Rahova sau apropiere (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

salut,
Monica,n-am uitat de carnet,insa nu a trecut doamna notele,poate maine...
acum avem o alta sperietura...
o colega de lui Mihnea,Ioana,cu care noi mai mergeam spre casa a facut scarlatina...
si azi un copil se tot scarpina,cica de la capsuni insa mie-mi e teama ca e tot scarlatina!
prin urmare....ma gandesc cu groaza ca nu cumva de sarbatori noi sa stam prin spitale
Mihnea e tare speriat,plange ca si cum ar tb sa cada drobul de sare ...si e furios ca el o sa stea in spital in loc sa stea acasa ca toti copii...
acum o sa vedem...

bafta la papici

mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna seara la toate fetele!
Vio, poate da Doamne , Doamne sa nu fie cazul si la Mihnea de scarlatina, nu tre mai gandi la ce e mai rau, pune si tu partea pozitiva inainte si spune ca Mihnea va fi ok, si multa sanatate.
Fetelor, eu sunt moarta de oboseala, alerg toata ziua, dimineata la serviciu , dupamiaza merg sa tot vad diverse spatii..., in casa nu mai apuc sa fac mai nimic, mancare nu am mai facut nu mai stiu de cand in afara de gratare..., dar eu sper ca alergatura asta a mea sa fie macar spre binele nostru..., vezi Vio, eu gandesc pozitiv .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

vio...sper ca totul sa fie bine sa fie doar o alarma falsa...si la alex la gradi a fost epidemie de scarlatina si el nu a facut
sanatate multa

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Monica

Mergi la inceput

Dory, sa dea Domnul ca alergatura sa fie cu folos si in favoarea voastra
ati impodobit bradutul?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Da Monica, la-m impodobit de aseara, cu ajutorul Alexei, ea imi aducea cate 2 globulete si eu le puneam in brad, si cand la-m terminat de impodobit a vorbit cu taicaso si ii spunea: " a facut mami badu fumos" .Maine poate reusesc sa ii fac si cateva poze ca ieri nu am avut aparatul al mine.
Am vrut sa te intreb pe mes daca stii daca pot sa mai pun bani in contuul pt Teodora, caci eu nu am gasit pe nicaieri.
Pupici si noapte buna.

Mergi la inceput

Dory, ti-am raspuns si pe pm, banuiesc ca se mai pot pune banuti am sa o intreb pe witchie pe yahoo...daca nu intreaba chiar tu la aj umanitar la subiectul teodorei sigur iti raspunde

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Dory, am vb cu cu witchie pe ym si zicea ca din pacate contul teodorei s-a inchis(nu stia daca mai este insa altul deschis)
daca nu gasesti un alt cont sa trimiti banutii poate-i orientezi catre alt copilash(care are nevoie de ei)
sanatate si numai bine

ps. sanatate si pentru iri fetitza lui witchie ca avea febra mititica

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

pe toate
Spor la pregatiri

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

fetelor,am terminat serbarea...
am avut mos de "meserie"...cica un actor...
a fost tare fain,ca a cantat si a dansat cu copii....avea mosul asta o voce ca a lui Pavaroti!
Trebuie sa ma laud cu puilul meu,are 15 FB si un B la lb. romana,dar mai are 2 FB la lb. romana....
deci a muncit copilul
mai avem maine si gata,vine vacanta...ne pregatim de sarbatori....
si eu va pup si spor la treburi,

mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput