Croitorie - sfaturi si idei (capitolul 6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Tonia si celelalte fete care aveti multe comenzi spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Buna fetele,

harnicie multa pe-aici, ceea ce ma bucura nespus!

Iulia, spor la treburi si cand ai timp te asteptam pe la noi!

Kitty, ma bucur ca ti-au iesit pantalonii de pijama, ai vazut ca nu e greu? si nici bluza nu e greu de facut, eu prima bluza de pijama am facut-o dupa un tricou si a iesit foarte bine, nu am avut tipar! sa le faci si la copilasi, eu abia astept sa-i fac tot felul de lucrusoare!

Alina, si eu vreau sa-mi fac hanoracul, acum ma tot chinuie pantalonii de stofa si vesta...mersi de poze, esti o draguta!
Cat despre materialul tau din piele eco, eu mi-as face fusta dreapta, cred ca se aseaza mai bine, si un corset, sau brau, cum vrei sa-i zici, ma rog e doar o parere....nu ma pricep prea bine....

Vivi, la magazin ceri captuseala pentru un pardesiu, parca ii mai zice si atlas, dar nu trebuie sa-ti fie rusine de ele, eu le cer cum imi vine mie bine si le spun si ce vreau sa-mi fac (poate aici sunt mai dragute?)

Vianne, frumoase gentute, inseamna ca nu mai iti este asa de rau! ce face bebe?

Tomari, spor la cusut, sper sa iasasi banuti din munca asta, ca e foarte greu sa modifici lucruri! mersi ca te-ai gandit la noi!

Aura, asteptam pozele! ma bucur ca ai reusit!

Va pup fetele, spor in toate, in curand sper sa termin si eu ce am inceput!

Elena 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Servus fetelor!

Multzam de aprecieri...

Alina, clientii imi dau jeansii si eu fac posete. Jeansii sunt purtati.

Tonia, am facut si gablontzuri la un moment dat, le-am vandut pe toate

Elena, nu mai mi-e rau, Slava Domnului... Bebelusul e bine, in 7 ianuarie avem ecograf, abia astept. Aici se face rar ecograf. Tu cum esti? Bebelusul?

Va pup!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Vianne, misto ideea. La cat mai multe comenzi si forta de munca si normal, sarcina usoara!
Elena, iti tin pumnii la vestuta dar la cat de muncita esti la munca nu stiu de unde o sa gasesti timp si energie. Cat despre fusta de piele... i-am cautat mamei mele un tipar de fusta dreapta si n-am gasit in Burda, toate aveau gaselnite. Dar cred ca am sa scot tiparul dupa o fustita HoA primita de curand...
Aura, asteptam poze. Ma bucur ca ti-a iesit rochita si chiar foarte repede.
Tonia, spor la modificari si poate apuci sa faci si pantalonii sotului. Lasa ca e bine ca ai comenzi, ai banii tai si esti mandra de realizari. Din cate imi dau seama se munceste in hopuri asa ca va veni si randul tau sa te odihnesti.
Eu am terminat o fusta asimetrica: http://www.burdamode.com/Casual,1270777-1000019-1553271-1553273-1553296,enEN.html
Fusta din fatza: http://i146.photobucket.com/albums/r243/Guguluff/Croitorie/IMG_3521.jpg
Fusta lateral: http://i146.photobucket.com/albums/r243/Guguluff/Croitorie/IMG_3520.jpg
Cam atat. Pupici.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Alina, foarte bine ti-a iesit fusta!
lasa ca ma fac eu din nou mititica, sper sa va prind din urma la creatii! Cat despre vesta mea, se contureaza bine, mai am de pus bie-ul si sa-i fac tivul, sper sa reusesc azi, cu toate ca vreau sa sterg un pic si 2-3 geamuri.... ne miscam mai greu si obosim repede! Acum ma mai sacaie si o tuse seaca, am fost la plafar sa-mi dea ceva, daca se poate, dar cand am ajuns acasa am vazut ca nu e indicat gravidelor si femeilor care alapteaza! si doar am intrebat-o si i-am si zis ca am bebe, invatare de minte ca altadata sa nu mai iau pe incredere!

Va pup si spor!

