Rahova sau apropiere (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
Dory si tie la fel
vio nu ziceai nimik ca a venit moshul darnic si la tine sa o porti sanatoasa
noi am impodobit casutza si bradutul...astia mici sunt in culmea fericirii
va pup pe toate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Monica, asa devreme se face bradul acolo?, eu nici nu am vazut la noi pe piata ca au aparut...

Mergi la inceput

daaa...aici se face inca din noiembrie(insa toata lumea face artificial...nici nu am vazut natural decat f mici in ghiveci)
ei il fac devreme apoi imediat dupa Craciun il desfac

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Buna,
Monica sa stii ca si la Mihnea in scoala sunt copii care spun ca nu exista mos Craciun...ca parintii sunt mos Craciun...
eu i-am spus lui Mihnea ca daca nu crede e f bine ca nici nu se mai oboseste sa vina la el...
si mi-a spus ca el crede si-n mos craciun si-n mos Nicolae si-n iepurasul de paste,ca lui i-a adus mereu jucarii...
apoi i-am zis ca daca va veni vreodata vreme ca nu v-a mai crede tb sa-i inventezi,sa crezi ca exista.....
pana la urma mosii astia si iepurasul exista daca vrei sa existe!
Dory,sigur ca mi-a palcut bratare,ca doar eu am ales-o
ai asa e Monica,mi-a adus si mie mosu' ceva.....
ca yo cred ca exista!
noi o sa mergem la patinuar,ca e Mihnea inebunit sa se dea cu patinele,facem cava dictari(face cu tati) iar eu sa fac curat si cand terminam plecam,cica sunt deschise pana la ora 24...

pupici pt taote fetele,

mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Vio, distractie frumoasa la patinuar,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Noi am lipsit motivat, in timpul saptamanii cum stiti nu apuc sa mai intru pe net iar in we nu stiu ce sa fac mai repede.
Azi am avut petrecerea copiilor (am pus poze la album) si desi am plecat veseli mi s-a cam stricat ziua ca mi-a vomitat Ale pe drum, eram pe Magheru, am intors sa mergem acasa dar asta mica a inceput sa planga ca vrea la Mos Craciun, am luat-o pe Calea Victoriei si am oprit ultrarapid la Z, cred ca n-a mai vazut aia asa cumparatoare grabita, am cerut blugi de 4 ani, am platit, am iesit si uite asa am ajuns la petrecere cu blugi noi. (O fi si asta o tactica sa te innoiesti la toale. )
Am stat toata ziua in tensiune si am renuntat sa ma mai duc la petrecerea mare care tocmai sta sa inceapa de teama sa nu aiba asta mica nimic dar cred ca de la masina i-a fost rau, mi-a zis sa opresc caldura si in minutul urmator a varsat. AM mers apoi pana acolo si inapoi fara caldura si nu asta e baiul (ca nu o suport nici eu) dar mi se aburisera geamurile si era si ceata asa ca nu vedeam nimic.
Cam asta e raportul meu de sambata seara....

Puuuuuupam!

Mergi la inceput

vio...distractie placuta, unde mergeti la cel de la unirii?
abia astept sa venim si poate mergem impreuna.
auzi sa vezi ce-i zicea alex astazi ruxandrei...nu vreau sa te supar cu ce-ti zic...asa ca te rog de pe-acum sa ma ierti...cica "abia astept sa-i faca violeta o surioara lui mihnea sa te joci cu ea si eu sa ma joc cu mihnea" mie mi-au dat lacrimile...el s-a prins imediat ca ceva nu-i ok...si zice ce e???? zic violeta nu o sa mai aibe bb...de ce?ii explic ca asa a vrut Dumnezeu...la care el zice "la faza asta...a fost rau Dumnezeu" au urmat alte zeci de explicatii...sa-l fac sa inteleaga ce si cum...
si asteptam detalii ref patinoar
Dory, esti la serv sau acasa?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Duminica placuta tuturor

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Noi de-abia am ajuns acasa, eu astazi am lucrat de dimineata, apoi a venit sotzul si ma luat, am fost sa-i luam un cadou cumnatei mele(sorei lui), apoi am fost la mama sa luam fata si direct de la ea ne-am dus in vizita sa vedem noua casa in care sau mutat cumnatii si nu demult am ajuns si noi in sfarsit acasa.
Alexa astazi nu a dormit deloc, asa ca la intoarcerea acasa a adormit in masina si nici nu a simtit cand am dezbracat-o, cand am schimbat-o in pijama .De maine voi fi schimbul II.Acum ma duc si eu la culcare ca de la 7 de dimineata nu am ajuns acasa pana acum...
Cristina, ma bucur ca totol a fost ok pana la urma si ati ajuns la petrecerea de Craciun a copiilor, frumos din partea "firmei" voastre ca a dat astfel de petrecere.
Pupici la toate fetele si va doresc noapte buna.

Mergi la inceput

Dory ce i-ai luat cumnatei pana la urma?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput