Rahova sau apropiere (36)
Raspunsuri - Pagina 15
monica-elizabet spune:
vio...deci el saracu stia de ce se "tavaleste" sa-i luati televizorul
acum cu o micuuutza exceptie nu are fb pe linie...ce mai vrei de la el?
FELICITARI MIHNEA!!!
si pe tine si pe mami
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
noi astazi am realizat proiectul lui alex pentru oamenii saraci de langa noi...am facut niste "painici" rotunde cu umplutura de branza sarata si marar, un pandispan in doua culori si la sugestia mea alex a ales cateva jucarioare pe care nu le mai foloseste sa le punem si pe ele in pachetele...a fost f incantat de idee... ![]()
acum asteptam sa se raceasca bine si sa le punem in pungulite si sa mergem sa le dam.
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
violeta69 spune:
Monica,multumim...
frumoase daruri pt cei sarmani si cu adevarat in spiritul craciunului...
si voua felicitari si multi pupici,
mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
mirela, cristina, andreap, vicky,andre-ea, raluca...voi pe unde sunteti?ce pregatiri faceti?
noi diseara sau maine vrem sa facem niste biscuitei de Craciun dar pacat ca nu avem forme...o sa-i decupam cu mana ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
MIRCLAU spune:
buna ziua la toate fetele
am intrat un pic sa va urez si eu SARBATORI FERICITE cu tot ce va doriti,multa sanatate,impliniri si reusite,nu am mai putut intra pt ca am fost calcati de hoti si am gasit casa vraiste e putin spus si acum sunt intr-o stare de soc profunda,sper ca nu v-ati suparat ....
va pup pe toate si va doresc numai bine,sper sa imi revin cat mai repede si sa mai intru

MIRELA mami de andreas nazdravan
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
Mire, imi pare tare rau...off...dar cum s-a putut intampla? nu era nimeni acasa, vecini care sa vada???
oricat ar costa eu dca ma voi muta vreodata la casa primul lucru o sa fie instalarea unui sistem de alarma cu supraveghere prin camere...ceea ce te sfatuiesc si pe tine sa faci...asa stiu ca este cel mai modern...plus ca la cea mai mica neregula iti da semnale si transmite imagini pe mobil.
va pup pe toate
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
preda_vicky spune:
sa va salut.
Mirela, imi pare tare rau. E ingrozitor ce vi s-a intamplat. Sper sa revii cat de curand.
Monica, am tot umblat la cumparaturi, dupa cadouri. Am reusit si am gasit, le-am si dat (aseara) ca nu mai aveam rabdare si doream sa vad cum se bucura lumea de ce a primit fiecare. Mai putin Dani, la el mosul e mai darnic, si bucuria lui, fiind copil, e sa-si gaseasca cadourile sub brad. Dar cea mai bucuroasa a fost socrela, care a primit masina electrica de tocat carne
. Gospodina adevarata!
Curatenia e gata, lebarul si carnatii la fel, azi facem toba, ramane sa facem duminica cozonacii si friptura si ce-o mai fi, bradul tot duminica il impodobim.
In alta ordine de idei - Dani a luat vacanta si e f. fericit, iar Adi s-a angajat. Acum, am alta bataie de cap
, sa gasesc pe cineva sa stea cu Dani pana venim noi de la servici. Se ofera cineva? Platesc bine
!
Maine o sa merg si la cimitir, primul Craciun fara mama
.
Acuma
sa vad un pic din serbarea copiilor de la mine din scoala.
si spor la treburi!
http://community.webshots.com/user/viki39
monica-elizabet spune:
vicky, mamica ta o sa fie tot timpul cu tine, in inima si sufletul tau 
super fain ca faceti treaba buna(tu si socrela) ma bucur ca i-a placut cadoul, felicitari pentru angajarea lui Adi...dar soacra ta nu este acasa sa stea cu cel mic?
noi facem saratele
nu va zic ce-i pe astia mici...
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
preda_vicky spune:
Monica, socrela e inca tanara, a iesit la pensie dar inca mai lucreaza, nu e deloc genul "casnic", mai curand e ca o "vijelie". Si cum pensiile sunt mici
, e fericita ca mai are o sursa sigura de venit. Multumim ca ne ajuta asa, chiar daca nu poate sta cu Dani. O admir si o respect extraordinar de mult
. Daca ar fi toate soacrele ca ea, toate femeile ar fi fericite
. Spor la facut saratele
. Sa-mi pastrati si mie
! Acum am o treaba pe la culinare, caut sa-mi amintesc cum se fezandeaza un iepure![]()
![]()
http://community.webshots.com/user/viki39
monica-elizabet spune:
aaa...am inteles...oricum sa traiasca screla lui vicky 
mmm...da unde l-ati prins?
![]()
sa caut si eu
eu am terminat Rulada de cascaval si Saratelele
acum mi-a zis o prietena de alte retete de biscuitei/fursecuri si abia astept sa le prepar cu astia mici ca sunt tare haioase
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post