Piticlontzi de iulie-august 2004 (240)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Daria, avem masline pentru toata lumea !!
Gabi, hahaha, Iosup tot cu faza asta cu numele este ?? Imi amintesc ca si mie cind am fost la el mi-a cerut sa ii spun ce nume i-am ales ... si parca l-a si scris pe foaia de mi-a dat-o ?!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani!! Andreilor si Andreelor si multumesc pentru urari ca e si ziua mea!! Aici bag emoticoanele alea cu pizza si bautura pe care nu le gasesc !!!

Gabi felicitari, sa-ti traiasca si sa fie sanatos, sa ajungi la termen si sa ai o nastere usoara!! Ca de colici nu scapi (eu azi am jucat tzurca de la 6 la 10 dimineata, taman cand trebuia sa pun sterilizatorul in functiune).

Rain, 500euro per mp este un pret nu tocmai mic, dar sa iasa asa cum vrei tu!! Noi nu suportam casa in oras, mai exact eu suport bine mersi ca am stat pana la 8 ani chiar foarte bine pana ne-a demolat nea nicu, dar ai mei au alergie la praf, smog, puf, polen asa ca deja suntem retrasi intr-un cartier mai periferic si planuim sa ne retragem si mai mult!! Si cu doua masini si cu doua scaunele de masina n-am treaba. Deci ai 4 saptamani sau nu??

Ema, ma bucur sa aud ca ai un tonus mai bun, sanatate iti doresc!!

Alice si amatorii de masline: al meu Victor incepe sa faca "bleah' numai cand le vede pe masa, deci se poate si invers.

Cristal....ziceai ca socrela are firma de artizanat? iar m-ajunse din urma... trebe' costum popular la baiat plus costum de dans plus doua pampoane de majoreta!! aia cu dansul mai vad eu, dar popularul ma omoara ca nu pot folosi mileu!! Iti dau PMeu sa ma pui in legatura cu socrela...

Andreea M, am eu o vorba vis a vis de aia de la job, si anume: daca nu ai grija tu de tine, nimeni nu o sa aiba!! Asa ca eu una patriotice nu mai fac de mult!!

Copilu meu al' mic, gangureste foarte frumos!! Mi se umfla pipota cand il aud!!

Mey si am slabit pana am incaput in hainele vechi. La inceput ma bucuram, dar acum ma oftic, pai toate gravidoasele de la mine de la odisee isi iau acum haine noi si eu nika? nu se poate, nu-i corect...ia sa bag eu un mall in week end...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi felicitari pentru baietel sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!! orice ar fi sa fie sanatos....vorba ceea. abia astept sa aud reactia lui Stefan cand aude ca va avea un baietel sa se joace!
Ioana, Alice, si Pat e fan masline asa ca facem parte din gasca
aseara am filmat copilul in timp ce desena asa ca sa va distrati si voi nitel: http://good-times.webshots.com/video/3074663510088100014WmVYdp
nu se vad excelent pentru ca filmam cu telefonul...ideea se prinde totusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roxi, ce linii drepte deseneaza Pat !! Si ce mi-a placut cel mai mult este ca dupa ce a terminat cu o carioaca, a pus frumos capacelul la loc ! Andrei le deschide pe toate si le lasa asa ... eu sint cea insarcinata cu repusul capacelor, ca a uscat deja vreo nustiucite seturi de culori !! Pupici desenatorului sef !! (Uitasem sa zic ca noi sintem la capitolul cercuri, tot ce este desen incepe cu un cerc...)

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Imi place tare mult filmul cu Pat, abia astept sa si aud ce zice, cum ajung home !

Giulia, cum ati vazut, e la capitolul oameni, mari, mici ... toti au buric, iar ieri au aparut si sprancenele ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aaa, am uitat sa va zic ca sunt 3 filmulete, in ultimul se dezvaluie si ce face el acolo...nu spun inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

LA MULTI ANI tuturor de Sf Andrei!!!!

Gabi,felicitari pt baiatel, sa fie intr-un ceas bun,sa fie sanatos si sa ai o sarcina usoara

Nicol/Rain- felicitari pt bebe 2...super tare moatza...ce faza...auzi...

Ce ma bucur cand aud ca faceti si al doilea bebe.

Monica si Bogdan (01.09.2004)

http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Apropo de serbare,noi o avem pe 21 dec. Doamna strange bani si pt mos Nicolae (am dat cate 15 ron) si pt Mosu Craciun (cate 50 ron), cadou pt doamnele educatoare cred ca ia fiecare mamica. Noua ne trebuie costum de mos pt serbare, o sa-i iau din Carrefour, am vazut unul acolo. Bogdan are de spus 2 poezii si un cantec, sper sa nu se emotioneze prea tare .
O gramada de cadouri...Plus cadourile de la Mosu de acasa...iar n-o sa mai avem loc in casa de atatea jucarii. Nu va spun ca inca mai are jucarii de la ziua lui pe care nu i le-am dat.

Monica si Bogdan (01.09.2004)

http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Bine v-am regasit....si cu vesti minunate...
Nicole,sa ai sarcina usoara si bb sanatos!
Leeloo, sa va traiasca baieteii, sarcina usoara in continuare!

LA MULTI ANI TUTUROR ANDREELOR SI ANDREILOR!!Multumim si noi de urari

Suntem la casa noastra...ce bine!e cam golicica ea dar nu ma mai plang...tocmai ce am terminat de ornat un tortulet pentru piticii mei si stau cu urechile ciulite la dormitor sa aud care se trezeste primul.De regula Andreea cand apuca sa doarma poti sa dai cu tunul ca nu se trezeste in schimb la ala micu' tr. sa am grija si la respiratie

Suntem bine, sanatosi...ma gandesc s-o dau pe Andreea la gradi pt. 4 ore ca e la 2 blocuri distanta o gradinita de noi insa mi asa friiiica, ca o sa mi se imbolnaveasca....ma consum f. mult cand ii vad raciti...nopti nedormite, etc...stiti voi.Am o problema mare cu ea...ii frica de TV...nici la desene nu mai vrea .Dupa multe investigatii, intrebari am reusit sa descoperim cauza...a speriat-o o reclama...aia la apa minerala de izvorul minunilor cu printesa de gheata la care vnde printul de foc...va dati seama...ce ma plangeam eu ca nu mai pot vedea la tv o stire, o ceva din cauza desenelor, acum nici atat...tv-ul nostru e negru...mda...

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pako - felicitari pt casuta voastra ! Pupam copiii cuminti ! Si spune-ne si tu cum stai cu sanatatile si analizale
Si la noi tv-ul e negru, pe motiv de toane si kef. Io m-am obisnuit asa.
Ref. la gradi, te inteleg perfect, Liviu inca e micut si cred ca de asta ti-e mai mult frica. Din experienta noastra la 4 ore, am avut racelile alea usoare, de 2 x am lipsit cate 2 zile de la gradi. Ce e mai nashpa e tusea care a durat de fiecare data cate o saptamana. Cu mucii se rezolva singura cu aspiratorul.

DoamnaBibi - pupici la voi ! Si bucura-te pt jucariile din stock

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput