Croitorie - sfaturi si idei (capitolul 6)
Raspunsuri - Pagina 10
tomari spune:
Buna dimineata -telor,
Vivi din ce revista ai scos tiparul? sa ma uit si eu, poate te pot ajuta.
kittygreeneyed spune:
Harnice sunteti, fetelor!
Uite aici gasiti pisica si puteti descarca tiparul (PDF):
http://weewonderfuls.typepad.com/wee_wonderfuls/store/pointykitty.html
Kitty, mamica de Adi si Robi
Pozne de pitici
iulyp spune:
Fetelor am reusit sa ii fac poze aseara piticei mele. Uitati fulguleata:http://community.webshots.com/album/561799463HZfyMa
Astept pareri sincere.
Guguluff spune:
Aura, reusita fulguta, sa-ti creasca mare!!! Si body-ul l-ai facut din material sclipicios, exact cum vroiai Poate sa-i pui o panglica in talie, argintie sau bleu sau alba(ca un fel de centura din material dar innodata in talie). Distractie placuta la serbare!
Kitty, merci de link e draguta rau pisa... Merita incercata.
Vivi, eu am Burda 11 in fata si nu gasesc nici un palton, poate n-am citit ce trebuie. Dar in nr. 11 vad la modelul 137 o jacheta pt copii care are si nr 80, poate te ajuta. Eu m-am ferit de paltoane si haine de iarna, sunt cu 3 stele marea majoritate si sunt greu de facut la captuseala. Uite si modelul de jacheta: http://www.burdamode.com/Burda_Children,1270777-1000019-1564548-1564558-1564759,enEN.html
Si felicitari daca te angajezi. Ai dreptate, trebuie sa-ti faci mana pe materialul altuia si sa stii ca cel mai greu e sa cosi drept... Deci pe fete de perna sigur devi experta.
Marinutza, pai si cu overlock-ul si cu masina: fata, spate si profil(ca la Poilitie). Glumesc, pai poate faci un peticutz de material cu J-de miile de cusaturi(ma rog, cu parte din ele) si eu as vrea sa vad overlock-ul de aproape, poate si cu capacul de sub piciorus, scos. Abia astept sa-mi soseasca overlock-ul Privileg
Eu mi-am modificat niste pantaloni ca sa-i fac tigareta(erau drepti) si ii port bagati in cizme. M-am indragostit, vreau sa-mi fac o pereche de la 0.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
tomari spune:
Aura e dulce tare fulguleata ta, iti vine sa o ti in palma. Bluza din ce material ai facut-o? cu danteluta aceea fina e deosebita. La partea de jos a fustei eventual sa-i cosi danteluta la fel ca la bluza sau mai bine din resturi de tul cerculete prinse la mijloc si cusute de marginea fustitei; daca ai niste perle albe (margele sidefate) sa le cosi in centrul cercutului si totodata de fusta. Merita incercat cu o bucata sa vezi ce iese. Sper sa fie de folos.
Alina imi place mult fusta in colturi; cred ca esti mai inalta de statura din cate mi-am dat seama; la 1.58 ai mei nu ma avantajeaza astfel de model . Din pacate nu putem intotdeauna sa purtam ce ne place, adica putem ca nu ne opreste nimeni dar asta nu inseamna ca ne sta bine.
Vivi mult succes!
Spor la lucru indiferent ce faceti!
Tonia
iulyp spune:
Da bune ideile dar nu mai e timp de aplicat. Am salas totul asa dar in schimb am sa fac proba cu o beteala pe post de curelusa ca sa se asorteze cu coronita de beteala pe care o vapurta pe cap. Inca oscilez si la coronita de beteala. Oooff sunt asa indecisa ca o vreau cat mai simpla si nu impopotonata cum am vazut azi dim. unele tinute. Am sa ma decid la fata locului. Oricum multumesc de sugestii fetelor.
catinuta spune:
super #537;ose#539;elele de Cr#259;ciun #537;i...conversa#539;ia de croial#259;, binein#539;eles. am #537;i eu o masina Toyota, cu vreo 20 programe, #537;i mari proiecte.de Cr#259;ciun vreau sa-mi fac o fust#259; mie #537;i una bobi#539;ei mele de 6ani, cu tafta, volona#537;e, ceva bogat #537;i mult, dar... taftaua asta merge s#259; fac din ea volona#537;e,prinse de dosul fusti#539;ei #537;i s#259; ias#259; a#537;a de pe dedesubt, ce zice#539;i?
tomari spune:
Catinuta bine ai venit ! Incearca din nou sa ne explici dar fara caractere romanesti, ca sa intelegem mai bine. Tot asa am facut si eu prima data si am vazut ca mi-au iesit alte formule .
Te asteptam sa revii!
Guguluff spune:
Catinuta, scoate diacriticele ca nu se intelege mesajul. Bine ai venit!
Da, Aura, super ideea cu beteala argintie in talie. In par poate ii pui doar clame argintii sau o bentita argintie(ma rog, nu stiu daca se gasesc... si pt copii)
Tonia, nu sunt cu mult mai inalta ca tine... Cam vreo 1,63 m dar am toace(micute totusi de vreo 5cm). Merita sa o faci ca e relativ simpla si se poarta haine asimetrice.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
tomari spune:
Buna -telor,
Vivi e vb de mod 134/Burda 12/2007.
Manseta este de 4 ori ptr. ca partea din interior se intoarce si nu e frumos sa se vada captuseala; este ca la camasile cu manseta indoita inafara. La partea nr. 3 este spatele, linia punctata reprezinta materialul indoit (cum ar fi 2 jumatati), de aceea este o singura data; incearca sa-i mai croiesti o bucata si sa le cosi una de alta. Sper ca nu te-am incalcit mai tare cu explicatiile. Bafta!