Elena 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittygreeneyed spune:

Alina (guguluff) - gasesti aici tipar de fusta dreapta: http://good-times.webshots.com/photo/2591400070102475384BuixTE
Se intind explicatiile pe vreo 3 pagini. Te descurci tu.
Eu nu am mai avut prea mult timp de croitorit, dar am reusit sa fac o pisicuta de pe un site cu explicatii. Nu pun poza, ca nu am cu ce ma mandri, desi de atunci (adica de 2 zile) fiu-meu cel mic n-o mai lasa din brate...

Kitty, mamica de Adi si Robi
Pozne de pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shmily spune:

Buna fetelor!
Am si eu nevoie de ajutorul vostru... m-a sunat cineva cu care am vorbit ca sa lucrez... vrea sa-i fac fete de perna... n-am mai facut pana acum, dar am luat o fata de perna si am "studiat-o" si nu mi se pare mare lucru... problema mea e ca mi-au spus oferta si nu stiu ce sa zic... nu vreau nici sa ma ia de fraiera, si nu stiu cum sunt exact preturile. Mi-a zis ca ei vand fata de perna cu 3 lei iar mie imi pot da 1 leu/fata de perna... cate fac atat iau... problema mea e ca pe mine nu ma intereseaza cu cat dau ei fata de perna (nici n-am cumparat vreodata fete de perna separat ca sa-mi dau seama cum e pretul)... dar voi ce ziceti, e ok 1 leu/fata de perna? i-am zis ca o sa sun io sa-i dau raspuns, oricum e valabil dupa sarbatori ca pana atunci ei nu merg sa ia marfa... HELP please!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

vivi nu stiu sa iti spun. Mie una mi se pare putin totusi.

Elena du-te si returneaza siropul si ia altceva. Si comenteaz-o nitel si pe vanzatoare ca data viitoare sa fie mai atenta.

Alina super fusta, sa o porti cu placere.

kitty pozeaza pisicuta si da-ne si noua linkul pls.

Va doresc o zi frumoasa-lor.

Mergi la inceput

Kitty, da-ne si noua site-ul cu pisicuta!

Vivi, eu una nu as face pentru 1 leu perna, dar acum depinde, are nasturi? e ca un sac? se petrece? la fiecare ai mai mult de munca. Oricum in lipsa de altceva merge sa faci un timp, acum sa te uiti si tu la alea din comert sunt asa insailate, daca tragi de-o ata se desira! daca nu iti cer calitate se merita! eu am o prietena care upa ce isi cumpara lenjerie vine la mine sa i-o intaresc (mai bine ar veni sa i le fac deprima data, e mai greu sa lucrezi dupa altul). Vezi si tu cum te decizi!

Aura, nu e genul meu sa fac scandal, azi m-am dus la alta farmacie si am luat alt sirop, nu are contraindicatii, pe celalalt il dau eu...

Va pup fetele!

Elena 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Kitty, merci mult de paginile scanate cu fusta dreapta. Trebuie sa ma cam apuc ca nu prea mai am timp. Si vrem pisi de jucarie... poze si explicatii, normal. Si "nu-i frumos ce e frumos e frumos ce-mi place mie", asa ca de aia ii place piticului, pisa.
Elena, te faci supla cand nici nu-ti dai seama. O sa-ti trimit o poza cu mine dupa ce am nascut ca sa te convingi. Si pt tuse poti sa iei Stodal(sirop homeopat) sunt aproape sigura ca nu are contraindicatii si e eficient pt tuse(sper ca si la seaca e bun).
Vivi, cam la fel zic si eu; 1 leu e cam putin. Incearca sa faci tu o fata de perna sa vezi cam cat iti ia si cam cate ai putea sa faci pe zi. Daca ai avea 500 lei pe luna, pe zi lucratoare ai primi 22.8 lei si pe ora 2.85 lei(la program de 8 ore). Deci daca faci mai mult de 3 fete de perna pe ora ar fi ceva, dar altfel... pierzi timp si le faci lor bani. 3 lei fata de perna... le dau en-gros sau cum, mi se pare putin, totusi. Si masina ta, curentul tau, etc.
Pup.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput