Mamici aspirante din nou - cap. 30
Raspunsuri - Pagina 6
PatriciaArdeleanu spune:
ada, nu te speria te rog, tu oricum esti cu 7 zile intirziere asa ca e sigur sarcina. eu le faceam inaite de data ciclu, ca si cel de acum, l-am facut cam la 9 zile dpo, dar cu vreo 4 zile inainte de ciclu.
Patricia, mama de fetita - Rebecca
PatriciaArdeleanu spune:
ei, Ada, sigur ca am fost la medic de fiecare data. el mi-a zis ca ma gindesc eu prea mult si imi influentez/creez simptomele.
analizele mele erau toate bune, dar cred ca erau de vina testele sau interprtarea mea, pentru ca intr-una din lunile cu pricina am avut curiozitatea sa imi fac si analiza singe si era negativa.
dar testele mele aveau o dunga pala...cine stie.
acum poate am interpretat eu gresit testele, de aia chiar vreau sa stiu la fetele care au mereu teste negative, daca li s-a intimplat sa apara si a doua linie -chiar si dupa o orasi sa nu fie sarcina. mi s-a intimplat si la barza gold dar nu si la sure check. asta ar fi prea de tot, sa fie si asta fals.
Patricia, mama de fetita - Rebecca
Ignatica spune:
Patricia eu am patit asa cu Barza Gold acum 2 luni, mi-a iesit liunutza pala, dar vizibila, iar a doua zi au venit uratzii. Nu mi-a fost de alta, am inteles ca se mai intampla, dar de fericire incepusem sa anunt lumea, sotul, prietene, forumul.
Nu stiu de ce se intampla asa, eu incerc sa rezist tentatiei de a mai face teste inainte de intarzierea CM. Eu iti tin pumnii sa fie test real pozitiv luna aceasta.
Fetelor, cu toata sustinerea morala, la mine totusi e ziua 1.
Intru in a 7-a luna de incercari, mai am 2 luni la dispozitie, daca nu raman gravi ma intorc la serviciu si aman proiectul cu un an. Offfff. Socoteala de acasa....
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2
maryb spune:
fetelor, eu stiu ca test pozitiv si apoi cm se numeste avort menstrual. o prietena de-a mea a patit asa si cand a fost la dr. i-a spus ca a avut avort menstrual.
http://bd.lilypie.com/c3xfp2.png
maryb
4+
locca spune:
Ignatica, imi pare rau, dar sper ca de revelion sa sarbatoriti in 4. De ce sa amani cu 1 an daca te intorci la lucru?
Patricia, esti prima la care aud de atatea teste fals pozitive. Teoretic dupa ce trec minutele alea specificate pe test nu are sens sa te mai uiti la el, mai ales dupa cateva ore, cel putin asa scrie pe prospecte. La mine o singura data s-a intamplat sa fac test, sa iasa slab pozitiv si sa-mi vina cm, dar cm mi-a venit dupa cateva zile bune de intarziere si tind sa cred ca a fost sarcina care a "murit". La matei am folosit clear blue cu o zi inainte de z1 cum ar veni si a iesit pozitiv, slab pozitiv ziceam eu atunci, dar m-am uitat zilele trecute pe el si de fapt nu citisem eu bine, liniuta mai pala era aia de control.
Inainte de matei am mai fost gravida o data, dar am pierdut sarcina, chiar era sa fim colege de ian-feb 2005. Atunci tot clear blue am folosit si tot inainte cu o zi de z1.
Acum nu stiu, eu cred ca totusi o sa astept pana imi intarzie si apoi fac test.
Mama cat m-am intins.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
Irinel spune:
Ignatica, tare rau imi pare :-( Pupici multi. Va veni si bebe2, ai sa vezi. Vrea sa fie surpriza mai mare, ca sa fie bucuria mai mare.
Ada, cum sa ne suparam, iata ce s-a animat subiectul nostru de cand cu atatea gravidute...
Patricia, si eu ma gandesc ca poate ai avut avorturi menstruale. Stiu ca citisem pe undeva ca o sarcina din 4 se pierde fara sa stii ca esti graviduta si asta e riscul cand faci testele devreme, sa iasa pozitiv si sarcina sa nu ramana, apoi testele sa devina negative. Eu nu am vazut pe aici teste Sure Check asa ca nu pot sa te ajut. Abia astept sa ne spui ca e bebe cu adevarat. Eu te-as fi felicitat deja, dar daca zici ca ai mai patit ciudatenii de-astea, mai astept putin.
