Gravidute si mamici de Constanta (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by Adryana_4u

am avut si eu cateva zile calculatorul stricat, si tocmai atunci v-ati intalnit voi...am vazut pozele, se vede pe fetele voastre cat de bine v-ati simtit...si sunt invidioasa ca am lipsit
La multi ani tuturor romanilor, pentru astazi...
Si ...am vazut ca pe mine m-ati uitat de Sf. Andrei...daca am lipsit de aici, era clar, nu?

Va pupim pe toate fetele

Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Adriana, imi pare rau ca nu ai putut sa ajungi si tu la intalnire...

da' e rea pielea pe mine in seara asta, si nu-ti spun La multi ani, na! Adica ai si sfantul tau, si mai vrei si de sfantul altora!!!
(eu am sora si sot Adriana /Adrian, si stiu ca e pe 26 august Sf Mc Adrian si Natalia)

da' te iubit te iubim oricum si sa ne vedem saptamana viitoare, ca doar o comitem din nou!!

Monica 34+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

buna dimineata mamici si burtici!! va multumesc din suflet pt urrarile din ziua cu numele, mi-au prins tare bine, mai ales ca eu...mai rarut..ca-i mai dragut :))) kiddin'; doar ca de multe ori nu prea am ce zice, de-aia dau din taste cand pot sa ofer o informatie de care e nevoie.. dar imi sunteti foarte dragi, si va citesc zilnic, si ma gandesc cu muuuult drag la voi si burticile/bebicii din dotare :)) (..ia, repede, un ochi pe pulovere..mai e vreo scama pe-acolo?? :)))) )
va pup dulce, o duminica frumoasa va doresc, eu ma bag la hranit lighionul, si-apoi in carfur, de unde in mod obligatoriu tre' sa ma-ntorc cu o rochita, daca s-o exista ceva de marimi xxlicesti :))) (..avem big "must attend to" party in weekendu' urmataor, la mama naibii in munti, si io-mi caut rochie cu spate gol, sa se vaza tatuul si sa crapi babili di ciuda... :))))))) )

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Ai dreptate, docdecap, am si eu sf Adrian, dar eu mereu m-am serbat de sf. Andrei, ca de Sf. Adrian nu prea stie nimeni...si acum pe 30, am avut o zi splendida, m-a sunat toata lumea, prietenii, familia, rudele, toti, sa imi ureze toate cele...sotul m-a asteptat cu o foarte frumoasa surpriza acasa...si ma asteptam cumva sa primesc felicitari si din partea voastra, dar...nu-i nimic, acum am vazut ca ma iubiti, mai bine mai tarziu decat niciodata
Sa va zic si voua ce mi-a pregatit sotul de sf. Andrei: ii spusesem eu de dimineata, cand m-a dus la servici, sa vina sa ma si ia seara, la 16,30. Si, ca niciodata, a fost acolo, la 16,30 FIX, el care intarzia de fiecare data..bineinteles, regulamentar, cu florile de rigoare...mi-a spus ca ma duce in oras in seara aia, dar sa dam pe acasa, sa las florile (mai primisem si la munca flori - si pt sf Andrei, si pt ca era ultima zi de munca inainte de prenatal). Si ajungem noi acasa, eu ii zic: ia tu florile si pune-le in apa, sa ma schimb si eu si sa plecam repede...si cand intru in camera (noi stam la soacra-mea, si avem alocata doar o camera din apartament, cuibusorul nostru) deci, cand intru in camera, am ramas cu gura cascata: era o curatenie, de nu mi-a venit sa cred ca puiul meu a fost in stare de asa ceva...si in plus, pe birou, langa monitor, era un bradut cam la 70cm inaltime, super frumos impodobit, cu globulete, instalatie, beteala si tot ce trebeuie, de m-a unflat plansul de emotie....el stie ca eu sunt innebunita dupa sarbatorile de iarna, si nu-i vorba, ca mereu am avut brad, dar in sufragerie, si mereu il facea soacra-mea, asa ca nu simteam pre mult emotia impodobirii, dar acuma, cand am vazut ca el a facut un bradut special pentru mine, m-a umplut de emotie, de nu mi-am putut abtine lacrimile....nu stiu daca intelegeti exact momentul, sper din suflet ca DA. Si bineinteles ca a venit apoi din spate (eu ramasesem ca si copii mici, cu mainile la gura si cu lacrimile in ochi), m-a luat in brate si mi-a spus: "uite, de data asta, voi, printesele mele(eu si bebe), aveti sigur primele bradutul impodobit pe anul asta...Va iubesc"
Si am pus si o poza, sa vedeti:
http://good-times.webshots.com/photo/2660810610102157319BaNkWZ?vhost=good-times

Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Adryana, ce frumoooooos!!!! Sa fiti fericiti toti trei, sanatosi si sa va iubiti mereu ca acum!

Hai sa ma laud si eu cu ce-am facut aseara - am impodobit patutul lui bebe - uitati aici: http://good-times.webshots.com/photo/2481944470065968642KlvZuH

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Ce fac fetele?
Maine sunt programata la cezariana si am un morcov......
De Roxx ce mai stiti? Se interneaza maine sau de astazi?
Am vazut pozele de la intalnire, sunt superbe!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
38+ Dora Ioana
AMR 1 zi pana la cezariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Adriana ce frumoooos! pentru tine si pentru sotul tau, ca fericirea noastra sunt in fond mici momente adunate pe care avem grija sa le pastram in suflet. gata, te serbam si noi de Sf Andrei!!

anne_ma

sa fie totul bine si de maine sa fii cea mai fericita mamica!!!

a, si iara a se citi la semnatura 35 sapt!!

Monica 34+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Ange, foarte frumos patutul, se vede ca ai inspiratie , spune-mi si mie, te rog, de unde si cu cat ati luat patutul/salteaua?
Anne_Ma, ce putin mai ai...cum e sa stii ca maine iti tii puiutul in brate? Iti urez din suflet sa fie o nastere usoara si rapida, bebe sa ia nota 10 si sa fie asa cum va doriti voi, si in mod special sa fie sanatos...TE PUPAM

Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

salutare!
angi, f frumos patutul!
noi tot 2 in 1...mai tarziu il sun pe dr sa vad ce zice....dar maine sa fie k nu mai pot...de 2 zile bb e tare agitat...

va tin la curent cu ce se intampla

Roxana 39+

mami de Luca Teodor

AMR : oare pana pe 03.12????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Adryana, patutul l-am luat de la Dodo Kids de pe Bd Tomis cu 450 RON iar salteluta de la Maredi, de vis-a-vis de Antoniadi cu 130 RON.

Anne_Ma si Roxx tinem pumnii si incepem galeria:

Nu stiu cand se interneaza Roxx dar stiu ca tot maine e programata la cezariana.

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Angi frumos patutul la bb-ul tau!Mai ai putin si-ti tii si tu puiul in brate!
Pentru fetele care fac maine cezariana AnneM si poate Roxx nastere usoara fara probleme,bebeii sa vina pe lume cu bine sa aveti parte de fericire si muuuulllttaaa sanatate!Va doresc recuperare rapida dupa operatie si muultt laptic!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 26+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput