Rahova sau apropiere (36)
Raspunsuri - Pagina 8
Dory232002 spune:
Monica, cum a fost la serbare?
Mirela, Sa iasa totul ok la serbare, sa ne povestesti cum a fost.
Viki, imi pare rau ca Dani a fost bolnavior.
Fetelor, daca auziti de un spatiu comercial de inchiriat cam de 50-60 mp sa-mi dati si mie de stire.
monica-elizabet spune:
Dory, a fost tare fain la serbare, multumim de intrebare
au cantat toti in cor colinde de craciun(melodii internationale doar versuri in limba maravilioza) dupa serbare a fost party cu papa si sucuri pentru copilashi...aaa...si faza zilei a fost ca in loc de mosh craciun...a aparut "fata lui mosh craciun" care nu s-a mai straduit sa-si ascunda fatza... bine macar ca nu era vreuna dintre educatoare
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
MIRCLAU spune:
buna dimineata
noi astazi avem servare pe la ora 17.00,abia astept sa vad ce face cocolosu meu cand il vede pe mosh ca anul trecut a urlat de numa'
DORY daca aflu ceva iti spun..
MONICA la copilasi
VICKY cum se mai simte dani? din partea noastra
fetelor va las ca azi sunt un pic nervoasami-am uitat cafeaua acasa.....
MIRELA mami de andreas nazdravan
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
Mire, abia astept sa ne povestesti cum a fost lui andy
si eu sunt putin fara chef...nu pot sa zic nervoasa dar nu-sh de ce...imi trece mie...
va pe toate si pe prichindei
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
violeta69 spune:
buna fetelor,
Monica,buna asta cu fata lui mos craciun...da' de ce nu a fost nevasta?!
era prea tanara?!
avem si noi serbare,marti la semi si miercuri la scoala...
le-am luat cadouri,adica doamna le-a luat niste dictionare de sinonime,antonime si ce-o mai fi....si dulciuri...
ieri i-a fost rau lui Mihnea la scoala si la semi a vomat!
nu stiu de la ce o fi fost,posibil o indigestie....
altfel Mihnea ma intreaba in fiecare zi cand vine Alex sa se dea pe gheata...dar ii e teama ca o sa cada in apa(ca era o balta mica pe patinuar si el a vrut sa o sara si a cazut in ea) si o sa rada Alex de el...
iar eu...ufff,am atata de lucru....tb sa termin tot pana plec in concediu ,pe 21 dec...
abia astept,ca suntem toti obositi...
Andreea ce mai faci?!
cum e BB?
esti bine?
Dory eu nu stiu de spatii de inchiriat...ar fi unul acolo unde a fost posta,dar are mai mult decat vrei tu(ca suprafata)...
Mire,ce mai faci?
Vicky,cum merge Dani cu scoala?
noi mai luam si B si +B din pacate pe astea cu FB nu le trece in catalog,insa doamna a zis ca o sa fie mai indulgenta in primul trimestru....
si adevarul e ca sunt prea incarcati,cel putin la noi se face carte ca la balamuc....
atatea culegeri si ursuleti si dictari si teste...ca nici nu apuca sa faca din toate....ba chiar mai voia doamna sa mai cumparam si alte materiale ajutatoare insa ,noi,parintii n-am fost de acord...
oricum ideea e ca doamna e f hotarata sa-i faca pe stia mici Einstein ...ceea ce nu e rau insa la final sa vedem care va ajunge micul Einstein...
mi-am amintit,monica o sa-ti trimit un PM sa te intreb ceva....nu zic aici ca sa nu se interpreteze ca-ti fac reclama...
va pupacesc pe toate,
mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
vio, sanatate multalui Mihnea, cine stie de la ce-a fost...azi cum se simtea?
cum sa rada alex de el ca si el abia se taraie pe gheatza macar or sa cada amandoi si noi pe langa ei o sa fim divele ghetii
am primit pm si ti-am raspuns pe amandoi
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
violeta69 spune:
Monica,am citit PM-ul ...ti-am raspuns...
no,la gheata yo sunt "experta"...
nu cred ca o sa ma pot tine pe picioare....si daca e cineva pe langa mine,sigur fac cunostinta cu pamantul,ca ma sperii
cred ca mie imi trebuie o gheata numai a mea
insa Mihnea e stresat ca rade Alex de el
acu' or rade unul de altul...
ii e bine acum,n-a mai avut nimic,e posibil sa fie si de la oboseala...
el de dimineata cu lectii,la semi iar lectii cand ajungem acasa tot la fel...
e ca ala din banc...dimineata lapte,la paranz lapte, seara seara lapte..si cati ani ai? 87!
ca nu pot sa-l las nici cu ce face la semi ca nu pre e atent,scrie urat acolo...
acasa tb sa facem dictari,sa scriem lectia sa citim,sa facem si mai departe..si uite asa il apuca ora 9 de cele mai multe ori...
acum abia am terminat si in 5 secunde a adormit bustean!
pupici,
mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
of...mititelul de el...
adevarul ca era altceva daca ar fii fost cineva cu el acasa sa-l preia de la scoala, dat sa pape culcat la pranz si-apoi lectii sau lectii si culcat...da...cine, cum, unde...???...e complicat si io cred ca e obosit
hai ca intra in vacanta acum si se odihneste
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dory232002 spune:
Seara buna!
Vio, imi pare rau ca Mihnea nu sa simtit bine, o fi mancat ceva si ia cazut greu la stomac, plus oboseala...bine ca este ok acum, merci pt. pontul cu spatiu de pe barca, dar daca este mai mare de 50-60 de mp este prea mare pt. ce-mi trebuie mie.
monica-elizabet spune:
lasa Dory ce daca e mai mare il luam impreuna cand vin si eu acasa
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post