Eu inca in perioada fertila, cred. Asa ca mai e mult pana departe. Da si eu incerc sa nu mai fac teste decat dupa presupusa zi 1. Asa am facut luna trecuta si parca am fost mai putin stresata.
Ioana draga mea, ma gandeam la tine chiar ieri. Scuze ca te intreb, da nu prea am cunostinte in domeniu. Inainte de a face FIV nu se incearca stimulare ovariana doar? Oricum, abia astept sa ne dai vestea cea mare. Cum merge scoala? Esti ocupata tare? Pupici. Eu sunt binisor, astept bebe la burtica, da nu se hotaraste.
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut 
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Ada_S spune:
Gata, am venit de la medic si s-a confirmat, este sarcina in 5 saptamani. Sunt asa fericita..........
, se pare ca deja a venit mosul pe la mine.
Patricia, am intrebat daca ai fost la medic pt ca si eu am patit la fel luna trecuta, 3 teste pozitive primul facut ianinte cu vre-o 5 zile de la data la care trebuia sa imi vina menstra. La 7 zile de intarziere mi-a venit menstruatia, mai bine zis am pierdut copilul. Luna asta am facut testul mai devreme decat credeam eu ca trebuie sa vina si cand am vazut testul slab pozitiv am inceput sa iau cate o tableta de duphaston/zi pt mentinerea sarcinii. Azi medicul la care am fost (acelasi care mi-a confirmat si sarcina cu baiatul, desi nu am nascut cu el)a zis ca am facut f bine ca am luat duphaston dupa ce am patit luna trecuta. Am avut curaj sa iau pt ca tin minte ca tot el mi-a prescris si cand am ramas insarcinata cu baiatul si atunci am luat 4 zile, cine stie poate a fost suficient cat sa imi salveze sarcina. Medicul cu care voi naste nu e de acord cu ecest gen de tratament(nu e la noi in tara), el merge pe selectia naturala si daca nu a ramas inseamna ca asa a fost sa fie si o sa vina urmatorul, asa ca nu ii voi spune ca fac acest tratament.
Va pup pe toate si va doresc din tot sufletul un Craciun la fel de fericit ca si al meu.
Ada
5+ mamica de baietel
(25.06.2006)
cornelia_laura spune:
Ada, ma bucur din suflet
ca te-ai inistit si ca bebe e bine in burtica
! Sarcina usoara in continuare!
Ignatica, de ce trebuie sa amani un an daca mergi la munca? Si apoi am eu o presimtire ca nu va fi asa. Hai, vreau sa te vad mai optimista
. Eu de luni merg la munca dar tot cu gandul la un nou CIC
.
Patricia, din cate stiu eu Sure Check sunt teste bune. Eu zic sa-l repeti, tot cu Sure Check peste 48 de ore de la asta. Daca imi amintesc bine in 48 de ore cantitatea de hcg se dubleaza. Tin pumnii stransi!
Irinel, pai daca esti in perioada fertila ce-i cu tonul asta delasator? Ca pun bataia pe tine
. Hai, lucrati cu spor ca in mod sigur un bebe e pus deoparte pentru voi si alaturi de Daniel iti va mangaia sufletul atat de incercat. Eu sunt luna de luna alaturi de tine
.
SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia
Ignatica spune:
Fetelor, eu am o situatie incerta la fostul loc de munca, practic mi-a fost desfiintat postul si dat unei firme de contabilitate ( eu fiind inspector de personal in firma respectiva). Nu am nici cel mai mic chef sa ii dau in judecata, mai ales ca managerii sunt din USA si sunt reprezentati in tara de colega mea de birou. Nu am dispozitia si nici timpul necesar, oricum nu vreau sa ma reintorc acolo. In concluzie, o voi lua de la capt cu jobul, va trebui sa imi gasesc un loc nou de munca unde totusi trebuie sa lucrez cateva luni. Cam asta e pe scurt povestea mea, am crezut ca voi ramane insarcinata mai repede si voi putea intra intr-un nou CIC din cel cu David. Imi mai ramane speranta pentru decembrie si ianuarie.
Irinel spor la treaba, ramai gravi si ia-ma la odisee.
Uite ce usor e de zis. Nu pierde speranta, in curand vom fi gravidoase, dar pentru asta trebuie sa prestam...deci tot inainte cu dragoste.
cornelia multa bafta de luni si spor si la munca de serviciu si la cea de "acasa".
Ada_s ma bucur pentru voi, ca e bebelul la locul lui si ca incepeti odiseea cu bine. Sarcina usoara si fara peripetii.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2
marimar spune:
Cornelia,Irinel,[b]Ignaticab] spor la bebe, sa vina cit mai repede !!

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !