptamanii...e ok...

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

sera buna fetelor,
gata,am terminat....
a fost foarte bine,m-am descurcat dar am fost f obosita...
partea buna e ca mi-am tinut minte ocupata !!!
Mihnea e bine,cam sforaie si cred ca va tb sa-i facem operatie de polipi...dar asta mai la vara cand o avea vacanta ca sa nu lipseasca de la scoala.
La scoala se descurca bine,inca nu a inceput cu FB,insa zic si eu,asa ca o consolare ca "cei din urma vor fi cei dintai"
pt ca el e baiat istet dar f imprastiat!
cred ca e si defect de zodie,ca gemenii incep o gramada de lucruri si nu termina nimic...
mos Nicolae a venit numai cu dulciuri ca n-a avut tip sa cumpere si alte chestii....el isi dorea un glob cu mos Craciun in el si carti...
acum e inebunit dupa carti ca jucarii nu mai vrea,cica se strica repede
si el a zis tot un fel de: "ooooaaaau,a venit mosul!"
acum il asteptam pe mosul ala mai bogat....
cica el crede in mos Nicolae,mos Craciun si iepruasul de Paste,ca lui i-a adus mereu jucarii...
oare unde stau astia?!or fi in cer la DD?!

va pe toate si va doresc un we frumos,

mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Bravo vio ...ma bucur ca ai terminat si inca f bine...felicitari!!!
cat despre mihnea ...ca de obicei...le gandeste
eu m-am cam ofticat fiindca un coleg de-al lui alex de la gradi cica a inceput sa le zica astora ca nu exista mosh craciun, ca mosh craciun sunt parintii si tot asa nu va zic cata munca de lamurire am dus cu alex pana sa-l fac din nou sa creada, cate povesti am inventat dar e bine ca l-am pacalit

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Neatza!
Am intrat repejor inainte sa plec la munca sa va spun un we. frumos sa aveti.
Vio, cum ti-a venit bratara?

Mergi la inceput