Rahova sau apropiere (36)
Raspunsuri - Pagina 11
monica-elizabet spune:
Dory, bafta...sa gasesti spatiu sa trec in fiecare zi pe la tine pe la magazin
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
aaa...si apropo de salon de infrumusetare
noi in seara asta am fost sa-i luam cadou de ziua ei si am gasit o chestie super misto(si relativ ieftinuta...cand am vazut-o am zis ca ne ruineaza...dar am avut noroc) ...o masuta de toaleta cu scaunel, are uscator de par, clame de par, oglinda mare(din plastic), sertarase, perii de par,placa de intins parul... tot felul de cutiute care cica-s cosmetice. parfumele, bratari...ce sa mai o nebunie...ei ii place tare mult se coafeaza si pe ea, si papusile dar mai ales pe alex care are un noroc chior ca nu are parul mare ca altfel il tundea d-ra coafeza imediat
si ne-am uitat la ce vroia ea pentru Craciun...adica electrocasnice...si nu prea am vazut...o sa aibe moshul mult de cautat si speram sa gaseasca
va pup pe toate
somn usor
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
aissa spune:
Super Monica! Cred ca o sa se bucure domnisoara!!
Noi ne-am axat pe electrocasnice si imi pare rau ca nu i-am mai luat ceva. Am cumparat un fier de calcat si o casa de marcat (din Cora) dar aveau si masina de spalat si cuptor cu microunde, o nebunie. I-am mai luat un set de 7 pitici plus Alba ca Zapada iar din partea sora-mii va primi o bucatarie. Are zestre fata!
Dory232002 spune:
Neata!
Eu chiar nu stiu ce jucarii sa-i mai iau Alexei....adica, nu eu....MOSUL ,ia-m luat o jucarie de-aia care atunci cand ii dai drumul merge si canta in acelasi timp aprinzandui-de se niste leduri ..., desi are destule am vazut ca ii plac destul de mult, altceva chiar nu am idee ... si nisci timp sa caut anul asta nu am , Cristina, tot din Cora ai luat piticii cu alba ca zapada?
aissa spune:
nu din Cora, asa m-am enervat luni seara am ajuns in Cora dupa serviciu si nu apucasem nici sa intru bine ca au anuntat ca inchid la ora 20 asa ca n-am stat pe ganduri si am luat casa de marcat (a vazut-o la MAria si i-a palcut) si fierul ala.... de care imi cam pare rau, cred ca mai misto era masina de spalat sau cuptorul cu microunde. Am tras apoi fuga in Carrefour si de acolo am luat bucataria si piticii. Piticii si Alba ca Zapada sunt de la Disney, piticii sunt f bine reprodusi, ea mai putin dar am zis sa fie setul complet (erau separat piticii vreo 900 mii si Alba ca Zapada alte 500).
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
da...ii place tare mult...cum s-a trezit direct la infrumsetare s-a dus
cris daca-s de la disney de-aia sunt mai scumpicele...si noi ti-am zis tot pe electrocasnice ne axam ca am vazut ca-si face de lucru cu ele...insape-aici nu prea am vazut, mai cautam...
sa stapaneasca sanatoasa Ale toata jucarelele
Dory, si alexuta ta la fel...sa stapaneasca sanatoasa jucarioara cantatoare...mai pe mine astea ma zapacesc de cap...si tot timpul ma pacaleste si-i mai iau cate una si-apoi imi vine sa
la noi iar e inorat deci iar stam pe langa casa...daca om prinde printre picaturi asa un zoo sau un parc de distractii...ar fii super
va pe toate
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
eu cred ca noi cand o sa venim o sa stam ascunsi numai sub pilota noroc ca are mama centrala si facem 30 de grade in casa sa ne fie cald
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dory232002 spune:
Fetelor,maine dimineata cred ca mergem sa cautam brad, daca il luam il si impodobim desi e cam devreme.Poate reusesc sa ma mai uit prin piata poe la noi de ceva jucarii, as vrea piticii cu alba ca zapada, dar sa vedem ce gasesc, daca nu poate o sa-i mai iau si eu tot ceva electrocasnice, sa vedem ce gasesc pe la noi prin zona ca fier de calcat, aspirator si masina de spalat are.
monica-elizabet spune:
spor la cumparaturi Dory...sa ai bafta sa gasesti ce-ti doresti pentru alexuta
mai da' ce pitici si ce alba ca zapada ziceti? este vreuna anume...poate o trimit si eu pe Moasha de mama sau Moshul de tata sa ii ia...aveti ceva o poza, un link sa-i vad si eu...pliiizzzz
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post