Mamici aspirante din nou - cap. 30

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Sanziana, ti-am vazut odorul, e super simpatic. Are o metoda de deplasare beton , al meu nu a facut asa. Haios foc

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Maryb felicitari pentru cele doua liniute. Imi imaginez ce emotionata esti. Mi-aduc aminte cum saream (la propriu, ca mingea) cu testul pozitiv in mana si barbatu-meu zambea ingaduitor ca el nu prea ma credea, facusem atatea teste in lunile dinainte... si liniuta era atat de vaga ca numai eu o puteam vedea :-))

Marimar felicitari!!!! Doamne ce veste buna si o surpriza inca. Bravo! Sa ai o sarcina usoara si o fetita sanatoasa ;-)(daca o fi baiat, sanatos sa fie, ca dragalas o sa fie cu siguranta, iar tu mamica mandra de copiii ei frumosi).

Sanziana, crede-ma ca doua sarcini chiar si la copii de acelasi sex pot diferi enorm, asa ca nu te lua dupa cosuri. Poate sarcina asta va fi diferita, vei avea ceva cosuri si va fi fetita. Ce zici de scenariul asta? Nu sta prea stresata, ca la bebei nu le plac mamicile stresate :-)

Locca, sunt femei la care simptomele de sarcina apar foarte repede. Mi-aduc aminte de prietena mea cea mai buna care imediat ce a ramas gravida (nu facuse nici test, deci nu stia ca e gravida) avea un miros ca de pisica, simtea orice si avea deja greturi. Ei bine, eu n-am avut nimic, ma si miram ca sunt gravida, si de la 8 saptamani de sarcina au inceput greturile care m-au tinut pana l-am avut in brate iar in primele luni au fost tare rele desi n-am vomitat decat de vreo 2 ori. La tine inteleg ca e ceva absolut nou, poate totusi e bebe, chiar daca a aparut durerea asta imediat dupa ovulatie (posibila fecundare).

Patricia te asteptam cu testul pozitiv.

Cornelia spor la treaba. Muncim si noi :-)) Ca doar nu degeaba ne-a venit cm in aceeasi zi luna asta. Poate anuntam si sarcina in aceeasi zi, ce zici? :-))

Ignatica, nu te lua dupa semnele de ciclu ca nu-s relevante. Stii ca durerile de burtica pot fi si semne de sarcina, deci chiar nu e relevant. Luna asta ai fost mai relaxata, poate ca tocmai luna asta e cea mare. Pana n-apar uratii mai sunt sanse.

FEtele iertati-ma da neuronii sunt obositi si probabil uit sa scriu la toate

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Mihaser draga mea, felicitari pentru baietelul dragalas. Cu atatea gravidute si probabile gravidute, am uitat, iarta-ma. Sa fie sanatos si sa iasa din burtica atunci cand trebuie, iar tu sa ai o sarcina minunata in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

irinel, eu sambata vreau sa-i spun sotului meu.
mai fac sambata un test, care sper sa iasa cat mai pozitiv ca sa am ce sa-i arat si lui si il invit la un restaurant ca sa sarbatorim....deja nu mai am rabdare....

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

4+

Mergi la inceput

Maryb, esti rabdatoare :-)) Eu n-as fi reusit sa aman asa mult momentul, i-am aratat imediat testul care a iesit extreeeem de vag pozitiv. Mi-ar fi placut sa pot avea rabdare sa i-l dau intr-un moment special, da uneori tare sunt impulsiva si asteptasem mult momentul asta. Pupici, sa aveti o seara de neuitat iar tu sa te bucuri de sarcina, de momentele unice pe care le vei trai si sa ai un bebelus sanatos.

Crengu, deja esti zorita sa afli ce e bebe :-)? Pupici pe burtica cu bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

irinel, sper sa mai pot avea rabdare ca deja ametelile si starile de greata imi dau tarcoale...multumesc de urari

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

maryb 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Felicitari Mihaser si Miramar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sarcini usoare si bebei sanantosi!!!!!!!!!!!

Deci, se vede sexul la 13 saptamani!!!!!!!! felicitari pentru baietel Mihaser!

La fel o sa ma bucur si eu, indiferent ce va fi. Sa fie sanatos si la termen. Atat imi doresc. Sa pot duce sarcina la termen si copilul sa fie sanatos.

Patricia, am facut testul cam cu 3 zile inainte de data la care ar fi trebuit sa vina CM si a iesit o linie amenica rau, dar se vedea.

Locca, si pe mine ma durae in ultimul timp sanii incepand de la ovulatie si pana imi venea. Ma gandisem si eu la un moment dat la prolactina, dar .....s-a prin acum si nu-mi mai bat capul.

Eu nu am nici un semn, nu mi-e rau, nu mi-e mai foame decat pana acum, ma dor sanii, dar in limite normale. sper sa fie tot asa si de acum incolo. Acum, nu mai vreau semne, greturi, etc. Stiu ca este acolo si am sa-l vad in curand la un eco.

Irinel, sunt oarecum curioasa, dar mai mult ca sa vad daca se potriveste cu predictiile. la calendarul chinezesc imi iese fata si la predictia Claudiei imi iese baiat. Sotul zice ca-i baiat, eu zic ca-i fata. Deci,.....sa vedem cine are dreptate.

Asteptam vesti bune de voi: patricia, locca si sanziana.

Sanziana, super filmiletele. Felicitari pentru mersul flacaului. E supertare chestia aia cu care merge. Am sa-i cumpar si eu bebelusului meu.

Visul meu
Crengu 4+ , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Irinel iti multumesc tare mult pentru sustinerea morala, din pacate cred ca vor veni uratii. Te pup.

crengu se simte atata fericire in postarile tare. La mine simptomele incepusera dupa 6 saptamani.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Fetelor,

Multumesc din suflet de felicitari si va urez la toate sa fiti fericite !

vreau sa va spun sa nu va stresati de teste vag pozitive pt ca atit timp cit exista, chiar si vag, a doua liniuta, este si sarcina !! de fapt si voi stiti asta, dar va re-asigur si eu !

Mie mi-au iesit teste negative si in prima zi de lipsa a ciclului, si dupa aceea, timp de o saptamina imi tot ieseau teste negative. Chiar si la doctor am facut un test care tot negativ a iesit si deja ma gindeam ca o dereglare hormonala mai mult decit la o sarcina pt ca nu aveam nici un simptom.
M-a trimis doctorita la analize de singe si abia acolo s-a vazut ca nivelul hormonilor urca constant asa ca e sarcina si e viabila !!
M-am intors acasa si am mai facut un test care s-a pozitivat fff incet si tot f vag si : surpriza: testul facut cu citeva zile inainte ( la 5 zile de intirziere a ciclului) avea o fff vaga a a 2-a liniuta ( cred ca aparuse la mai mult de 1 ora dupa ce l-am facut, noroc ca nu l-am aruncat!!!)

Mie nu mi s-a mai intimplat asa ceva cu 3 sarcini la activ ( asta e a 4-a, una am pierdut-o), asa ca , vedeti si voi, fiecare sarcina e diferita !!

ingerasa imi pare rau pt ce ti s-a intimplat, e cutremurator dar e de admirat curajul tau ! iti urez sa ti se implineasca visul !

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Ignatica, iti doresc si tie sa fii la fel de fericita cat mai curand. De cand ati inceput proiectul bb2?

V-am zis eu ca noiembrie este cu noroc, dar simt ca si decembrie va fi si mai si. Sa vedeti cati bebelusi va aduce Mos Craciun.

Visul meu
Crengu 4+ , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput