***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

tot io..

Alina24, nu zic ca acest Z e controversat, ca orice medicament de altfel ca-i chimicala introduse gratuit si voluntar in organism, dar oricum nu-i controversat din motivele enumerate de medica ta.
Si, nu scriam din auzite ci din cititul prospectului .

Citindu-mi mesajele, imi dau seama ca am preluat cam mult din atitudinea de calire a nemtilor si nu asta vroiam.
Cand am venit aici, eram la fel de indoctrinata de pediatra mea cu Sanasol sa incep la 4 luni sau alte chestii. Si R al meu e un copil care face febra si la o banala indigestie.
Asa ca io cum incepea oct, hop la dr. si ei ma trimiteau acasa fix cum ajunsesem . in a doua iarna, cand R avea muci si febra aproape de 40 si un dr din cabinet (pe atunci mergeam la un cabinet la care erau 4 medici, te luau aleator) m-a trimis acasa cu paracetamol, m-a busit plansu. am ajuns acasa, am bagat copilul sub dus rece si prospoape ude si am dat nurofen. De atunci a mai trecut ceva vreme de luptat cu muci: el imi mergea de 2 ori pe saptamana la o cresa numai bun sa imi culeaga virusii. 6 luni era cosmar. isi facuse un reflex sa imi vomite medicamentele.
Nu va mai spun ca in aprilie cand am fost in ro si mi l-au dus bunicii la impartasit l-au apucat istericalele cand l-a vazut pe preot cu lingurita. avea un an si 7 luni.
Anu trecut a primit de 5 ori antibiotik si o tineam intr-o continua raceala. Anu asta, pana acu nu a avut decat tuse. Dar io par mai calma. Stiu ca daca ii dau medicamente nonstop, care mai de care recomandate si mai recomandate risc sa il am la fel de bolnavior si la 18 ani. Mai bine ma inarmez io cu putere si il las putin sa lupte. sper sa fac bine. ma rog sa fac bine.

Nu vreau sa para dur, stiu ca presiunea e mare atat din partea medicilor cat si din partea noastra,o lupta intre ratiune si simtire, sa ne vedem sufletzelul chinuit. Nu exista durere mai mare pt o mama decat sa isi vada puisorul bolnavior.

Sper ca mica sunteti bine si nu ai pus la suflet, in sens negativ ceea ce te-am rugat ieri.

irinusha, stiu, partial totusi problema cu alaptatu .
Cateodata cand scrii, cu toate ca vrei sa ajuti, atingi fara sa vrei si alte aspecte dureroase la unii.

Moberi& Doxinu, Frumoase poze!

Vali5 si io tot vraceanca si plimbareatza pe la Lepsa. Frumoasa zona. Pacat ca nu am mai fost de 4 ani. intr-o perioada, mai pe la inceputuri mergeam la pensiunea D-nei Gina. ulterior am schimbat locatia. Si la Gresu e zona superba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

vali5, lauradi
la multi ani sarbatoritilor

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Moberi, frumos capsunelul tau! Dar pune mai multe poze pls.
Roxicucu, torturile arata foarte bine si cred ca sunt delicioase. Cum ai facut inimioarele si compozitia sah?
Ella, sa-ti traiasca nepotelul! Nu te mai uita in urma, ci doar inainte pls!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

lauradi, ma bucur ca schimba si Andrei aerul, dar as fi vrut si eu cateva zile de relax total. L-am pus pe sotulica in tema ca va avea si el grija de Andrei - laptic, papica, jucat. A zis ca abia asteapta sa petreaca mai mult timp cu el si ca face de toate in afara de schimbat pampers. Ok, fie o sa schimb eu.

Didi, promit sa ma intorc cu poze

roxicucu, ne-ai aratat pozele si ne-ai lasat fara explicatii

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

OOO cat ati scris de dimineata si pana acum.

