Rahova sau apropiere (36)
Raspunsuri - Pagina 16
monica-elizabet spune:
cris nu mai tin minte daca de la tine stiu reteta de rulada...dar parca asa imi aduc aminte de anul trecut
si multumesc...am avut succes cu ea anul trecut sper sa am si anul asta ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
aissa spune:
Salutare, eu am avut o saptamana nebuna, am muncit enorm, pregatiri nu am facut absolut nimic, numai duminica trecuta carnatii, in rest Dumnezeu cu mila ca nu am cand. acum ne apucasem si noi sa facem bradul dar e imposibil sa il cioplim asa ca a plecat Tony sa caute un stativ mai gros (si ala de anul trecut era gros dar s-a rupt cand a incercat acum sa-l forteze putin). Ale trepideaza in fata lui si trebuie sa o pazesc sa nu cada bradoiul pe ea.
Eu am primit deja cadou, un telefon misto de tot in care deocamdata imi prind urechile.
Nu stiu daca apuc sa intru azi-maine, luni lucrez, marti suntem singurele si cred ca merg la mama....parca nici nu simt ca-s sarbatori, sincer, nu stiu de ce. Dimineata am impachetat cutiile lui Ale si abia astept sa vad ce fata face la cadouri...
Va pup, fug sa hranesc cupilu cu ceva impovizat.
La multi ani Biancai desi nu stiu daca Vio mai intra pe aici sa citeasca. Oricum o pupam! 

monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
la multi ani! Bia de viovio
sa cresti mare si sanatoasa 

cris
sa stapanesti sanatoasa telefonul, spor la pregatiri si impodobit bradutul
eu azi vreau sa fac piftia si sarmalutele sa-i las si pe piticii astia sa-si bage mainile pe-acolo ![]()
va pup pe toate
spor la pregatiri
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dory232002 spune:
Mamaa,iar vorbiti de mancare si mi-e o foame..., eu tocmai am venit de la serviciu si mi-am facut comanda la o pizza care trebuia sa ajunga in 5-10 min., si cred ca a trecut mai bine de 30 de min. si nu a mai ajuns
.
Va doresc spor la pregatiri, eu anul asta nu fac nici o pregatire, pt. ca eu lucrez inclisiv pe 24 dimineata, iar seara plecam la tara.
Tocmai mi-a ajuns si pizza ![]()
monica-elizabet spune:
pofta buna Dory 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
anangel_lexi spune:
Buna tuturor!
Am intrat sa va uram un Craciun fericit si un An Nou asa cum vi-l doriti. Sper sa ne "revedem" pe forum cat mai curand!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
violeta69 spune:
buna
va doresc un Craciun fericit! 

sa nu faceti abuz de sare zahar si...grasimi ![]()
va
pe toate,
mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
Lexi, Craciun fericit
si tie
drum bun , sa ajungeti si sa va stabiliti cu bine si sa nu ne uiti.
Vio
avem grija, avem ![]()
plecati pe undeva de ne urezi de-acum?
Craciun fericit!
numai bine si tot ce va doriti
pe toti dar mai ales pe mihnea din partea piticilor mei
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
aissa spune:
Sunt franta de oboseala, am gatit toata ziua, acum mai am niste fursecuri in cuptor dar nu prea mi-au reusit, prima tura nu se intareau si le-am lasat prea mult, acum is cam caramelizate, tura a doua a ramac cam balega...nu stiu de ce, cred ca margarina e de vina. Maine lucrez asa ca trebuie sa termin de azi cu toate, scot si ultima tava de fursecuri, trec la spalat cada si apoi imi fac baie si sigur cad lata.
Va urez si eu toate bune si Sarbatori fericite celor ce dispar zilele astea, eu sunt libera 25 si 26 si oricum o sa fim acasa.
monica-elizabet spune:
Cris
si voua sarbatori fericite si sa fiti cumintei sa va aduca moshul daruri multe...aaa...am uitat ca tie ti-a adus deja...poti sa fii rea ![]()
Craciun Fericit!
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post