Gravidute si mamici de Constanta (9)
Raspunsuri - Pagina 4
a_deju spune:
la multi ani andrei si andree!!! sa traim, sa inflorim!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
isidora spune:
Tuturor Andreilor si Andreielor!!!!
ANDICU,ANDREI DE MAV,DEA,ANDREI DE TINA.S...si sper sa nu fi uitat pe nimeni...
Fetelor si mie mi-a placut la intalneala,la nebunie si mai vreau!
Mokika,ce inger de copil ai....ce cuminte a fost....vreau s i eu
ANGI,multumim pt. poze!
BISOUS,sper din suflet sa se faca bine Victor !
toate fetele!!!
andicu spune:
Multumim de urari! uitati de la mine : , care ce va place!
Si eu urez La multi ani , multa sanatate, bucurii si petrecere frumoasa Andreiutilor de Mav, Tinna S si Mary Lou, precum si lui Deea!
Am vazut si eu pozele! sunteti niste frumoase, toate! Mokika, sa-ti traiasca ingerasul, e un scump! si cumintel si era super imbracat! Am recunoscut in poze pe Madaluta, Cris, Kris(Angi), Mokika, si pe restul fetelor poate o sa am ocazia sa le cunosc si eu..
Bisous, sanatate multa lui Victor!
Ina, ma bucur ca ai scapat de-un stres cu rezultatele la test! cred ca e valabil si pt tine, Yannia !
Fug ca s-a trezit puiul!
Andicu mami de Filip(27iunie 2007)
www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=166" target="_blank">Un vot pt bebe Filip Gabriel
Cum crestem noi
crisis81 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE SFANTULUI ANDREI!!!!
Am vazut si eu pozele de la intalnire. Doamne cata sunt!!! Nu ma mai termin!!!
Da ce bine imi sta cu bebe in brate .
M-am simtit foarte bine cu voi si sper sa ne mai vedem. Va pup si va imbratisez pe toate!
Cristina 7+
Uite cum creste bebele
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE
madaluta spune:
andicu ,adeju: sa ne traiti, sa infloriti la anu' aici sa fiti....(mamaaa..ce-am zis-o...)
Mav,Mary lou,Tinna sa va traiasca Andreii si sa fie sanatosi!
Madalina 16+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA
roxx spune:
salutare!
tuturor sarbatoritilor de azi
mai stam si noi putin cu voi...sper ca luni sa-mi vad odrasla...
Roxana 39+
mami de Luca Teodor
AMR : oare pana pe 03.12????
roxx spune:
nu mai e nimeni p'aici?
frumoase poze....
Roxana 39+
mami de Luca Teodor
AMR : oare pana pe 03.12????
eris spune:
Salut fetele ce faceti? am vazut pozele de la intalnire sunteti toate niste frumoase si bebe Theo e un dulcik.noi nu am ajuns k invatam intr-una cu tati, dar sper sa ajung si eu la o intalnire.
Va pupic pe toate
Mada32+ Ianis Cristian
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
AMR 8 saptamani!!
docdecap spune:
intai ma altur si eu in cor la La multi ani pentru Andrei, Andree, fie ei/ele copii, parinti, mamici, tatici, vecini etc.!!
a fost taaare frumos ieri, mai facem zic eu saptamanal, si sper sa ne cunoastem cat mai multe, eram o gasca taaare ciripitoare!!!
noi astea, mai gravide (adica deja in AMR si cu febra cumparaturilor) ziseram ca facem shopping, deci sper ca oricum ne vedem sapt. viitoare.
mai am si eu niste poze facute cu tel. mobil, sunt evident mai nasoale. Da sa vedeti, c am aplangeam eu c an-aveam aparatul foto la mine, ei bine era in rucsac!
Imi pare tare rau c an-am mai facut poze si dupa ce a venit Ina, atunci trecusem deja la ciripit la greu!!
Bisous (LA MULTI ANI!!) sper ca e mai bine Victor, multa-multa sanatate si putere de munca pentru masa de maine, si La multi ani si pentru Vlad!
eu azi-dimineata la-m vazut pe Serban, evident ca iara nu l-a prins la poza, se tot dadea sfios dupa cordon 2 kile 400, i-am zis sa mai puna pana pe la 3 jumate, ca sa-l pot scoate mai usor!! dpn 4 ian, adica 2 zile diferenta, am un copil foarte pe medie!! diseara pun si poze, desi nu e mare lucru de capul lor, ca nu se dadea pozat, desi s-a agitat, misca, s-a bagat in seama, cordonul tot pe fata l-a tinut!! a, si deja au coborat outele, ma pot da si eu mare si barbata, ca doar mi-au crescut doo coite (putsa nu-a vazut-o -de fapt n-a mai cautat-o)
va pupic, si mai scriu pe seara!!
Monica 34+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
isidora spune:
Am uitat sa-i urez LA MULTI ANI ANdreei-BISOUS si sotului ei!Noroc cu Doc!Sanatate si tie si copiilor si sotului si tot ce va doriti!Succes cu masa si petrecerea de maine!
DOCULET,felicitari pt.2.400 si" outze"!Are tot timpul sa se faca mai mare.
Roxx,Doamne ajuta!Nastere usoara si bebe sanatos!