Piticlontzi de iulie-august 2004 (240)
Raspunsuri - Pagina 5
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by alice2004
Maslinele sint nelipsite la noi, hehehee, stii tu ce stii ! Fii-miu nu le rateaza niciodata, cred ca ar minca si prajitura cu masline de ar exista asa ceva !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
La capitolul masline,exact asa este si mandra mea,mamaaaaa ce mai seamana
Eu astept cu nerabdarea perioada in care sa nu ma mai vrea pe mine si sa-l prefere pe tacsuel are interzis in dormitorul fetelor si la culcare si la trezire,daca se joaca cu el si io-s la bucatarie vine la mine sa-mi zica ca face pp sau vrea apa nu-i spune lu' tacsu...aseara nu avea chef de somn si fericcita ca l-a izgonit pe tacsu in sufragerie,o apuca o mamosenie si o dragoste si-mi zice"hai sa ne pupacim pana la ziua" pe asta nu stiu de unde a scos-o....
Leeloo felicitariii,mamaaa ce iubita si rasfatata ai sa fi de 3 barbatzei!!!!!
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
cristalina spune:
Gabi, felicitari! Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si voios!
Din cauza ca Maria cade din pat (sau plange pana vomita) nu o lasam sa doarma singura.
Ioana, noi am avut tentative, rabdare nu are prea multa dar a inceput sa mai asculte, tot e ceva.
Insa la noi seara teveu e de baza (stiu, nu e bine...asta e), sta putin si se uita la desene dupa baita iar in camera John nu ii citeste, ii mai spune de la el cate o poveste.
Alice, pupam sarbatoritul. Pofta buna la pizza si tort...:)))
A venit mobila dintr-un laborator, ma duc sa vaz ce branza au facut mesterii...:))
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
alice2004 spune:
Cristalina, inspectie placuta !!
Si daca vreti povestiri din "tara maslinelor", eu am in frigi frecvent masline de ambele feluri, cu si fara simburi si neaparat negre (alea verzi nu ii plac juniorului, eu insa mor dupa ele, deci mai tre sa imi cumpar si mie separat !!). Intr-o seara, la masa, Andrei ca vrea masline. Boon, dau sa le scot palea feliate, fara simburi ... el insa vede cutia cu celelalte ... si nu si nuuu, ca vrea cu simburi. Incerc sa ii explic ca este mult mai usor sa le manince pe cele feliate, ca nu se chinuie sa scoata simburii, neam nu m-am inteles cu el, ca el e barbat si stie deja ce si cum sa faca !! Damn, zic, bine, fie ... cedez si i le dau palea intregi. Se chinuie omumik cu una, cu doua dupa care incepe tragedia "da io le vreau palelalteeeeee" !! Ma ridic din nou de la masa sa i le dau pe cele cerute ... intreb "acu este bine? Esti multumit ?" "Ihimmm", vine si raspunsul cu gura plina ... ca el ia o inghititura din mincare si urmatoarele trei sint de masline !! (Cred ca imi deschid o plantatie de maslini sau ma mut la greci, unde-i bine si cald !!).
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
mitzura spune:
Si Tudor la fel cu maslinele! Oricand, oricat si cu orice! Io nu iau asa des, ca altfel ar manca intruna.
Cristal, lasa mama ca o veni si vremea cand trebuie sa tragi de ele dimineata sa se scoale sa mearga la scoala, si ele nu si nu...
kro spune:
quote:
Originally posted by mitzura
Cristal, lasa mama ca o veni si vremea cand trebuie sa tragi de ele dimineata sa se scoale sa mearga la scoala, si ele nu si nu...
Mitzu, mare adevar ai spus ...
Gabi felicitari pt. baietel ... Sa ai o sarcina usoara, iar bb sa fie sanatos si cel putin la fel de frumos ca Stefan ...
FELICITARI tuturor celor care isi sarbatoaresc azi onomastica, in special piticlontilor si mamicilor lor
Am citit din urma, am vazut si poze, dar tot nu am timp de stat la taclale ... pupici tuturor ...
ina32 spune:
La multi ani de Sf Andrei!!
Gabi-ce de cadouri vei primi de 8 martie...de la 3 barbati...
Cristalina-o prietena si-a comandat de pe net un aparat de electrostimulare-10 mil a costat, dar e f multumita de el. Si mie mi s-a parut cea mai eficienta metoda...si am incercat cateva.
Radu are rabdare sa-i citesc, la noi sesiunile de lectura sunt dimineata pe olitza si seara la culcare.
szivarvany spune:
Noah, Cristal, cum e biroul ???
Alice, la mancat de masline venim si noi !
Apropos citit, faza e ca Giulia cum pune mana pe ceva ma pune sa-i citesc. E najpa tare cand e in maghiara, ca io`st cam analfabeta si citesc ca un copil de clasa I
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Andries spune:
quote:
Originally posted by AncaMaria
rain, misto casa si cum a mai zis cineva mai sus... importanta e locatia... iar ceea ce spui tu cu preturile ma uimeste, uite noi avem o casa relativ noua in Buc Noi (e adevarat mai spre Mogosoaia) si vrem sa o dam cu 250 de mii Euro si nu gasim.. e adevarat ca nefiind acolo nimeni nu e direct interesat sa ne ajute... chiar am promis la cel care o vinde o suma.. dar vad ca nu sare nimeni deocamdata...
Om vedea, eu la vara vin in tara si sper sa stau vreo 4 saptamani...
Anca & Bianca (19 iulie 2004)
Rugati-va pentru Diana
daca e dupa pod e crima cu transportul, de aia nu o puteti vinde. daca e inainte de pod ma intereseaza si pe mine, serios fara bancuri.
Andries
leeloo2004 spune:
Revin ca eram pe fuga si am tot fost in sedinte.
Deci la eco am aflat ca e baietel (bineinteles Iosup ma presa sa-i spun si numele, dar zau daca m-am gindit!), ca e normal dezvoltat - era intins cit e el de lung, sta transversal si se tot impingea cu picioarele (desi eu nu simt nimic inca...) oricum important este ca e ok! Urmatoarea eco abia in ianuarie, dupa ce ne intoarcem din Austria.
Gabriela 14+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Andries spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Amironeanu, poi si eu cred in bunatatea oamenilor si ink ma minunez de ce sunt in stare unii barbati ... deci io chiar pot fi fraiera. De munk nu zic nimic ... doar cand imi amintesc anul 2003 in care am avut 8 zile libere din 365 imi vine sa ma impusc de fraieraaa ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
eu cred ca se intampla oricui sa ia o teapa, macar o data in viata, e scuzabil. a doua oara insa... daca ti-o iei inseamna ca ti-o meriti, nu e o vorba parca, sa nu faci de doua ori aceeasi greseala?
Andries