Mamici aspirante din nou - cap. 30

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Mama....., da' ce mult ati scris mai fetelor!!!!!!!!!
Buna seara.
Patricia, eu nu am avut iciodata test pozitiv si apoi sa-mi vina CM, deci nu stiu. In iulie, cand am inceput proiectu, eram sigura ca am ramas, dar in ziua in care ar fi trebiu sa fie CM, am facut SureCheck si a fost negativ. Mi-a mai intarziat 2 zile si apoi a venit ciclul. Mai abundent si cu dureri chiar(eu nu stiu ce-s alea dureri de CM, nu am avut niciodata) . M-am gandit ca poate a fost ceva si s-a eliminat, dar nu am avut test pozitiv, nici intr-o luna, pana acum. Acuma, nu stiu ce sa zic la tine, as inclina sa zic ca e sarcina.

Ignatica, imi pare rau de Z1, incearca cu niste branca luna asta , dai si sotului tau si fa si niste polidine. Ce zici? Poate o sa ajute.

Ioanatugs, felicitari pentru proiect, inainte am mai citit si eu pe la FIV, am urmarit ce mai fac fetele, greu incercate de altfel, de la acest subiect. iti doresc sa reusesti.

AdaS, felicitari inca odata. L-ai vazut pe bebelus? ce s-a vazut la eco?

Marimar, felicitari pentru baietel!

Irinel, nu pierde timpul, dati bice sa se prinda bebicul.

Sanziana, ce mai faceti tu si baiatul? Cum stai cu simptomele?

Locca
, asa am zis si eu , dar nu m-am putut tine de cuvat luna asta. Dar a fost totusi de bine. Sper sa fie si la tine vesti bune.

Cornelia, te pup si pe tine si pe "sefii casei".

Daca am uitat ceva revin.

Eu mi-am mai facut un test acum , ca sa am amintire cu 2 linii clare. S-au inrosit imediat ambele si uitati ce a iesit......

pupiu!!!!!!!!!

Visul meu
Crengu 4+ , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna fetelor,
Hop si eu la semnat condica!
1.Tocmai ne-am reintors de la doctor. Am facut testul acela pentru steptococii din grupa B.

2. BB este angajat pentru nastere(cu capul in jos) si este dezvoltat foarte bine.Este mai mare decat varsta pe care o are.

3.La controlul ginecologic am avut parte de o surpriza uriasa!Colul imi este moale si deschis de aproape 3 cm ceea ce inseamna ca, momentul cel mare este dupa colt si nu asa cum tot visez eu, sa ajung macar pana la Craciun.Partea buna este insa aceea ca interior, e' inca inchis si trag speranta ca va mai sta puisorul in burtica macar 1-2 saptamani!

4.Am stabilit ca voi naste natural si de aceasta data. Doar in caz de probleme/urgente iau/luam in considerare o cezariana.

5.Mi-am pus doctorul in tema sa faca cumva la aceasta nastere sa evite epiziotomia daca este posibil deoarece, nu-mi vreau budunica sa arate precum fata lui Frankenstein.
Ei bine la aceasta faza, am ras de ne-am prapadit insa in acelasi timp intr-un mod foarte serios, m-a sigurat ca a mea arata boboc!Sper sa ramana asa si dupa!

6.A inceput sa mi se umfle picioarele in zona rotulelor iar de aseara am inceput sa merg si sa ma simt tot mai greoaie.

7.Trebuie sa o sterg sa fac restul cumparaturilor ce au mai ramas.

8.Ma intreb cine truda o face curatenie, gati si face cozonacul propus pentru ziua de astazi in locul meu?!

9.Fetele se simt mai bine.Multumim pentru suport.

36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

crengu se vede foarte bine, e un bebelus tare hotarat.

Gina sa dea Domnul sa ajungeti la capat cu bine si micutzul sa fie sanatos si papacios. Si sa vina cand vrea el, asta nu o putem influenta prea mult. Tinem pumnii sa stea cat mai mult ca sa fie cat mai puternic.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Multumesc pt felicitari......
crengu, inca nu am vazut decat sacul ovular de 10,4 cm bine delimitat, deoarece e prea devreme ca sa vezi mai multe.........oricum stiam deja de la prima sarcina,asa ca nu m-am asteptat la ceva spectaculos, am vrut doar confirmarea deocamdata. In 17 dec merg din nou si pe atunci o sa ii bata si inimioara.
Gina M, mai usor cu cozonacii mamico, profita si tu cat se poate.
Ignatiga, ai mai mult timp ca sa faci bb, poti sa iesi in prenatal si postnatal daca ramai insarcinata, conform legii in total 120 de zile asta insemnand aproape 4 luni. Si noi asa l-am gandit pe bebic, sa ma pot scrie in prenatal si postnatal. Si daca ai avut salar mare in perioada asta o sa iei 80% din salar, mie mi se merita. Am o colega de facultate care in mom cand a avut 5 luni de sarcina trebuia sa se intoarca la serv deoarece fiul ei implinise 2 ani, s-a intors 2 zile dupa care s-a scris afara si acum e in CIC2 fara nici o problema.