Am si eu o nelamurire. Ce biscuiti dati bebilor? Petit Beure??? Am cumparat sa ii dau si eu printesei si m-am ingrozit cand am citit ce contin: zahar, faina de grau, zahar invertit, gluten etc. Deci sa ii dau cu mar sau nu???

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Mica, apropo de biscuiti, cred ca cel mai bine e sa faci cum simti ca e ok. Ai vazut ca sunt mamici care dau acesti biscuiti puilor (inclusiv eu) si mamici care nu le dau.

www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by addinel

revin pe seara cu un mesaj lung ptr graviduta si diversificare ca tare framantata mai sunt si eu pe tema asta. si vreau sa va spun ca sunt tare fericita ca am gasit o super bona, care cu siguranta va fi mai mult decat o bona ptr dodoloatza mea. asa simt eu!

pupici

Addinel, daca nu ai postat deja mesajul (ca eu sunt abia la prima pagina si tre sa ma duc sa-i fac Marei masaj), abia astept sa-l citesc, ca eu o iau razna cu diversificarea asta. la masa de mar (adica pe la 12 si ceva ca a dormit intre 9 si 12), a mancat aproape un mar ras (Golden) cu cereale si mai baut vreo 80 ml de lapte. Dar la masa de supa a facut-o lata. A baut 10 ml (ca i-am facut deocamdata supa clara) si s-a pus pe plans. Abia am putut sa o potolesc si sa-i dau vreo 100-120 ml de lapte.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

MICA am inteles ca cei de la NESSLE sunt ok.Contin doar ingrdiente speciale,fara zahar sau gluten.Uite-te pe etichete si daca ti se par ok pentru MAYA atunci da-i daca nu mai astepti pana face varsta si ii poti da biscuiti normali.
Mie mi-a zis dr ca cereale cele care se fac cu apa sau lapte, sunt in general recomandate pentru copii care sunt slabuti si nu prea iau in greutate.Ea zice ca daca indopi copilul cat este mic( asta dupa ce ai inceput diversificarea)incet incet il faci supraponderal,ca cica se dezvolta stomacul si se "dezvolta" si cererea!Acum tu faci cum crezi io ti-am zis doar ce mi-a zis mie dr.Am incredere in ea si fac ce ma sfatuieste.
INSA IO RAMAN LA IDEEA CA FIECARE MAMA STIE EXACT CE ESTE MAI BINE PENTRU COPILUL EI SI ESTE SINGURA CARE II POATE ACOPERII NEVOILE!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger

minunea noastra Stefan 13.06.2007

Mergi la inceput

Vroiam sa va zic ca azi sunt multumita de cum a mancat Bogdanel. Dimineata a mancat frumos un mar ras cu terci din faina de orez, pe urma un pic de san ca sa adoarma. Cand s-a trezit am iesit afara 1 ora si la cca 4 ore dupa prima masa solida a mancat toata supica de legume cu carnita (120 ml)! Am preparat-o ca la carte: 1 morcov, 1/2 pastarnac, am pus 2 foite de ceapa doar pt fiert, o nuca de piept pasare fara piele si 10 pic ulei de masline. Dupa aceasta masa a mai stat un pic la san, tot ca sa adoarma. Acum B e inca in lumea viselor.
Ziceati ca nu musca piticii? Ei bine, pe mine B m-a muscat aseara de cateva ori cu singurul lui dinte de am vazut stele! Cred ca pe pe fondul nervilor dati de nasul care ii curge si gingiile care il mananca/dor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

pt raspunsuri in legatura cu marul si para.
Mica eu am cautat in tot orasul biscuiti fara gluten si n-am reusit sa gasesc. Cei de la Nestle (pe care i-am gasit eu) sunt pt 8 luni si au gluten. Pana la urma eu n-am vrut sa-i dau Petit Beurre si o sa-i iau din Italia (biscuiti Plasmon fara gluten) si pana ii primesc ii dau cereale.

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput