Discutii despre clasa I (partea 3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrb spune:

filofteia noi doar la scadere am avut probleme la ex ?-5=3nu la adunare dar am rezolvat si acum stim. o alta problema cu care ne confruntam e notarea , ni-sa spus la scoala ca au si un catalog provizoriu in care sunt notati permanent si la o anumita perioada li-se face o medie si nota rezultata se trece in catalogul mare,dar spre dezamagirea mea sau neintelegerea mea baietelul meu are in caiete doar notari cu fb si imi vine acasa cu un b in carnet si e a 2a oara cand se intampla. spuneti-mi voi cum sa procedez ca eu nu mai inteleg asa vrea sa merg sa vb cu d-na dar am observat ca se practica " favoritismele" si mi-e sa nu-i fac mai rau baietelului. va rog ajutati-ma cu un sfat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

fetelor,
am mai aparut si eu
noi suntem la adunarea cu 3 la mate si la litera o mic...
cu notele stam binisor,daca e atent ia Fb sau -FB,insa cum de obicei nu e atent ia mai mult B sau +B...
asa mi-a spus doamna la sedinta,ca e f dezordonat,pe banca lui sunt imprastiate toate cartie,isi pierde constant stiloul...
e f jucaus si pus pe sotii!
intreba cineva cum sa-l fac sa fie cuminte...la noi a functionat chestia cu intoarcerea la gradinita!
i-am spus ca daca nu e cuminte doamna nu-l mai primeste la scoala si cum nu poate ramane asa in aer,tb sa mearaga undeva...adica la gradinita si nu asa oriunde ci la cel mici...
i-am zis ca o sa fie cel mai mare din gradinita si s-a cam speriat
zice "aoleu,colegii mei or sa treaca clasa a II-a si eu o sa fiu la gradi?!"
"nu-mi mai da doamna o sansa?!"
asa ca doamna i-a mai dat o sansa si s-a mai cumintit...sigur ca nu de tot,ca asa-i e felul,insa e un inceput!

sarrb,eu zic sa o intrebi direct pe invatatoare cum se face notatrea si cand a luat el B,nu de alta, dar sa stiti si voi unde sa mai lucrati

noi nu avem nici o nota in carnet,in catalog e posibil sa aiba deja note,insa nu ni le-a spus...

el nu prea vrea sa citeasca,normal daca ar putea ar lalai-o la infinit,dar eu nu-l las...
citim lectia inainte si asta a fost bine ptr ca la citit are numai FB,le pune nota pe carte si la final face o medie si o trece in catalog...
si uita asa a inteles ca e bine sa citim ca altfel nu o sa stie cand il pune doamna sa citeasca si e bine sa fie pregatit...

o alta problema e cu dictarea,lupatam din greu sa scrie cuvintele mai mari de 4 litere,cum ar fi marinar,Mariana...e tragedie...
acum parca,dupa dictari timp de 1 saptamana ii mai ies,insa in loc de marinar scrie marinan...
cam atat deocamdata tb sa trecem la experimente ,va mai povestesc...

mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

multumesc pt sfat! noi cu cititul si scrisul ne descurcam am avut mici probleme cu legatul literei"o" in cuv dar s-a rezolvat.cat despre note in caiete are doar FB si pe fise mai are cate un FB cu punct cum spune baietelul meu dar apar in carnet acei 2 de B la abecedar si optional.
bafta multa in continuare la scoala!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihmir spune:

buna fetelor.Nu am mai scris demult insa citesc tot ceea ce scrieti.Filoftea ce bine ca aveti zapada,la noi este doar ger si vant tare;asteptam si noi sa ninga mai ales ca mai e putin si vine si vacanta.Robert la matem. a ajuns a adunarea cu 4 iar la romana au ajuns la L.Merge bine in prezent sunt multumita de el sper sa o tina tot asa cat mai mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Ana a ajuns la romana la diacrilicele a si A, ca nu stiu cum sa zic altfel... :)), iar la matematica la adunarea cu 2 unitati si scaderea cu 2 unitati....
Se pare ca va trebui sa lucrez mai mult cu ea la matematica, ca uneori trece rezultatul asa fara sa se gandeasca.... Si numara la greu pe degetele .
La dictari a luat numai fb. Mai incurca pe m cu n (mici).... Asta iar mai trebe lucrat pt ca altfel nu vad cum sa nu le mai incurce.

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Mergi la inceput

EU NU MAI INTELEG CUM SUNTETI LA ADUNAREA CU 2 SAU 3,LA NOI AM TERMINAT TOATE NUMERELE SI ACUM FACEM CALCULE DIN GREU CHIAR SI TABELE IN CARE a=3 SA SE CALC a+2 SAU a+4 ETC DAR SI INAINTE DE-A TRECE LA O CIFRA FACEAM EX CU CIFRELE DIN URMA. LA ABECEDAR SUNTEM LA LITERA L MARE.
CE FRUMOS CA PE LA UNI NINGE LA NOI PANA AZI A FOST DESTUL DE CALD DE AZI SA SCHIMBAT VREMEA SI-I F FRIG

Mergi la inceput