Discutii despre clasa I (partea 3)
Raspunsuri - Pagina 6
anamaria spune:
eu nu stiu ce sa zic despre chestia cu vit C. noua dr de la budimex, in care am foarte mare incredere, ne-a recomandat 1 pastila de vit C zilnic, pe toata durata iernii! a zis ca nu constituie nici un fel de problema!
in plus, desigur, le mai dau si cate 2 picaturi de vigantol zilnic, si timp de 10 zile/ luna Ca, doza indicata de dr.
eu am fost multumita de rezultat, combinat cu tratament adecvat al racelilor (fara antibiotic daca nu se justifica), copiii mei nu au racit grav/ complicatii decat max de 2 ori/ iarna.
azi l-am luat pe bogdan la 11 de la scoala. era foarte incantat!![]()
abia astept vacanta, mi se pare ca si el e cam obosit, de ex seara are niste manifestari teribile, aproape de isterie, dupa care daca reusesc sa il bag in pat adoarme instant, de multe ori vorbind...
problema cea mai mare este ca si eu, si taica-sau suntem obositi si cu gandul la 1000 de pb de la serviciu, asa ca nu prea avem rabdare cu ei, eu una chiar nu stiu ce sa mai fac!!!
daca ma detasez si ma analizezs eu pe mine, ajung la concluzia ca sunt o mama rea! si ii iubesc atat de mult... dar pur si simplu nu-mi gasesc resurse suficiente de energie si rabdare....
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
sarrb spune:
anamaria stai linistita ca nu esti singura care e in aceasta situatie si mai ales care isi pune astfel de intrebari. la noi problema e ca baiatul meu cand fac acasa cu el scrie f frumos,insa la scoala mai are mici greseli cum ar fi ca se incurca la cum sa-l primda pe "o" mic in cuvant.la matematica vreau sa va spun ca am avut 2 sapt de chin cu el ca nu pricepea sub nici o forma cum sa calculeze (ex ?-5=3).
asa ca,cred ca fiecare dintre noi avem momente cand ne punem intrebarea ce nu fac bine sau unde am gresit si cred ca e normal tinand cont si de problemele si cerintele din ziua de azi.
apropo vroiam sa va spun ca am inceput si eu tratamentul cu vitamina c si deocamdata da rezultate bune ,cel putin fetita mea avea un inceput de viroza si am eliminat-o doar cu nurofen si vitamina c
mirelacarmen spune:
Buna!Filofteia e un dragut Adi al tau;si noi suntem tot la r mare
iar la mate au terminat cifrele
si au inceput sa faca din culegeri;Marimar si eu ma gandesc ca gresesc cand strig la fiica mea,regret ca nu am rabdare,mai ales ca ea face suplimentar si orice daca o pun si pana in prezent are doar fb;mereu imi repet ca trebuie multa rabdare cu ei sper ca voi si avea
anamaria spune:
salutare ! 
aseara bogdan a citit singur povestea lui Cain si Abel din cartea de Religie. a citit destul de incet, dar multumitor de bine si, mai ales, din proprie initiativa! am fost emotionati pana la lacrimi si eu si taica-sau... 
la scoala doamna il lauda in general, ca se descurca bine la toate cele. notele insa nu sunt numai de zece, pt ca mai are momente cand nu este atent si vorbeste sau rade in timpul orelor...
filofteia - eu vineri chiar il las liber de la teme acasa! are si el nevoie de un pic de odinha... avem timp sambata/ duminca sa facem temele. oricum el lucreaza destul de repede, in 2-3 ore e gata.
mirela - cu rabdarea am si eu probleme maaari de tot... si imi pare rau, ca el (si piciul de frate-sau
) sunt baietei cuminti, in general. mai fac si pozne si se fac ca nu aud ce le spunem noi, parintii... insa cred ca asa fac toti copiii!
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
filofteia spune:
quote:
aseara bogdan a citit singur povestea lui Cain si Abel din cartea de Religie. a citit destul de incet, dar multumitor de bine si, mai ales, din proprie initiativa! am fost emotionati pana la lacrimi si eu si taica-sau...
Bravo Bogdan!
Sense spune:
Fetelor, ma primiti si pe mine. Bogdan este si el in clasa I , probleme la scris si la matematica nu sunt , are doar fb, la desen are un "b". Probleme avem la disciplina, nu mai stiu ce sa fac cu el. La scoala e teroare, se bate , vorbeste in timpul orelor , doamna invatatoare zice ca mediul de acasa este prea autoritar iar la scoala gaseste acea portita unde refuleaza. Fetelor , ce sa fac? Am incercat varianta pedepsei , am incercat varianta recompense , am incercat vorba buna ...... Ce sa fac cu el ? Ce ma sfatuiti ?
Sense spune:
Filofteia , multumesc de raspuns. L-am urmarit de multe ori pe Bogdan la joaca fara sa ma vada , dar nu l-am vazut sa fie primul care sare la bataie. E tare orgolios si mandru , mi-a zis ca il striga copii " cioban" , aluzie la numele lui, ceea ce il supara foarte tare .In schimb de doamna zice ca e tot timpul nervoasa, maine voi merge la scoala ca sa vorbesc cu copii si implicit cu doamna.