Ada 5+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

*** La noi ploua cu "butoiul' de cateva ore bune.Asa o ploaie nu am mai vazut de taaare multa vreme!
Cu toate acestea, am fost la cumparaturi pentru BB si ne-am reintors acasa incarcati cu cele necesare.Odata cu aceasta, mi s-a luat o mare piatra dupa inima si sunt adanc multumitoare/recunoscatoare fata de Dumnezeu pentru ca a fost cu noi,ne-a binecuvantat, intarit,si ne-a ajutat sa ducem si aceasta zi - cu bine la capat.
Curatenia, gatitul/cozonacul le-am lasat in truda lor pe maine daca o mai fi o zi.Caut sa o iau cat mai usurel cu treburile de acum.Va

36+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Gina, lasa treburile deoparte si odihneste-te. Stii ca e impoartanta fiecare zi in plus in care sta bebe in burta.
Si eu sunt tentata sa fac mereu treaba. Aseara m-am culcat inaintea tututror si cand m-am trezit azi, era vraiste in casa. Bucataria intoarsa pe dos,in camera, pe jos, nu aveai loc sa calci de jucarii , etc.
M-am apucat de ordine, intre timp fac si mancare ( bors de fasole di sarmalute, ca imi era dor si nu mai stau pana la Craciun).
Dar ma gandesc cu groaza ce voi face mai incolo, stiu cat este de important sa stau linistita, sa fie totul bine. dar nu suport mizeria in casa si asa mai departe.

Fetele, eu nu ma pricep la calculele astea cu CIC. Dar stiu ca poti si contribui fara sa lucrezi si sa se considere continuitate. Mai multe......., nu va pot ajuta din pacate.

Visul meu
Crengu 4+ , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Ada_S cu tot cu prenatal si postnatal am calculat, mai am 2 luni si ar mai fi si a 3-a la risc. Daca as avea unde sa ma intorc pentru cateva zile as prelungi perioada de incercari. Iti multumesc mult pentru informatii, trebuie sa ma interesez sa vad daca mai am si alte posibilitati, pentru ca imi doresc tare mult bb2 acum.

crengu da, mai bine stai linistita, primul trimestru e foarte important si oricum ai deja un pui care te solicita.

Asteptand bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Salutare fetelor!
Noi suntem la bunici si nu m-am putut abtine sa nu intru cateva minute.
Am fost azi cu Dragos la cumparaturi si ne-am intalnit cu Mos Craciun si i-am facut poza cu el. El habar nu avea ca atunci se trezize dupa un somn de o ora si ceva in caruciorul de cumparaturi.
In alta ordine de idei, astept si iar astept. Mi-am luat azi 2 teste de sarcina, dar nu ma grabesc sa le fac. Nu am niciun simptom, doar ca aseara am iesit cu sotul la restaurant si am mancat o portie intreaga

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/5SMqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Salutare fetelor. Abia acum reusesc si eu sa stau jos 5 minute. Azi am avut socrii in vizita(lucru care se intampla destul de rar)asa ca toata dimineata am stat in bucatarie iar de cand au plecat strang. Dar a fost bine, a venit Mos Nicolae la ei pt copii. Baietii sunt super incantati de cele 2 masini mari de politie primite.
Inca nu-mi vine sa cred ca maine ma duc la munca. Nu mi-e de munca in sine, nici de drum(fac peste 1 ora), nici de colegi. Ci am un sentiment ciudat, parca m-as rupe de ceva ffff drag mie. Sunt totusi 3,5 ani de cand stau acasa. Dar sigur va fi bine. De maine nu voi mai putea intra decat seara asa ca sa nu ma dati disparuta.
sanziana, stau cu pumnii stransi si ma gandesc la tine!!!

Pup toate fetele si sper sa urmeze o saptamana cu vesti bune!

SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Fetelor, am hotarat sa fac teste de ovulatie luna aceasta. Poate se indura cineva sa imi explice de cand incep sa le folosesc, daca se fac zilnic si cam cate mi-ar trebui intr-o luna. Stiu ca poate s-a mai postat dar nu imi amintesc unde. Va pup.

cornelia noi suntem aici si seara, tinem pumnii in prima zi de lucru.

Asteptand bb2

Mergi la inceput