Discutii despre clasa I (partea 3)
Prima parte aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106350
A doua parte aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109288&whichpage=1
Lista scolareilor de clasa I.
Bucuresti
mnarcisa---------- George Narcis
Violeta 69---------Mihnea-------------Scoala 128
Gabib------------- Alexandra
Bobita-------------Maria
Melinav------------Andrei
Preda vicky--------Dani----------------Scoala 126
Roxanal------------Maria---------------Scoala 171
dcop----------------Anamaria----------Scoala 172 "Sf. Andrei"
mikim--------------Karla----------------Scoala 195
Anuska-------------Ana-Claudia --------Scoala 117
LORE33-------------Mihai---------------Scoala 197
Alba Iulia
mmi---------------Mihai
Constanta
TinnaS.-------------Andrei
mishu n------------Rares
Cluj Napoca
Simonaflo----------Oana
Cugir
Sarrb----------------Raul
Galati
Mihmir--------------Robert-------------Scoala 31 GHEORGHE MUNTEANU
Iasi
Carmenp-------------Ionut---------------Scoala 23
Pitesti
Valipop-------------Maria
Anamaria-----------Bogdan
Piatra Neamt
Dora 78------------Amelia
lunna27------------Paul Marian
Oradea
Mirelacarmen-------Oana-------------Liceul Pedagogic
Targu Mures
Sense------------------Bogdan
Belgia
Nora-----------------Victor
Germania
Roxy-----------------Cristi
Kika---------------?
USA
Alintaroma---------?
Canada
Cricor----------------------?
RO
myk 75-------------Mihai
lilach-----------------Laura
Raspunsuri
filofteia spune:
Am preluat mesajul lui Anamaria aici, ca a fost mai iute ca mine
, scria in timp ce eu faceam subiectul nou...
quote:
n-am mai apucat de mult sa scriu...
al meu a luat nota mai slaba la dictare; a gresit chestii gen scrie Ana cu 'a' mic, mai cu 'M' mare samd. explicatia lui a fost logica: am scris 'mai' cu M mare pt ca e nume de luna... (o fi englez si nu stiu io??)
a terminat si el la mate 10, cred ca zilele astea le da avaluarea. la romana la fel, zilele astea va da evaluarea... sper sa se descurce la ambele, la mate nu am amotii ca se descurca bine, doamna il cearta ca face exercitii prea multe, in plus; ea le zice sa scrie pana la un punct, el scrie dublu...
cat despre vaccin, nici el nu l-a facut. joia trecuta a avut febra (38,5) si dupa cum ne rugase doamna am dus luni dimineata un bilet pt doctorita in care scrisesem chestia asta. desi el nu a mai avut febra pana luni, si ea l-a cosultat si era ok, nu l-a vaccinat. a zis ca revine luni, pe 3 si sper ca atunci sa fie in regula si sa-l vaccineze. n-as vrea sa alerg dupa aia cine stie pe unde ca sa rezolv problema asta...
a, uitasem sa povestesc despre mos.
cadourile pt mos nik la noi sunt in general mai mici, le-am luat oua kinder si niste acadele cu surprize, cate un joc mic de puzzle (cat un caiet A5 se face cand e terminat) si cate un pahar simpatic cu capac si pai (si paiul are capacel) ca sa poata bea in masina...
de mos craciun eu asez cadourile sub brad in seara de ajun. noi atunci sarbatorim si primim cadourile. (nu am rabdare pana a 2-a zi...). in general trimit cupiii la bunici, aranjez cadourile, si cand vin ei le zic ca mosul trebuie sa fi venit cand faceam dush...
ieri am trimis mailuri la mos craciun. e un site super, aproape instant vine si scrisoarea-raspuns din partea mosului. au fost super-emotionati...
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
anamaria spune:
filofteia, mercic ca mi-ai adus tu mesajul in atentie... las in cazul asta doar completarea: 
azi am sedinta cu parintii. cica ne da intr-un final carnetele de alocatii... sa vad ce mi-o mai spune de nazdravan... sper sa am timp sa va povestesc maine!
_
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
anamaria spune:
nici pe departe cat stikul, filofteia! paharele lor sunt 3 lei/ bucata, la targul de craciun de la casa cartii.
nu stiu daca vor tine 1 saptamana sau 2, efectul conteaza, nu?
_
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
melinav spune:
Am avut si noi sedinta in seara asta, ne-a arata evolutia fiecaruia - are un dosar cu fisele fiecarui, am vazut si caietele pe care au dat teste. La teste avea doar FB. Ne-a spus sa exersam la greu cititul acasa.
Ne-a spus doamna ca multi dintre ei sunt mici robotzei, trebuie sa le spuna dansa, hai dezbracati-va/imbracati-va, hai scoateti-va carti/caiete, etc. Cred ca asta e de la faptul ca sunt dadaciti acasa de bunici/ parinti. Si pe al meu, dimineata noi, il legam la sirete, noi tragem fermoarul la geaca, of!
Se pregatesc de serbare, le-a impartit rolurile. Trebuie sa stabilim ce le luam de cei 2 mosi. Pentru mos Niculae cele mai multe voturi au fost pentru cate o pungutza cu dulciuri, pentru mos Craciun vom cotiza mai mult ca sa le luam o jucarie, la fel pentru toti. Nu stim cam cat sa ie suma si ce sa le luam?
Poate imi spuneti ce s-a stabilit la voi.
Si sunt tare ingrijorata, ca pe noi ne-au sarit cu vaccinul. Saptamana trecuta pe marti i-am spus doamnei ca acum dsuntem si noi apti de vaccin, ca am trecut de pneumonie, dansa a zis, ok, cand mai vin astia cu vaccinul o sa faca si el. Si in seara asta la sedinta mi-a spus ca au trecut chiar astazi, dansa i-a intrebat care nu a facut - Andrei bineinteles ca nu s-a oferit. Nu stiu cum se face c aa fost dezorganizare totala , nici asistenta nu avea evidenta?!
Acum nu stiu ce sa fac, cred ca o sa ma duc sa vb cu asistenta. Mi-e teama sa- aman pana la anul?
Melina
Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.
sarrb spune:
si la noi cadourile sunt o problema permanent optam pt mos nicolae sa fie dulciuri iar de mos craciun cadouri mai consistente,dar....pt ca exista un dar...am vazut ca la dulciuri nici nu se uita
asa ca voi opta si pt o mica jucarie de ambi mosi.
undeva mai sus am vazut ca cineva a scris despre un sait despre mos te-as ruga daca poti sa-l scri pe forum pt a intra si eu. multumesc
mmi spune:
Melina, vaccinul il poate face si medicul de familie. La clasa lu' Mihai chiar ieri au fost si au vaccinat copii care au scapat la prima tura.
Mai sunt care nu au facut nici acum si care au zis ca vor face la medicul de familie, pentru ca au facut vaccin antigripal si trebuie sa treaca timpul.
Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)
mmi spune:
As fi mandra daca am aparea si noi pe listuta, desi ne-am trezit mai tarzior sa participam la subiectul acesta.![]()
Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)
gabib spune:
la noi la sedinta s-a hotarat ca de Mos Nicolae sa luam dulciuri (un pachet de la kinder), iar la serbarea cu mos Craciun vor primi toti la fel (un joc "sa tesem fromos" si o carte cu povestioare scurte - propuse de dna invatatoare (le vor folosii dupa vacanta), si ceva dulce, probabil un mos de ciocolata)