Piticlontzi de iulie-august 2004 (240)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Multumesc celor care mi-ati spus despre gradinite!! Anca uitasem ca si voi tot la Montessori sinteti! Uite poneiul:
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=4875172
Veniti in state? Bafta la vindut casa! Spune-mi si mie la Best Buy cind sint cele mai mari reduceri la TV-uri(LCD)..acum,inainte de Craciun, dupa ..sau dupa revelion?

Roxana m-am dumirit...un fel de Montessori...Vazut artistul! Eu nu m-am dumirit de ce a iesit la sfrsit! Ce frumos este tuns...Luca ..zici ca-i tuns cu ciobul

Gabi felicitari!!! O sa fie distractie la voi!Chiar..la ce nume v-ati gindit?

Daria ultimele evenimente socio-politice din Ro ne-au cam speriat..asa ca am hotarit sa venim la vara 4 saptamini si hotrim dupa..Acum mai ramine sa le comunic si bunicilor si tatalui meu care ne asteapta in 3 luni..of,of..

Monica eu in Arges mi-am petrecut toate vacantele de vara!!
Andrea degeaba iti impui sa te schimbi vei continua sa dai credit...pt asa esti tu...Sin in aceeasi gasca cu tine

edit Pako sa va simtiti bine in casuta voastra! Cum a fost la dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

acum mi-a zis Oliv ca nu se aude sonorul la filme..ce ma oftic. copilu desena valurile marii...apa albastra....si in al treilea filmulet scrie "la muti ani Patic" pentru ca este o felicitare pentru ziua lui
Felicia sa stapaniti sanatosi casuta si sa aveti parte numai de bucurii in ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim - sunt sigura ca vei decide ce e bine pt voi toti ! Cred ca e al naibii de greu

Rox - io m-am gandit la valuri, dar asteptam sonorul. Oricum e un artist

Si despre noi: am fost in Real, am luat in sfarsit Mushabelly sau cum naiba se scriu, animalele alea dp Minimax, tralalala, io am gasit o buburuza si am ascuns-o rpd sa nu o vada donsoara.

Gata, merg la tv, tralalalala.
O seara frumoasa tuturor !
Scimbului3 o zi super fumoasa !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Ha..ha..da al naibii de greu sa ai de toate...dar tu sa vrei in Ro ..

Eu am uitat..scuze...La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!!!!

Pe de alta pare am sunat si eu la Montessori,Berkeley..hi,hi..sa cad nu alta..la grupa mare costa doar 20 000$/an..pomana..basca ca ti-l tin doar pina la 3..si in vacante te descurci ce faci cu el!!

edit..intreba cineva de citit...Noi citim in fiecare seara inainte de culcare..in rest mergem la librarie, biblioteca...Am cumparat si Story reader si nu stiu cite carticele...dar el prefera cartile obisnuite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

La Multi Ani Andreilor si Andreelor!

Gabi, felicitari pentru baietel, ce bine ca va avea Stefan un tovaras de joaca..

Olivia, mersi de link, la noi in Canada nu se ezista :) .. cam scumput da sunt suficient de nebuna sa il iau.. ma mai gandesc.. e naspa cu programul al montessori, noi am avut noroc ca am gasit aici fulltime si tot timpul anului... adica au program de gradinita numai in timpul anului scolar, iar in vacante ofera fulltime daycare... pretul e rezonabil 600 Cad / luna. Va urez succes sa gasiti ceva de care sa fiti multumiti!

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

gabi, felicitari pt baietel. moama ce fain se vor juca ei doi in cativa ani.

multumesc de urari, asemenea si voua si sarbatoritilor!
mie mi s-a cam acrit aici si-mi caut job. iar. sa-mi tineti pumnii va rog.

philip&andreea

Mergi la inceput

Anca ce facusi??? Am primit email alert...cica diseara freezing alarm ..hi,hi..in California vine curentul rece din Canada!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

quote:
Originally posted by kim222

Anca ce facusi??? Am primit email alert...cica diseara freezing alarm ..hi,hi..in California vine curentul rece din Canada!!!

Mdaaa?.. nu stiu, nu cunosc..

Acu pe bune, la noi e cam frigut, -2 grade, de obicei era mai cald in perioada asta...

Am uitat, despre reducerile de la Best Buy, eu sunt in departamentul IT, si nu ne spun chestiile astea... iar doi la mana, Best Buy US are alte promotii fata de Best Buy Canada... oricum, eu stiu in general, si se aplica cam la toate magazinele, ca reducerile cele mai mari sunt pana in Craciun.. na, sorry ca nu pot fi de folos :)

Andreea, iti tin pumnii cu gasitul jobului... si pe mine ma mai apuca din cand in cand..

Alice, gizmo al tau e baiat destept, ca prinde engleza asa din zbor de la Bianca am pretentii sa o vorbeasca bine ca o aude 80% din timp..

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Intru sa va urez un we frumos, cu vreme buna si tot ce va doriti voi !
La noi e friiig si a inghetat zapada ce aseara se topise Vai de capu` meu la volan

Pupici tuturor !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI ROMANI DIN TOATA LUMEA!!tati a pus deja steagul la balcon:)))
Aseara a nins ca-n povesti,ne-am zbenguit vreo ora in parc,a fost supeer mai ales ca au pus beculetze si arata minunat parcul,abia astept sa impodobeasca si bradul...am pus 2 poze de sezon
http://s204.photobucket.com/albums/bb312/gorodeii/decembrie%2007/
Un week-end placut sa avem,pupicei

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput