Croitorie - sfaturi si idei (capitolul 6)
Raspunsuri - Pagina 11
shmily spune:
quote:
Originally posted by tomari
Buna -telor,
Vivi e vb de mod 134/Burda 12/2007.
Manseta este de 4 ori ptr. ca partea din interior se intoarce si nu e frumos sa se vada captuseala; este ca la camasile cu manseta indoita inafara. La partea nr. 3 este spatele, linia punctata reprezinta materialul indoit (cum ar fi 2 jumatati), de aceea este o singura data; incearca sa-i mai croiesti o bucata si sa le cosi una de alta. Sper ca nu te-am incalcit mai tare cu explicatiile. Bafta!
Multumesc! Nu, nu m-ai incalcit! am inteles ce vrei sa zici, de manseta mi-am dat seama cum sta treaba, dar daca partea 3 e spatele, atunci, fata de ce a trebuit s-o scot de 2 ori? asta n-am inteles... sau... acum mi s-a aprins beculetul, dar nu am verificat si pe material sa vad daca merge... se pun petrecute cele 2 parti de la fata? ia ca-s curioasa acum daca merge asa... merg sa verific! uff, mai usor era cand lucram dupa propriul tipar!dar tre sa ma invat si asa, ca sa stiu de toate...
alina, nici io n-am vrut sa ma apuc de asta, dar m-a tentat si faptul ca avea 2 stelute, deci am zis ca n-o sa fie asa greu... dar m-am impotmolit! oricum , v multumesc ptr sfaturi... sper sa si termin ce-am inceput.
iulyp spune:
Buna fetele!
In final la fulguleata i-am pus centura din beteala, am lipit beteala pe floricica de la sandale care era roza, iar in par am prins beteala la clestisori si asa am inlaturat coronita din beteala. a iesit super. Pacat ca nu m-a dus capul sa ii fac si o poza imediat ce am gatit-o ca dupa serbare baietoiul meu de fulguleata a ramas fara beteala de la sandale, centura din beteala s-a lasat iar clestisorii din parul ei moale au cedat si a trebuit sa ii tot prind mereu. Dar eram stresata ca trebuia frezat si Andy. sa nuva mai spun ca am lasat umerasul cu hainutele lui la doamna de acolosa-limbrace ea si i s-a rupt un nasture la camasa si eu l-am vazut prea tarziu ca a disparut si desi aveam ac cu ata nu am avut ce sa cos la camasa. Si uite asa a stat piticul super frezat cu un nasture lipsa la camasa lui de smecheras. asta e.
uite catevapoze de dupa serbare sa va faceti idee:http://community.webshots.com/album/561799463HZfyMa
tomari spune:
Buna -telor,
Aura ai o pereche minunata de copii! sa fiti sanatosi, sa va bucurati impreuna de toate momentele. In privinta micilor accidente nu-ti face probleme, pentru ca din mici intamplari neprevazute inveti.
Tonia
iulyp spune:
da tonia asa e. trebuie sa invat sa nu ma mai agit ca un sifon si sa mai si gandesc. multumesc de complimente.
Guguluff spune:
Aura, foarte reusita fulgutza de nea si ce copii frumosi ai. Sa cresteti mari!
Cam liniste pe aici, se pare ca ne pregatim cu totii de Craciun? Oricum, sper sa revenim in forta dupa sarbatori ca se mai linistesc si fetele cu comenzi si noi celelalte ne lasam de cozonacit si ne apucam de croitorit.
Eu am multe in proiect si sper sa-mi fac o tinuta cat-de-cat pt Revelion. In rest, numai bine.
Pupi.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
midasnu spune:
Aura, sa-ti aduca copii numai bucurii!
Alina, ai dreptate, cam liniste pe-aici, eu nu am mai avut timp chiar de nimic, ajung foarte tarziu acasa, ar fi bine sa fi "cozonacit". Se pare ca pe final de an toata lumea vrea sa rezolve treburile si atata lume rea am vazut zilele astea, nu credeam asa ceva, in loc sa ne mai imbunam un pic....
Cat despre croitorie, am si eu cateva proiecte in plan, sper in micul concediu de sarbatori sa mai rezolv cate ceva (desi parca vad ca o sa ma tina al meu pe drumuri)
Va pupic fetele, spor in toate!
Elena 22+ cu
iulyp spune:
Salutare
Sper sa reusiti sa va puneti proiectele in aplicare, sa aveti timp adik. Eu daca am copii acasa nici in bucatarie nu sunt lasata sa ma desfasor, iar singurica cum n-o sa mai fiu nu o sa mai am timp de tica tica. Asa ca ma gandesc cu drag la cele care ...tica tica.
midasnu spune:
Fetelor,
a aparut revista Burda! modele frumusele, chiar am gasit si eu o tunica pentru burtica!
Va pupic
Elena 22+ cu
Guguluff spune:
Super, au scos-o mai repede luna asta. O cumpar si eu ca am scapat de abonament.
Fug la curatenii ca timpul zboara. Spor la curatat, cozonacit si piftiit, daca mai e timp si de croit, foarte bine.
Pup.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
shmily spune:
Buna dimineata fetelor!
Chiar ca harnicute sunteti... daca nu aveti timp sa treceti pe aici inseamna ca va pregatiti de sarbatori.
Io de sarbatori nu prea m-am pregatit ca plecam la munte pe la neamuri si nu prea am cu ce sa ma pregatesc in afara de ceva cadouri... dar in schimb am fost ocupata cu impachetatul lucrurilor, pt ca dupa sarbatori, cand ne intoarcem tre sa ne si mutam! si io inca n-am impachetat tot, iar azi plec... nici bagajul nu mi l-am facut inca... o sa mi-l fac, plecam, si restul de treaba ptr mutat mai fac si cand ma intorc pt ca m-am saturat deja de impachetat lucruri!!!
Cat despre paltonas, ma bucur ca am vrut sa-l fac dintr-o fusta, ptr ca am gresit la decupatul tiparului si nu mia am material sa repar greseala... partile care-s cate 2 trebuiau decupate dos pe dos iar io le-am facut identice... de parca copilul ar avea 2 parti drepte sau 2 parti stangi... asa ca mai pot face ceva din el doar daca pe o jumate a paltonasului as pune materialul pe fata iar pe cealalta jumate pe dos, ceea ce nu se poate, dar macar acum stiu exact cum stau lucrurile si cand ma voi intoarce, dupa ce termin cu nebunia mutatului... imi iau material fain si o iau de la capat! abia astept!
A, si o veste buna... dupa ce ma mut nu voi sta fara internet, ptr ca in maxim 10 zile de cand ma mut imi baga internet si acolo...
Va urez Sarbatori fericite, Mos Craciun f darnic in anul asta si Un An Nou fericit, cu multe vise implinite!!! va pup si ne "vedem"(virtual)la anul!