Discutii despre clasa I (partea 3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

uite ,vad ca unii sunt f avansati si la matematica si la abecedar...
sigur suntem in acceasi tara?!
la noi doamna cred ca-i ia incet ca sa le invete bine
o avea ea,doamna, strategia ei
oricum ,acum sunt cu serbarea si cu cartea o lasa mai incet....doar mai e o saptamana si tb sa ne gandim si la vacanta!

we frumos va doresc,

mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Si Andrei a ajuns de cateva zile la mate tot la calcule din greu, cum spunea si sarrb... Sunt bucuroasa ca Andrei la mate nu are probleme... Lucreaza acum foarte mult la scoala dintr-o culegere.

Probleme mai sunt la dictari, ca acolo mai mananca litere...
Pana acum insa de cate ori a avut evaluare la dictare a luat FB, pentru ca nu la toate dictarile le pune note... Cred ca a fost mai motivat sa fie atent atunci cand stia ca da evaluare, ca altfel nu imi explic...
La scriere noi suntem la C mare, si cred ca dupa asta o sa faca l mic.

Eu acum am bataie de cap cu costumul pentru serbare, unde Andrei e soldat roman. Offf, serbarea e peste o saptamana si eu nu sunt gata cu costumul, ce m-am mai stresat cu el...

Andrei in schimb vad ca numara pe un calendar zilele pana vine Mos Craciun. De-abia asteapta vacanta...

Tina 31+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

tinna, sa stii ca si bogdan a fost soldat roman la o serbare!
noi i-am cumparat un set de jucarii care avea coif, platosa si sabie. pe dedesubt i-am croit o pelerina dintr-un material care imita pielea, lunga pana spre genunchi si crapata pe laterale; a avut strampi albi si sandale in picioare... arata foarte bine!

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

filofteia, cred ca abecedarele difera intre ele. si bogdan l-a facut pe 'O' si 'o' inainte de litera C. dupa 'C' are diacriticele A si a (din slanina ca tot e vremea taierii porcilor, nu m-am putut gandi la un exemplu mai bun...)

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Noi trecem la adunarea cu zero , si la grupul de litere "ce" si ne pregatim intens de serbare.
La religie si la cunoasterea mediului ma bazez pe tinerea de minte a copilului. Saptamana trecuta am pregatit de zor o lectie la religie, citit, povestit si dupa ce a venit copilu' de la scoala a zis ca aia era lectia de acum doua saptamani si ca aveau de facut cu totul altceva, dar s-a descurcat el...

Joi am fost la sedinta cu parintii si am fost cea mai mandra mamica din clasa, ca mi-a fost laudat puiul ca-i cel mai bun din clasa, mance-l mama cu slanina... ca tot suntem noi din Ardeal si slanina-i la mare cinste.
Va pupam pe toate si pe toti si va dorim sa aveti succes la serbari si niste sarbatori de vis.

Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

, chiar daca o sa fiu la inceput off topic! Mihaela, mare adevar graiesti, mai buna slanina ca in Ardeal niciodata n-am mancat! Cu ceapa rosie aferenta, si pita facuta in cuptor de casa. Ca muma-mea era din Cluj, iar cei mai buni prieteni ai nostri de familie stau in Geoagiu de Sus, pe unde am si copilarit. Singurul loc in care nu m-am aventurat, doar fi-miu al mare a fost mai curajos sunt Cheile Rametului.
Revenind la topic, Dani ieri a trecut la O si la 10. Nici eu nu reusesc sa "descopar" ce fac la Religie, la cunostintele despre mediu ma mai prind, ca au caiet special si decupeaza imagini pe care le lipesc in casute speciale cu tematica lectiei. La engleza deseneaza, ultima oara au desenat fiecare camera lui si ce are in ea.
Iar serbarea... a fost ceva de vis. Toate felicitarile d-nei! Si copiilor, ca au fost cuminti si si-au invatat rolurile. Si lui Mos Craciun, ca a umplut sacul si si-a facut timp sa vina la serbare!
AMR 3 zile pana la vacanta!
boboceilor si mamicilor si multe succese in continuare!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Si noi suntem in aceeasi situatie cu religia si engleza, nu prea aflam de la el ce se intampla.

La engleza il tot chinui sa invete partile corpului, iar la sedinta am aflat ca trebuie sa faca un fel de planse pe coli A4 cu imagini decupate reprezentand cuvintele invatate: cateva animale, obiectele din clasa, partile corpului. Eu i-am luat imagini cu copy-paste de pe Net de pe site-uri cu planse de colorat, si le-am tiparit la imprimanta, urmand ca el sa le coloreze. Sub fiecare imagine trebuie sa lipim o bucatica de hartie dintr-un caiet tip I, pe care vor scrie ei cuvantul in engleza cand vor stii literele.

La abecedar sunt la o. La mate fac operatii.

Ieri a venit mosul de la o fundatie din Anglia, insa partea proasta e ca au fost selectati doar 7 copii din fiecare clasa, la atatia s-au ajuns pachetele doar. Doamna, ca sa-i motiveze, a zis ca i-a ales pe cei mai buni, iar noua parintilor ne-a spus ca in fiecare an va alege alti 7. va dati seama ce dezamagiti au fost cei care nu au primit nimik...

Astazi cand l-am dus la scoala, cat am asteptat-o pe doamna, bineinteles ca el se alerga cu vreo 2-3 prin clasa, la un moment dat chiar se imbranceau si el se tavalea pe jos .... Sunt dezamagita de faza asta, noi in fiecare dimineata ii spunem sa nu mai alerge ca transpira si apoi raceste cand iese afara, dar se pare ca noi zicem noi auzim.

Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.

Mergi la inceput