Discutii despre clasa I (partea 3)
Raspunsuri - Pagina 11
mihmir spune:
Miracolul Craciunului sa va invaluie in magia sperantei, sa va umple viata cu bucurii, soare si impliniri! SARBATORI FERICITE !
sarrb spune:
multa sanatate,bucurii si tot ce va doriti pt voi si pt copii vostrii.sarbatori fericite in continuare

Tinna S. spune:
Sarbatori fericite tuturor!!! Sper ca ati avut un Craciun fericit si luminos!!!
Un An Nou plin de bucurie si impliniri!
Va pup, 
Tina
33+ cu
si mami de Andrei
(6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 7 saptamani !!!
sarrb spune:
sper ca noul an sa va aduca numai bucurii ,sanatate si tot ce va doriti. sa aveti parte numai de satisfactii din partea celor mici

preda_vicky spune:
Un An Nou pin de bucurii si realizari! Mult succes si de-acum incolo boboceilor!

http://community.webshots.com/user/viki39
filofteia spune:
La multi ani si un an plin de FB! ![]()
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------
Au primit de la doamna invatatoare cate o culegere de matematica, din care trebuie sa lucram pe perioada vacantei toate paginile care acopera ce au invatat ei (destul de mult). Nu o sa ne plictisim.
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Eu nu am inca copilul la scoala. Va fi la anul. Dar va citesc constant ca sa intru-n atmosfera.
Chiar aveti de gand sa faceti teme in amarata asta de vacanta de doua saptamani?
Si daca un parinte zice "nu le fa mama"? Zici ca ai fost plecat din tara si ca n-ai avut timp de lectii; ce credeti case poate intampla? E aiurea ce spun?
alice
Alice, daca nu fac nimic in vacanta uita tot ce au invatat, cel putin fiimiu
Nici noi nu am primit practic teme, ci Adi a citat-o pe invatatoare : "Luati-o pe mami din bucatarie sau pe tati de la televizor
filofteia spune:
Bafta scolareilor acum dupa vacanta!
Sunt tare curioasa cum se va adapta Adi la scoala iar.
Am avut o vacanta frumoasa, am fost la patinoar, ne-am dat cu sania, am stat si eu acasa toata vacanta.
Acum sa vedem ce va fi!
mmi spune:
Nu am lucrat sa ne omoram la matematica, nu va inchipuiti. Daca nu faceam nimic uita, mi se pare firesc. Am facut cate doua-trei exercitii, odata cam la trei zile. Dictare am facut doar duminica seara si mi-a parut rau ca nu am facut si mai devreme, ca isi iesise binisor din mana si facea literele tremurate.
La multi ani pentru toate mamele si toti puisorii lor!
Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)
preda_vicky spune:
Bafta scolareilor in noul an!
Dani va merge de azi la un after-school, speram sa se adapteze si sa-i placa...
http://community.webshots.com/user/viki39