Gravidute si mamici de Constanta (9)
Raspunsuri - Pagina 5
Yannia spune:
La multi ani tuturor ce poarta numele ANDREEA si ANDREI, sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi!!! Imi cer scuze ca nu mai nominalizez, mi-e frica sa nu uit pe cineva.
17+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
bisous spune:
Multumesc fetelor pentru urari,sunteti niste scumpe si dulci.Si mie mi a placut mult la intilneala mai ales ca nu aveam puradeii dupa mine,zic sa o mai comitem saptamana viitoare cit mai multe,ce spuneti de miercuri,stabilim daca cu copii sau fara,cine mai vrea?
Eu zic sa ne mutam inpreuna la cit de mult ne place,abia n am intilnit si mai vrem
Multumesc Isidora si Docdecap pentru urariile adresate sotului,si a stres pacatele azi cu un buchet mare de flori.
Victor e tot asa , iar a facut 39,6 febra , am fost din nou cu el la doctor si mister nu are nimic in rest,deja n am obisnuit , e tare primitor cu virusii
La multi ani si din partea mea tuturor ce poarta numele meu,nu nominalizez ca in afara de Andicu care stiu ca este andreea,risc sa gresesc.
Mokika spune:
In primul rand LA MULTI ANI! tuturor celor care serbeaza onomastica precum si sarbatoritilor din familiile voastre, copii, soti, nepoti, cumnati, etc., etc.
Da...... si mie mi-a placut la ciocnire ..... si lui Theo care a dormit mai mult ca niciodata, s-a trezit doar sa manance si s-a culcat la loc iar toata noaptea a dormit dus!
Multumesc pentru aprecierile aduse la adresa lui Theo! Apropo de discutia noastra... eu inca mai cred ca nu exista copii urati! Eu nu am vazut inca!....
Docdecap - pup outzele! Eu sunt indragostita de putzica si outzele lui Theo! Toata ziua le pup si le mangai! Oare pana cand? Mama nebuna!
Monika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (3 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze
AngeliquedeS spune:
Vai, ce gafa am facut! Cate Andree si Andrei am uitat sa felicit!! Va rog sa ma iertati! A_deju, Bisous, Andrei al lui Mav, va rog sa ma iertati, nu a fost cu intentie... Cu intarziere LA MULTI ANI!!!!
Eu am umblat azi o gramada si asa mi-a placuuuut! Am fost la Carrefour si pe urma in vizite....
Am racit iar, dar nu ca ultima data, deh, eu sunt ca Victor al lui Bisous nu cumva sa scap vreun virus! Am nasul infundat cu tot cu urechi si frunte si imi curge si se infunda pe rand cand o nara cand alta... Ma simt tare nasol dar ce sa fac... Va pup si mai vb maine!
Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 4 saptamani!
Tinna S. spune:
Fetelor multumesc mult de urari!
Eu nu prea am reusit sa mai intru azi pe net, ca am fost prinsa cu ziua micutului meu Andrei.
...asa ca, chiar daca e cam tarziu, LA MULTI ANI tuturor Andreilor si Andreelor!!! Sa fie fericiti si iubiti!!!
Tina 28+ cu si mami de Andrei (6 ani si 10 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
docdecap spune:
neata fetele!!
LA MULTI ANI DE ZIUA TUTUROR ROMANILOR!!
Crisis, tinem pumnii stransi!! te asteptam cu vesti bune!!
eu ma pregatesc sa ma duc sa carfuresc!!
Monica 34+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
AngeliquedeS spune:
Neata!! La multi ani pt 1 Decembrie. Revin mai tarziu
Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor
Mare, Munte, Flori
Adryana_4u spune:
am avut si eu cateva zile calculatorul stricat, si tocmai atunci v-ati intalnit voi...am vazut pozele, se vede pe fetele voastre cat de bine v-ati simtit...si sunt invidioasa ca am lipsit
La multi ani tuturor romanilor, pentru astazi...
Si ...am vazut ca pe mine m-ati uitat de Sf. Andrei...daca am lipsit de aici, era clar, nu?
Va pupim pe toate fetele
Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
AngeliquedeS spune:
Adryana, puiule, nu am stiut ca esti si Andreea! Iarta-ne, te rog, si uite, cu intarziere LA MULTI ANI FERICITI SI SA NE TRAIESTI CAT NUMELE!
Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor
Mare, Munte, Flori