Discutii despre clasa I (partea 3)
Raspunsuri - Pagina 9
Bobita spune:
Buna,
Am rugamintea sa ma lamuriti daca puteti:
Maria a avut ieri test la matematica, ei pina acum nu au invatat decit operatia de adunre si scadere cu 1 si numai cu 2 termeni..
Ieri am avut surpriza ca la test sa aiba un grup de 4 operatii cu 3 termeni. Iar Maria a rezolvat ignorand cel de al 3-lea termen, adica rezultatul l-a scris doar dintre primi 2 termeni.
Sa va dau un exemplu : 1+4-1=5.
Acum va intreb are voie dna. invatatoare sa le dea asemenea ex. daca nu le-a predat si nici in manual nu e prevazut asa ceva?
Ma poate lamuri cineva?
In rest, luat calificative FB, 1 singur B la lb. rom (si nu stiu de ce dar dna. a scris FB a poi a modificat in B) si unul la Cunoasterea mediului, pt ca a dat ex. de legume "ardei umplut"
si stiti de ce, pentru ca a motivat ea se epuizasera exemplele de catre colegii ei, dar nu ne-am suparat, pt ca la evaluare are FB.
La citire mai incurcam cite putin, la matematica merge super.
mihmir spune:
buna mamici.Ce spui tu Bobita? Noi facem astfel de exercitii de mult,am ajuns sa rezolvam si preobleme cei drept usoare.Noi aseara am avut sedinta cu parintii si am ramas socata ptr ca d-na vrea ca joi sa faca serbare si le-a dat copiilor o multime de poezii si colinde de invatat
;avem noroc ca mai stim de la gradinita cate ceva.Nu mai zic ca trebuie sa alerg dupa un costum de rege iar daca nu gasesc am sa improvizez ceva ptr. ca timpul este foarte scurt.Cat despre religie si engleza nici eu nu aflu prea multe de la copil.Am inteles de la d-na ca urmaresc programa scolara si de aceea fac lectiile pe sarite si nu cum urmeaza ele in carti.MAI e putin si intram in vacanta ,drept sa va spun eu m-am cam saturat de lectii, dictari,operatii iar ei mititei sunt mai nerabdatori ca noi.Succes la serbari si sa vina mosul cu sacul plin de daruri.Spor la treaba fetelor.
violeta69 spune:
...si noi am terminatn una dintre serbari,cea de la semi...
a venit si un mos amarat rau...parca a mancat numai joia si primavara
iar copii au ras de el...ca cica e tatal nu stiu cui ![]()
la mate si noi am facut operatii cu 3 cifre....si evident ca a gresit
era fisa de lucru,nu de evaluare..pe bucatele a luat FB,+B si -B la cel cu 3 cifre...
la abecedar am ajuns la O mare...
acum dicatari parca nu le-a mai dat,ca au tot repetat pt serbare..
cu engleza habar n-am ce-o fi,ca el nu stie sa spuna ...sau nu vrea...
iar la religie am inteles ca le mai da de desenat,cica sa faca o biserica...
eu sper ca nu au de ce sa le dea note mici ca doar sunt incepatori(la engleza) si-n plus,nu e optional?!
daca e optional,ca asa ne-a spus la inceput...atunci de ce sa dau note?! ![]()
fetelor,bafta la serbare si note cat mai mari va doresc,
mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
violeta69 spune:
filoftea,adica e ca in bancul acela...,,"Adame alege-ti si tu o nevasta!" si nu era decat Eva ![]()
deci engleza avem ...alegeti...ce vreti! ![]()
nu ca mie nu mi-ar conveni,dar asa ca idee...
felicitari pt viitoarea vedeta! 
a avut emotii?! sper ca nu....
eu cand eram la gradi si la scoala pana prin clasa a 8-a nu aveam nici un fel de emotii,cantam tot ce se putea ![]()
cand am crescut si vedeam ca se uita lumea la mine,adica cand am inceput sa constientizez au inceput si emotiile si s-a cam dus....
noroc ca am avut destula minte sa nu continui cu muzica
daca oi fi avut,ca poate era mai bine...totusi ![]()
noi mai avem si maine serbarea de la clasa!
si gata....
azi o sa avem si note in carnet...sunt tare curioasa ![]()

mamica lui Mihnea
violeta69 spune:
intre noi fie vorba,cred ca usile astea ar trebui facute mai solid..
daca i se intampla ceva copilului?Doamne-fereste....
cam asa ar tb sa-i spui si doamnei.....
lui,ce sa-i mai spui?decat sa-i fie invatatura de minte si data viitoare sa ocoleasca usa,ca daca te pune doamna s-o platesti va tb sa iei din banii lui de alocatie,de ex,sau din cei care erau prevazuti pt jucarii
oricum ....o repari sau nu...el asa tb sa stie,ca a gresit si greselile se platesc...
parerea mea ![]()
mamica lui Mihnea
melinav spune:
Filofteia, la al meu a fost subtire rau de tot scoala saptamana asta, intra la 8 si iesea ba la 10:20, ba la 10:40.
Diseara avem si noi serbare, am emotii, abia astept.
Melina
Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.