Rahova sau apropiere (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

la drum de seara... Am fost prinsa zilele astea, dar tot mi-am facut timp sa va citesc.
Monica, multi si toate florile din lume pentru Alex. E un copil sensibil si inimos.
Noi avem sambata dim. serbarea, o sa vina si Moshul, suntem emotionati si nerabdatori.
Dani e ceva mai bine, mai curge nasul, mai tuseste, dar e vioi ca o vrabiuta. Cu scoala merge binisor, cu cititul e mai greu, cu scrisul idem, cel mai simplu si mai frumos e la matematica. Cand ne apucam de lectii, cu matematica incepem. Desi abia azi au trecut la 10 (si litera o), au facut deja ex. cu < si >, nr. pare si impare. Deja imi pune creierul pe bigudiuri, ca eu sunt mai "dotata" la romana si lb. straine, desenat planse... in nici un caz calcule si socoteli. Da, Vio, inclin sa cred ca ai dreptate, d-nele vor sa-i vada niste mici Einstein-i.
Monica, Mire, si mie imi place ideea
fetele si va doresc o seara placuta in continuare, sa o ajut pe socrela ca face carnatii!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mama ce pofta-mi faci de carnati de casa...sper sa pot face si eu...desi deocamdata sambata cand a fost sotul la piata nu mi-a gasit matze...eu vroiam de oaie...dar nici macar de porc n-a gasit... daca no fii...cumparam si gata...scap mai simplu dar fara aceeasi satisfactie ca-s facuti de mana mea
pupici si ma bucur tare mult ca este mai bine Dani

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

mai fetelor acum am intrat in casa,a dat si la noi o mana de zapada si eu repede cu copilul sa prindem si noi o farama si am laut de pe toate gardurile,masinile si alte alea...ne-a nins de ne-a facut ciuciulete si s-a oprit iar acum zici ca nici nu a nins
asa rau imi pare ca nu mai sunt zapezile care erau cand eram eu mica si faceam oameni de zapada,cazemate si era fff fain,dar acum copii nu se mai pot bucura de zapada ca altadata....
iar in legatura cu mosul va multumesc de sugestii,dar tot sunt trista pt ca ei nu se mai bucra nici de cadouri cum ne bucuram noi pt ca ei au de toate...dar asta e
acum va las ca m-a innebunit cupilu' sa il pun pe shreck
pupici la toata lumea,pe maine

MIRELA mami de andreas nazdravan

Mergi la inceput

da...cand eram noi mici(si statea la curte la bunicu-meu) ne jucam tare fain iarna acolo pe strada...si mai ales mergeam cu colindul

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna dimineata fetelor
sunt la o cafeluta mica si mi-am zis sa va salut
aoleu VICKY ce pofta mi-ai facut de carnati....vezi ca venim acum toate peste tine sa ne dai carnati
DORY pe unde esti? iar ai disparut?vrei absenta nemotivata?
MONICA si noi mergeam cu colindul, si ce ne mai distram...
VIO da s-a facut mare nu mai pot sa-l pacalesc deloc,dar o sa inscenez eu ceva de mos craciun si sigur o sa-i placa si nici nu o sa-si dea seama ca nu exista
va pupic pe toate fug la treaba si mai reviiiiiiiiiinnnnnn..........

MIRELA mami de andreas nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata,
Mire esti trista degeaba,doar ai senzatia ca nu se bucura de daruri....
in sufletelul lor sunt f impresionati!
nu te lasa inselata de aparente...
asa ziceam si eu de Mihnea,ca nici nu-i pasa,dar dupa ce i-am vazut reactia la cadourile lui mos Nicolae mi-am mai schimbat parerea ...in bine...
initial imi zicea "mami,eu nu cred in mos Craciun pana nu-l vad? tu l-ai vazut vreodata?!eu sunt Toma necredinciosul si nu cred pana nu vad"
zic"pai l-am mai vazut si eu, dar nu prea sta ca se grabeste ,nu are timp ca sunt multi copii...n-ai vazut ca a venit la gradi? doar erai acolo"
raspunsul lui "lasa ma,ca ala nu era mos,n-ai vazut ca in loc de cocoasa avea ceva bagat sub haine?!"
si eu,nu ma las"ok,nu crezi,ce bine...abia nu mai da mosul pe la tine,ca deh,cine nu crede nu primeste nimic!"
dupa care intoarcere la 180 grade:
imi spune ca el crede in mos Craciun,mos Nicolae si iepurasul de Paste ca lui i-a adus mereu cadouri,chiar daca un copil de la scoala zice ca el nu crede
deci,ii mai pacalim cat mai putem,cel putin noi cu feciorii astia mai mari mai avem cel mult un an doi...
dar am luat masuri...pt viitor
i-am spus ca si daca nu exista tot trebuie sa crezi....e acolo in mintea fiecaruia!nu ai ce pierde in fond!

