Discutii despre clasa I (partea 3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dcop spune:

Hop si eu, n-am mai scris de mult dar am reusit sa citesc tot ce ati scris voi. Felicitari micutilor care au avut serbari si succes celor care urmeaza!

Noi am avut serbare la afterschool, a venit si un Mos cu barba adevarata ca facusera pariuri copiii ca mosul are barba falsa si planuisera sa-l traga de barba. Numai ca Mosul le-a luat-o inainte si a zis ca a auzit el ca sint copii care nu cred in el si ca vor sa-l traga de barba, iar ei au ramas inmarmuriti ca adica de unde stie Mosul, nu cumva stie el tot?

La scoala sintem foarte in urma, dar a avut Doamna grija sa recuperam noi in vacanta - le-a dat un teanc de fise ca tema. Probabil s-o fi gindit ca nu prea avem ce face in vacanta si sa nu ne plictisim. Ieri m-a anuntat copilul ca astazi se duc fara ghiozdan ca e o zi mai speciala, si vineri nu se mai duc deloc. Va tot aud ca vorbiti de calificative si ma umplu de nervi ca eu n-am vazut carnetul decit o zi ca sa-i pun coperti (oricum e o masura atipica si m-am chinuit sa adaptez o coperta de vocabular, iar dupa doua saptamini a venit copilul cu o coperta din carton care costa 3 lei), si de atunci de cite ori o intreb pe Anamaria de carnet imi spune ca trebuie sa stea la Doamna!?
Doamna invatatoare imi spune ca Anamaria se descurca foarte bine si nu are probleme, iar de aici eu deduc ca are numai FB (eu asa vreau sa cred).
Va urez sa aveti o vacanta frumoasa, si sa va aduca Mosul tot ce va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Dcop, deci se poate si mai rau, sa nu stii chiar nimic din evolutie. Eu am intrebat-o pe doamna de ce nu le da caietele de dictare acasa si mi-a raspuns ca sunt unii parinti care nu au mai trimis inapoi fisa de evaluare semnata pentru ca au luat note mici copiii, sau chiar copiii n-o duc datorita notelor mici.
La noi nu este cazul, Adi spune tot, am avut o atitudine neutra si fata de Fb si fata de S.

Si a impresionat-o pe doamna azi la petrecere. La un moment dat i-a pus sa spuna o fapta buna si una rea, iar daca ceilalti nu aveau de spus fapte rele, Adi sa spus una buna: "Ii ascult pe parinti" si una rea: "Am rupt usa de la scoala". Asa ca doamna a fost impresionata ca a recunoscut in fata clasei si a celorlalte mamici/bunici care au fost cu ei. Si i-a spus ca greseala recunoscuta este pe jumatate iertata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Filofteia, apropo de faptul ca l-ai luat transpirat de la petrecere, si al meu de la ultima petrecere la care a fost s-a intors tot ud fleasca, si mi-a parut rau atunci ca nu i-am dat si schimburi la el! trebuia sa-ti fi zis mai devreme insa ...

Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

am terminat si noi serbarea.....
am avut un mos angajat,actor....
are mosul asta o voce ca a lui Pavaroti,a cantat si a dansat cu copii si arata aproape ca mosul
copii l-au cam trasa de barba(asta apropo de trasul de barba) era un copil mai haios care-l tot sicana,dar mosul l-a trimis mai in spate ca la un moment dat i-a zis ca-i cad pantalonii.....in timp ce dansa ....
am aflat si notele,avem 15 FB si un B la lb. romana,insa tot la lb. romana mai are 2 FB...
deci copilul a muncit,merita un cadou pe masura....i-am promis cartela de telefon,asa ca tb sa ne conformam

noi maine ne ducem la scoala ca nu putem ramane acasa,dar ore nu vor face sigur....

sa aveti o vacanta frumoasa si sarbatori fericite ,

mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrb spune:

buna fetelor! am terminat si noi cu serbarea desi am fost anuntati miercuri ca joi au serbare. a fost ceva simplu dar e bine decat deloc mai bine asa. vroiam sa va spun ca la noi d-na de religie la o clasa de a3a le-a dat test cine mai cred in mos craciun si la clasa noastra in saptamana in care se apropie craciunul ia pus pe copii sa deseneze o plansa cu ce au priceput ei din balada "Miorita". eu am fost putin confuza deoarece nu vad nici o legatura intre religie si miorita dar nu pot sa comentez nimi deoarece sunt de religie romano catolica si am vb cu d-na ca, copilul meu merge la ora ca sa fie si el cu restul colegilor si sa invete religie ca nu-i strica dar sa-mi fie cu iertare numai religie nu fac. sunt atatea pilde simple pt gandirea lor sau rugaciuni frumoase dar noi invatam miorita care e pt gandirea lor!!!!!!

Mergi la inceput

sarrb,la noi la romani totul are legatura cu Miorita...s-o fi gandit si d-na de religie sa imbine utilul cu ...religia...
dar copii de unde stiu de biata Miorita la varsta asta?!!!!!
ca fi-meu n-a auzit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Aseara am avut si noi serbare. A fost bine, copii si-au spus rolurile siguri pe ei, au colindat, au primit cadouri. Astazi nu s-au mai dus la scoala. Suntem in vacanta.
Au primit de la doamna invatatoare cate o culegere de matematica, din care trebuie sa lucram pe perioada vacantei toate paginile care acopera ce au invatat ei (destul de mult). Nu o sa ne plictisim.

Vacanta frumoasa, sarbatori fericite si sa va bucurati cu copii de zapada si zilele de sarbatoare. (In seara asta impodobim bradul )

Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

quote:

Au primit de la doamna invatatoare cate o culegere de matematica, din care trebuie sa lucram pe perioada vacantei toate paginile care acopera ce au invatat ei (destul de mult). Nu o sa ne plictisim.
quote:

Eu nu am inca copilul la scoala. Va fi la anul. Dar va citesc constant ca sa intru-n atmosfera.

Chiar aveti de gand sa faceti teme in amarata asta de vacanta de doua saptamani?
Si daca un parinte zice "nu le fa mama"? Zici ca ai fost plecat din tara si ca n-ai avut timp de lectii; ce credeti case poate intampla? E aiurea ce spun?

alice

Mergi la inceput

Alice,uite noi nu facem teme ca asa vrea doamna...
noi vrem sa facem lectii si in vacanta pt ca altfel uita si ce nu stia
eu zic ca asa cateva minute pe zi...hai 15 min max nu strica!
execeptie Craciunul,ziua a doua,revelionul...
in rest nu cred ca e ceva rau sa isi aminteasca ceea ce au lucrat,mai ales ca dupa vacanta mai au putin si se termina trimestru si evident ca incep testele!
parerea mea

Mergi la inceput