***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Am avut ce citi .PETIT_ANGE si eu i-am combinat mar ras cu para si i-a placut tare mult.PITICA-al meu a facut febra a 2-a zi dupa vaccin.eu i-am dat nurofen si supozitor paracetamol.
Ca tot veni vorba de sot,al meu a stat ieri cu Alex pana am facut mancare.la un moment dat vine f mandru si zice:GHICI ce am facut,nu simti?Am parfumat copilul!! .Imi venea sa-i dau una,da m-a bufnit rasul.s-o fi gandit sa mearga cu el la agatat .

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Graviduta asa mai patesc si eu cu Maria si simt atunci ca o iau razna de nervi! Azi de exemplu asa mi-a facut: la prima masa am vrut sa-i dau cateva lingurite de para pt ca s-a cam constipat. Doamne o adevarata lupta: pe o parte ii bagam piureul, ea il scuipa prin celalat colt de gura, sufla in lingurita, musca din bavetica etc etc. Si ca bonus, dupa cea de-a doua lingurita mi-a tras un picior peste castron de mi-a zburat din mana. Aveam piure de pere si pe mine, si pe covor, si pe scaunul ei. La cea dea doua masa, cea de seara, s-a schimbat situatia la 180 de grade. A mancat fata mea TOT de mi-au dat lacrimile de fericire cand am vazut fundul castronului. Ca sa nu mai spun ca toata operatiunea a decurs fara bavetica si arata ca de revista! Un gram nu a dat pe ea!

Grea a naibii diversificarea asta! Abia astept sa traiesc clipa cand o sa isi deschida frigiderul si o sa manance ce are ea chef sau o sa-mi zica "azi am mancat in oras, nu mi-e foame!"

Vali jos palaria pt tine. Imi place ca ai niste principii clare cu Andrei si esti foarte rationala. Eu recunosc ca imi calc pe inima de multe ori, mai ales cand o vad ca bazaie , si ca dovada ca am de tras. Daca iti prind punctul slab, astia mici sunt tare manipulatori. Aaa si m-ai lasat fara cuvinte si la faza cu bb2. BRAVO! Si eu ziceam la inceput ca vreau 3 bb ( de ce 3 si nu 4 de ex, nu stiu nici eu:-)) Dar acum cam 95% sunt sigura ca Maria va fi singurul meu copil.

Mica biscuitii astia cum sunt( ca aspect)? Biscuiti normali? Cei speciali pt bb arata ca orezul expandat (cel putin astia care i-am luat Mariei asa sunt).

Mergi la inceput

LA MULTE LUNISOARE SI ANI pentru Vlad Stefan de Monicoasa,Diana Gabriela de Lilky si Rares de Oana Claudia .Sa cresteti mari,sanatosi si sa aveti parte numai de fericire alaturi de parintii vostri.

POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI pentru sarbatoritii zilei

Si noi ne laudam ca azi am papat tot. Dimineata mar facut la blender si la pranz toata supica .

O sa ii dau in seara asta mar cu biscuite. Sa vad daca ii place si cum reactioneaza. Din cate stiu eu asta mancau bebeii cand eram noi mici. Si apoi, glutenul parca e ok de la 6 luni, nu?

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

MICA asa stiam si eu,k la 6luni se pot da biscuiti cu gluten.
Sa ma laud si eu:dimineata a mancat Alex 2lingurite de cereale+mar+para(cate jumatate).Dupa amiaza am incercat cu piure de legume.Manca dar cu scarba de zici k ii dadeam pietre..si la ultima lingura a vomitat tot.deci s-a dus pe apa sambetei munca mea de lamurire.Si a mancat 120ml supa clara,de parca aia nu era din aceleasi legume.

POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am citit si eu din urma da nu am retinut nimic......decat torturile lui roxicucu .

didi cum sa ma supar??? Stai linistita ca nu ii mai dau nimic.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Irinusha
Gravidutza, ce n-am inteles: de ce atatea suplimente de vit.? Vit. sunt, sau? Si de cand exista copii care sunt ca la carte, crest ca la carte, beau ca la carte? E cu pluta pediatra ta ... sorry, parerea mea. Cel mare niciodata n-a luat in greutate ca la carte, n-a mancat ca la carte ... si daca-ti spun ce papa acum te iei cu mainile de cap, dar asta e. Si copiii sunt indivizi cu personalitatea si placerile lor, nu-i baga pe toti in aceeasi oala.
Si sa nu uit: golden, e marul cu cea mai mica doza de vit. C din toate merele posibile.
Si sigur ai vrut sa scrii: Milchzucker, nu Zuckermilch - ca al doilea nu are sens. Si de ce de fiecare zi? Stiu, eu il tot recomand, dar nu intr-una, se invata corpul asa ... Incearca si fructe, sau alte legume.

Pai nu stiu. Calciu i-a dat pt ca ii trosnesc cam rau articulatiile. Sanzyme pt apetit (pt ca, asa cum explicam, s-a speriat ca a luat doar 370 de g in loc de 500 luna asta). Zinco-C chiar nu stiu pt ce e, nici nu l-am gasit. O sa caut ceva indicatii pe net. Sanzyme nu i-am dat inca. I-am dat calciu. Si nu, exact Zuckermilk mi-a scris (cum ziceam, am scris exact cum mi-a scris si ea) si mi-a spus ca e "zahar din lapte", de fapt acum m-am prins eu ca e lactoza. Si eu o intrebasem inainte sa-mi dea asta daca ar trebui sa-i dau lactoza pt ca e constipata (ca citisem pe aici) si a zis ca nu . In fine, azi am gasit si eu. Este Milchzucker de la Humana, nu Zuchermilk de la Milupa, asa cum imi scrisese. Dar nu i-am dat, pt ca a facut kk de dimineata si chiar destul de moale.

Mi-a dat Golden pt ca sunt mai dulci si cica le-ar prefera. Dar eu o sa-i dau Marei din toate, sa nu fie sclifosita. Inca nu ii bagam alte fructe. Adevarul e ca as fi avut eu chef de palavragit cu ea aseara pe tema diversificarii, dar nu prea era in forma, ca avea abces si era si destul de tarziu (vreo 7 si ceva). Am intrebat daca sa bag ardei, cartof si a zis ca nu.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Fetelor, vi-o dau pe Mara sa mi-o diversificati si sa mi-o dati inapoi gata de sarmale. La a 4-a masa (de 18/19), cand, dupa pediatra, trebuia sa-i dau trei linguri de cereale cu lapte (terci) nu a mancat nici un sfert. A baut vreo 90 de ml de lapte si atat. Imi vine sa-mi iau campii. Nu am mai fost asa obosita psihic de cand alaptam si vedeam ca nu se satura.

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Salutare la toata lumea![pup

laurandi,Madi,chiquitita,Gravidutava multumesc mult de raspunsul referitor la tetine.

laurandi,
si Paty al meu varsa dupa fiecare masa pt ca e agitat,el nu sta locului deloc toata ziua,si cand mananca el da din manute,din picioare...Sotul de multe ori ma intreaba cum de se mai ingrasa cu 1 kg/luna cand el varsa aproape tot lapticul de fiecare data.
L-am admirat pe Ducu,ce frumos sta el pe ponei

Pepsi,
am si eu cartea cu dieta South Beach,mi-am comandat-o anul trecut, dar cum o combinai cu montignac,poti sa ne trimiti detalii pe email-ul comun ca sigur mai sunt fete interesate
Exact cum ai descris tu il masoara pe Paty pediatra lui

Ella,
sa-ti traiasca nepotelul,sa fie sanatos!
Ai idee prin ce curierat e mai ieftin sa primesc niste colete din Spania?Am pus-o pe sora mea sa-mi cumpere 2 masini din alea mari care merg singure si o bicicleta f misto si m-au costat 250 euro si la dhl,tnt,ma costa 600 euro transportul

Vali,
maine ne intalnim,abia astept sa ne cunoastem

poze cu Patrick si noi
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=3904829" target="_blank">filmulet Patrick
Mary,mami de Patrick Andrei(14.06.2007)

Mergi la inceput

Off topic: Fetelor, care dintre voi stie ce mijloc de transport circula in zona Vatra Luminoasa-Cooperativa de Invalizi "Munca"?

Diversificarea

Mergi la inceput