Monica,sa stii ca asa sunt gemenii ,niste sensibili,desi ei par insensibili....
si eu cred ca in general toti copii sunt buni,nu ei sunt rai, ci cei care-i educa...probabil ca nu stiu cum sa o faca si de asta unii dintre copii sunt mai agresivi....nu e cazul nostru,vb asa in general!
Vicky,deci Dani e cu matematica...lasa ca e bine...
la inceput si noi am zis ca e mai tare la mate,el stie, dar ii e lene sa gandeasca...
acum vad ca merge mai bine cu cititul si cu scrisul,probabil ca unde am si insistat cu asta ca era catastrofa

carnati?!
fetelor acum e post...lasati carnatii si treceti la salata

mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Buna fetelor,
eu de anul viitor clar trec la Moshul care se face nevazut ...fiindca asa cum ziceai si tu vio daca il vede pe un mosh "prost imbracat" ca incepe sa nu mai creada si sa se prinda ca nu exista...asa mai bine nu il vede si gata
cat despre cadouri eu le zic in fiecare an macar in luna decembrie ca moshul are o regula si nu trebuie sa cumparam nici o jucarie noi parintii in luna asta findca altfel el nu mai aduce cadouri
Mire...ai ma ca-l poti pacali ani buni de-acum incolo numai ca trebuie sa inventezi ceva in fiecare an
azi am fost puturosi...ne-am trezit tarziu...va pup pe toate si spor la pregatiri si curatenie

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Salutare si de la noi!
Am citit asa pe sarite ultimele pagini ca nu am putere efectiv sa le cuprind pe toate.
Nu-s libera pe 24 Monica si nu-s sigura nici pe 31 ca e liber. S-a declarat zi lucratoare nebancara (31) dar cei implicati in inchiderea de an lucreaza in 31. Asteptam acum un eventual mail salvator care sa ne excluda, pe noi ca si departament din aia care lucreaza. Pt 24 deja ni s-a anuntat zi lucratoare dar se pare ca nu va fi chiar program normal.
Azi a luat Tony bradul, de la piata, super, abia astept sa-l facem dar o sa mai stea pe balcon o saptamana.
Duminica cred ca o sa fac carnatii, tot ca sa imi eliberez we viitor cand nu o sa pot face de toate.
Cam astea de la noi pe seara asta, maine si poimaine poate sunt mai prezenta ca am bonul acasa :D

Mergi la inceput

aha...bine ca mi-ai zis ca faci carnati...ii pui pe balcon la zvantat? ca sa stiu de unde vin sa-i fur
nasol...cu zilele astea 24 si 31 lucratoare...poate totusi se indura si va lasa macar program scurt.
si spor la treburi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Seara buna!
Fetelor, absentez motivat.
Nu mai am timp nici de mine, ce sa va zic, va-m citit ultimele 2 pg. pe sarite, vad ca povestiti care mai de care de serbari, de mosi..., noi il asteptam sa vina acasa.Sapt. asta lucrez schimbul II, dimineata ma trezesc mai fac una alta prin casa, merg in continuare la stomatologie, merg la fata, si deja sa facut ora cand trebuie sa plec la serv.
In legatura cu spatiul pe care vreu sa-l inchiriez, sunt in continuare in cautari...., gasisem 2 spatii dar din pacate azi am auzit de ele iar a doua zi se si inchiriasera..., mai cautam, nu ne grabim, M0onica, nu nu vreau sa deschid salon de infrumusetare..., altceva am de gand sa fac.
Va pup pe toate si nu va suparati daca intru mai rarut.

Mergi la inceput