Rahova sau apropiere (36)
Raspunsuri - Pagina 13
monica-elizabet spune:
multumim Dory
la fel si voua
fetelor eu nu-mi gasesc locul pana plecem...parca niciodata nu am stat asa linistita...eram obisnuita sa fac tot felul de nebuneli, sa ma agit, sa nu fiu gata pana in ultima clipa...acum parca mi se pare ca am o groaza de timp
cine ma mai intelege ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
rahovistele
pe pagina 3??? ntz, ntz, ntz
pe unde sunteti?
a fost fain la mica noastra petrecere, ne-am intalnit si cu un mosh din intamplate si ruxi a fost tare sfioasa cu el...nu i-a cerut nimik
si in poze sta pe picior de pelcare la el in brate ![]()
va pup pe toate sa aveti o saptamana minunata
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dory232002 spune:
Eu am ajuns de la serviciu putin mai devreme, am bagat la spalat perdeaua din dormitor, am sters aragazul ca aseara nu am mai putut, am aranjat putin prin bufetul de bucatarie, am spalat gresia , acum sa vad ce mai fac...
Monica, ma bucur ca a iesit bine petrecerea pt. RuxiRestul fetelor, pe unde sunteti???
monica-elizabet spune:
spor la treburi Dory 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dory232002 spune:
Monica, nu am mai apucat sa fac mare lucru pt. ca ma sunat un prieten de fam. pe la 18 sa mergem sa vedem niste spatii...., apoi am fost la fata sa-i ducem bradul si putin mai devreme am ajuns acasa.Maine cand ies de la serv., merg la ea sa-l impodobim ![]()
Va pup, noapte buna.
monica-elizabet spune:
Dory, sa ne pui poze cu bradutul...
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
violeta69 spune:
buna,
noi am terminat prima serbare....cea de la semi!
au spus poezii,cau cantat si au spus si ceva in engleza apoi au cantat in lb. engleza!
a venit si mosu' ..unul amarat rau...parca nu macase decat joia si primavara ![]()
copii radeau care mai de care...
la final le-a dat partoana cate un cadoasa mic,dar intentia conteaza ![]()
cand sa plecam ...ghinion pe Mihnea...
toate caietele si cartile erau udeeeee
am facut apoplexie!
inainte sa intre la semi a dat o raita prin curtea scolii,l-a impins un copil mai mare direct cu ghiozdanul intr-o balta si s-a ales praful de munca lui de pana acum...
asa ca acum am cumparat caiete si macar pe cele de mate tb sa le refacem,ca asa nu-l pot trimite la scoala 
mai avem serbarea de joi,de la clasa....
si maine ar tb sa-i dau cartnetul de note la el...atunci sa vezi !!eu am cam mult de lucru la serviciu,de asta nici n-am mai apucat sa citesc(e adevarat ca nici voi nu prea ati mai scris
)
o sa lucrez si pe 28 decembrie ca la noi cica tb sa fie cineva in laborator...asa ca s-a decis ca 3 fraieri sa vina ,unul pe 27,unul pe 28 si unul pe 31 ![]()
eu am ales pe 28 ![]()
astea sunt noutatile....
va pup pe toate,
mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
violeta, m-ai facut sa rad cu lacrimi cu moshul vostru ![]()
nashpa faza cu refacutul caietelor 
cat despre data de 28....eu zic ca ai ales super...mai bine decat pe 31
va
si pe tine si pe mihnea...spor la treburi...si sa nu uiti de carnet! ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
pe unde sunteti?
noi am prin 30 de min fara ploaie si am fugit afara...in rest...prin casa, ascultam colinde si mai confectionam ornamente...ca sa terminam cu ele si zilele astea sa ne apucam sa facem papica pentru Craciun ![]()
va
pe toate
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post