Mamici aspirante din nou - cap. 30
Raspunsuri - Pagina 5
Ignatica spune:
crengu incercam de 6 luni, cred ca vom intra in a 7-a luna. ![]()
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2
Ioanatugs spune:
Buna mamici dragi!
Ce mai faceti??? Vreau sa va spun ca mi-a fost dor de VOI TOATE !

Iata ca am revenit si eu pe baricade, pentru ca de ieri am oficial dosarelul pentru FIV intocmit, dupa consultatia la prof. Marinescu. Am toate analizele foarte bune, mi-au mai ramas cateva de facut si le voi termina pina in sarbatori si o data cu prima menstra voi lua timp de 2 luni anticonceptionale, dupa care prin februarie voi incepe efectiv primul meu FIV.
Va pup pe toate....
si felicit si eu proaspetele gravidute Mihaser si Marimar!

Irinel, Simo, Cornelia_Laura, Asi, Gina_M....ce mai faceti dragelor????

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
Ada_S spune:
claudia
, multumesc de predictie.........sotul ar zice sa arunci graficul ca nu e bun, eu zic sa il mai lasi poate e bun de ceva, vom vedea daca voi naste.
marimar felicitari pt sarcina

, ma bucur mult pt tine, sper sa ai o sarcina usoara.
Fetelor eu inca nu ma pot despartii de voi deoarece inca nu am confirmarea medicului, menstruatia intarzie deja de 7 zile, dar nu stiu de ce nu sunt linistita inca. Asa ca daca nu va deranjez mai bazai
si eu pe aici
PatriciaArdeleanu spune:
Fetelor, a facut cineva test shure check care sa iasa f pozitiv dar dupa mai multe ore si sa fie fals pozitiv? are voie sa se pozitiveze asa degeaba??
M-a mincat mina sa fac unul, desi stiu ca m-am grabit, dar inca nu sper nimic pina saptamina viitoare, ca eu am experiente cu teste fals pozitive (dar nu shur check).
spotting s-a oprit, bbt se mentine la 36.9 si am sanii ca de piatra si durerosi. am inceput sa iau preventin utrogestan la indicatia dr meu.
eu am fost f relaxata si chiar nu m-am mai gindit la asta, ba chiar am tinut cura de slabire si mi-am cumparat aparat de fitness (care culmea, m-a sunat ieri sa mi-l livreze
); in schimb am luat si brinca ursului si am observat faptul ca ovulatia si-a rvenit si a fost ff devreme in comparatie cu lunile trecute, adica prin ziua 14, ceea ce e super (la prima luna de incercare+stres a fost in z 23, la a doua, dupa brinca a fost in 19 si acum in 14).
dar inca nu ma bucur, pentru ca e prea devreme; o sa mai fac duminica un test.
Patricia, mama de fetita - Rebecca
PatriciaArdeleanu spune:
Mihasr, felicitari pentru baietel nr 2!!
Ioanatugus, sa dea d-zeu sa fie unfiv reusit!!
Ignatica, poate nu vin uritii!!!
Ada, nu ne suparam, ba din contra! chiar daca fiecare dintr noi ne vom muta (cu siguranta, la odisee), asta nu inseamna ca nu mai stam pe aici sa incurajam fetele.
ce simptome ai??
Ada_S spune:
Patricia ne pove te rog ce experiente nefericite cu test pozitiv ai?
Ada
5+ mamica de baietel
(25.06.2006)
ClaudiaH spune:
Buna!
In primul rand,
Laaaa muuulti aaani!!!Andreelor si nevestelor de Andrei si mamicilor de Andrei! Sa aveti o zi frumoasa!!!
Eu n-am noutati... Z9, test de ovulatie negativ... asteptam perioada fertila si examenul echo de luni. In rest... nimic.
Va pup si astept vesti!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
PatriciaArdeleanu spune:
Ada, rebecca mi-a iesit din a patra incercare.
in toate cele 3 luni de incercari, dupa ovulatie ma durau sanii, aveam simptome, ma simteam rau, etc si faceam teste de sarcina cam in ziua intarzierii, care ieseau slab pozitive si in ziua urmatoare ma trezeam cu ciclu. nu o sa stiu niciodata daca a fost ceva sau nu, ca foloseam diverse marci, cele mai multe femina-in care nu mai am incredere, dar cert e ca am avut multe teste (fals)pozitive.
acum la fel, sint la incercarea 4 (poate cu noroc) si am avut la fel, niste teste fals pozitive de la mai multe marci la prima si a 2-a incercare, la a 3-a nu.
doar Cele de la shure check ramaneau f albe din cite imi amintesc fara sa se modifice dupa citeva ore. Acum l-am gasit mai colorat si decit cel postat de Crengu, dar dupa mai multe ore. ma intreb daca are vro relevanta...
Ada_S spune:
Patricia, nu ma speria eu din cate stiu nu are cum sa iasa un test pozitiv daca nu e sarcina.
Acum chiar ca nu mai am rabdare pana merg la dr

Ada
5+ mamica de baietel
(25.06.2006)
Ada_S spune:
Patricia, nu se poate ca erai insarcinata si din anumite motive pierdeai sarcina fara sa sti? La medic ai fost vreodata?
Ada
5+ mamica de baietel
(25.06.2006)