Rahova sau apropiere (36)
Raspunsuri - Pagina 9
violeta69 spune:
Monica,ai dreptate cu ce mi-ai scris pe PM!
sunt de acord ca muzica te relaxeaza(ca sa le spunem si la fete,sa nu zica ca avem secrete )....
am vorbit cu taica-su aseara si era de acord cu ce am mai discutat noi!
mai ales ca el e inebunit cu muzica....
acum are motive de relaxare
cred ca mosul o sa vina cu ceva de cantat...daca nu o fi prea scump/scumpa....mergem in we sa ne uitam de preturi si ne orientam...acum sau putin mai incolo..
Dory,dupa mine casa aceea are mai mult de 50-60 mp per total...insa la parter nu cred ca are mai mult....
numai ca nu o sa poti inchiria numai parterul,din pacate...
mai vb noi ca n-am uitat
va pupacesc pe toate,
mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Dory232002 spune:
Vio, inseamna ca eu nu am inteles bine locatia spatiului respectiv, am crezut ca este in sirul ala de magazine de langa supermarketul Guliver, unde la casa este ??
violeta69 spune:
Dory,unde a fost posta inainte sa se mute langa Guliver
pe strada aceea mai sunt doua saloane de cosmetica si coafura si capatul starzii da chiar in statia de tramvai la 32,sper ca am explicat bine
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
vio...sa dea Dumnezeu sa gaseasca moshul ceva ieftin si bun sa-l faca pe mihnea super fericit...
Dory, tu salon vrei sau altceva?
Mire...cum a fost...nu ne zici nimik?
Vicky, cum e Dani..mai tuseste?
Cris, am vazut la stiri ca o sa ai liber pe 24
noi suntem acasa toti...azi au ceva cu jocurile electronice...unul vrea sa se joace pe net, altul la altceva... cred ca tre sa eliberez locul urgent sa nu iasa cu scantei.
va pup pe toate
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
MIRCLAU spune:
buna fetelor
sunt ocupata pana peste cap...abia am reusit sa intru putin
a fost frumos la serbare din pacate eu nu am putut ajunge decat la final si baiatul meu era fff emotionat ca l-a vazut pe mosh si mi-a spus "mami a venit moshu si mi-a adus jucarii,mi-a zis ca am fost cuminte,am fost mami?" si i-am raspuns ca da dar se putea si mai bine,important este ca nu a plans si s-a bucurat,le-a pus muzica,i-a pus sa zica poezii sau cantecele,ce mai...s-au distrat,au papat la dulciuri de am zis ca mooor...dar acum o data intr-un an merge...
fetelor apropos de ce a zis DORY cu spatiul comercial hai sa ne uinm toate si o iesi ceva....ca una singura nu are atata putere financiara cum ar fi sa fie mai multe asociatesau eventual pun eu curtea mea la bataie
MONICA ce face-ti de ziua ruxitei? aveti copilasii invitati sau mergeti la restaurant cum ziceai tu?
DORY voi ce mai zicett-ti?ai mai gasit ceva?
VIO pupici lui mihnea si tie
va las ca sunt intr-o groaznica criza de timp si nu stiu ce o sa fac sa termin tot pana la sarbatori
pupici la toate fetele
MIRELA mami de andreas nazdravan
monica-elizabet spune:
Mire, ma bucur ca nu a plans si sca s-a distrat... baiatul curajos...ruxitza cand il vede pe mosh dintr-o data se cuminteste
wow...super idee...ar fii sa ne unim toate...ce-ar fii sa facem o gradi sau un semi unde sa strangem macar copilashii nostri si tot e o afacere
am scapa de bone, semi ar avea si activitati diverse...
astept idei de afaceri...
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
MIRCLAU spune:
aaa si apropos fetelor am o maaare dilema cum ii explic eu copilului ca mosul mai vine odata si acasa cand eu i-am spus ca nu exista decat un singur mos?deci deja cred ca o sa fie super dezorientat de atatia mosi dar oi gasi eu vreo explicatie poate stiti voi......
MIRELA mami de andreas nazdravan
monica-elizabet spune:
ca moshul Craciun da un bonus copilashilor care au bradutz acasa
tocmai am tras o portie de plans...m-a facut alex in foi de vitza...la noi la 2-3 km de casa noastra traiesc niste oameni saraci in corturi din folie de plastic(noroc ca-i cald pe-aici...dar cand e ploaie si e in fiecare zi de ceva timp incoace) e vai de mama lor...si ce credeti ca zice alex...mami da oamenii aia de-acolo nu au adresa unde stau ei? nu au casa...unde si ce-o sa le aduca moshul??? cica eu zic sa le facem noi niste cadouri si sa le zicem ca le-a adus moshul la noi si sa le ducem
el stie ca noi le mai dam haine, paine, mancare daca fac prea multa...
dar m-a impresionat ca avea lacrimi in ochi si m-a facut si pe mine sa plang
pana la urma i-am deturnat de la pc...am facut felicitari de craciun
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
violeta69 spune:
Mire,felicitari pustiului
e baiat mare de-acum,ce sa mai....
cu mosul de acasa noi nu ne-am pus problema la Mihnea daca ar veni in fiecare zi nu l-ar deranja,sunt sigura
dar spune-i si tu ca mosul vine la gradi ca sa le dea cadouri ca au fost cuminti acolo si acasa mai vine ca atunci e nasterea Domnului(eu una n-am vrut sa pierd esenta Craciunului!)si sigur ca tb sa se bucure copii pt ca atunci s-a nascut Cristos!
Mosul aduce daruri pt toti copii ca sa-l sarbatorim pe Domnul...
ideea de afaceri nu-i rea...ne facem asociate ...gasim ceva! bani sa fie
ce zice Monica nu-i rau...mi-ar place.....
Monica,uite ca Alex are suflet bun,se gandeste si la copii sarmani!
monica-elizabet spune:
asa e vio...el desi nu pare este un copil tare sensibil la suferinta altora si vrea sa-i ajute...
cum s-a mai simtit mihnea azi?
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post