Croitorie - sfaturi si idei (capitolul 6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Alina ce haioasa esti ca ti scorul intre noi si rusoaice.

Kitty felicitari pt. pantalonasi, sa iti aduca multe vise frumoase fok.

Vivi la rusi sincer iti spun tulul alb e 3 lei m ca am luat eu pt. rochita fetitei. Si aveau si alte culori si banuiesc eu ca e la acelasi pret. Si mie mi se pare diferenta enorma de pret pt. ca in mag. din tomis 3 acelasi tul e la 8,9 lei m. Bine ca mie toate mi s-au parut f. scumpe acolo asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shmily spune:

Buna dimineata, fetelor!
De cand am terminat rochita de Craciunita, imi dau seama ca seara cand nu am somn ma cam plictisesc... pana acum imi mai bateam capul cu rochita, mai faceam, mai desfaceam... si asa, am inceput din nou sa rasfoiesc Burda... si mi s-au lipt ochii de pardesiurile alea de catifea ptr copii. As vrea si io sa incerc sa fac unul, dar am vreo mie si ceva de intrebari... sper sa nu va ametesc...
Deci, in primul rand, il voi face dintr-o fusta desfacuta (m-am hotarat sa-mi stric toate fustele si rochiile pe care nu le voi mai purta vreodata sau pe care nici nu le-am purtat pana acum, si sa fac din ele ceva care ar fi mult mai folositor).Mie mi se pare totusi cam subtire numai catifeaua si as vrea sa-i pun si captuseala pe interior (sper sa reusesc)...dar problema mea e nu preama pricep la denumirile materialelor... cam ce ar trebui sa cer? si cam la ce pret ar trebui sa fie (aproximativ)?
Inca ceva de care as fi vrut sa ma apuc de facut(mi s-a parut f usor)sunt pijamalele... dar la fel, nu am stiut cum se cheama materialul sau cum tre sa cer, ca sa nu se uite alea la mine ca la nu stiu ce OZN...
Deocamdata am terminat de scos tiparul pentru pardesiu, azi ma apuc sa-i modific dimensiunile pt ca in revista incepeau de la marimea 104 si mie-mi trebuie 80 ptr pitica... dup-aia ma apuc sa "sacrific" materialul... sper sa-mi iasa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shmily spune:

Aura, te-am crezut ca ai zis ca e 3 lei, dar nu stiu exact daca acolo e "la rusi"... piata aia de pe langa piata Brick... adica mai exact langa cimitir... acolo e? sau ma insel io?

Mergi la inceput

Da vivi acolo este. Dar am descoperit si eu ieri ca e latime de 90 la tulsi nu 150 cum mi-a zis inteligenta aia care vindea, asa ca mare avantaj nu prea e. Uite eu azi o sa ajung pe Cuza voda ca imi trebuie un volanas sau ceva in genul. daca vrei sa ne intalnim sa mergem impreuna sa ma anunti. Ti-am trimis un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Salutare fetelor!

Uite ca mai apar si eu Nu am reusit sa citesc din urma dar abia astept sa vad ce ati mai mesterit.

Eu am terminat comanda de 4 posete de jeans. Mie nu mi se par asa de speciale cum le vad ei...
verde
portocalie
rosie
roza

Va pupacesc!
Alina 15+

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Alina, ca de obicei esti experta in gentute. Totusi cum ai facut? Ti-au dat clientele jeansii de sacrificat sau cum? Erau noi sau purtati? Chiar cel mai mult imi place cea verde cu blug negru.
Eu am mai terminat ceva dar prefer sa nu pun pozele, poate se uita si minori pe postarile noastre
Acum nu stiu de ce sa ma apuc... Aveti idei ce pot sa fac cu o piele eco neagra f.f.f. moale si captusita pe interior? Ma gandesc fusta sau rochie dar ce model; mulata sau clini closhati? Trebuie sa-mi fac o tinuta pt revelion dar va fi cam frigut pe unde mergem si am renuntat la rochia de seara.
Pup.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dionisia10 spune:

Si cat am cautat club Osinka!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomari spune:

Buna -telor,

Vad ca sunteti foarte harnice si va felicit pe toate. Eu de cand am tot umblat prin Cluj, am reusit sa gasesc catifea raiata marunt si i-am cumparat sotzului pentru pantaloni (maro si bleumarin) dar nu stiu cand le vine randul; mi-a zis ca se apuca si invata croitorie sa-si faca singur. Acum mi-a venit o cunostinta cu o plasa de haine de care mi-a spus din toamna ca trebuie modificate, si culmea sunt noi toate. Nu sunt urgente, dar la cate am de cusut trebuie sa-mi cumpar un corp sa le depozitez. Adevarul e ca toate lumea intoarce casa cu susul in jos dar parerea unora este ca o croitoreasa sta si-n ajunul sarbatorilor in masina de cusut. Asa ca nu am incotro si va trebui sa cos pana noaptea.

Vianne imi plac toate creatiile tale si vad ca te ocupi si de gablonturi care sunt foarte migaloase mai ales cand le combini. Cand am fost in Cluj am gasit glucoza; in momentul cand mi-am cumparat mi-am adus aminte de tine si de Elena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomari spune:

Pana revin va doresc spor la lucru si cat mai multe creatii.
Tonia

Mergi la inceput

Alina sunt super gentutele tale. Si mie imi place tot gentuta cu captuseala verde, e contrastul mai fain.

Veste mare, azi am terminat rochita fulguleatei mele, de fapt, in final i-am facut un body din jerse alb cu fir de lame argintiu si fustita cu tul la captuseala. Diseara am sa-mi pozez fulguleata si maine sper sa pun poza. Sunt super incantata de creatia mea. Miha(miset) inca o data multi de tot pt. sfaturi si ajutor.

Mergi la inceput