Mamici de noiembrie- decembrie (124)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

mda.... am vb cu dr... nu mai nasc maine ... ci luni... asa ca va rog sa pastrati incurajarile pt atunci

acum plec la socrii...mi-e o foameeeeeee...am mancat doar iaurt cu gandul la ziua de maine.....

bye

dc se intampla ceva pe parcurs va anunt

Roxana 39+

mami de Luca Teodor

AMR : cateva ore...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Si de ce te-a amanat? imi pare rau,sunt convinsa ca e naspa, dupa ce asteptam atat...

Valentina 37+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyamy spune:

buna fetelor
Am nascut pe 21 nov. o fetita de 3200, lungimea 51, scor 10 la termen si o cheama Maria Alexandra. Am stat in spital 3 zile. Am nascut prin cezariana care a durat o ora si jumatate deoarece eu am mai avut o operatie si tb. sa ma curete de aderente. Fetelor nu am crezut ce sentimente se pot naste, in momentul in care am vazut-o.
va pup pe toate
dyamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Voi le dati suzeta bb-ilor vostri?

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

quote:
Originally posted by dyamy

buna fetelor
Am nascut pe 21 nov. o fetita de 3200, lungimea 51, scor 10 la termen si o cheama Maria Alexandra. Am stat in spital 3 zile. Am nascut prin cezariana care a durat o ora si jumatate deoarece eu am mai avut o operatie si tb. sa ma curete de aderente. Fetelor nu am crezut ce sentimente se pot naste, in momentul in care am vazut-o.
va pup pe toate
dyamy

felicitari sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!ce bine de tine ai scapat...de acum incepe frumosul! Bafta!

ggaby 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

"MIEI FIETILI" dar mie nu-mi raspunde nimeni astazi...am vorbit prea mult azi??? vreau pana nasc sa ajung si eu membru incepator
Si apropo cum fac sa scriu mai colorat sau mai gros

ggaby 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

in ce se pastreaza lapticul de san la congelator? Sunt pungi speciale? De unde la cumpar?

Pussic, ce mai faci? Mi-e dor de tineeeeeeee! tustele din partea mea!

Noi suntem cumintele in continuare, dormim 7 ore noaptea, papam la greu, Doamne-Ajuta s-o tina tot asa!
Ale voastre fac zgomote din gatulet? A mea le scoate cand ii dau la biberon, sau in somn, trage aerul uneori cu zgomot, parca-i o babuta.

Shery si inimioara Alesia (+4 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by dyamy

buna fetelor
va pup pe toate
dyamy

Sa fiti sanatoase ,acum va trecem in listuta.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Buna!
Eu sunt un picutz cam disperata, piticuta mea nu doarme de doua nopti, delooooc. O doare rau burtica, trage la basinute, si urla toata noaptea. Circul incepe dupa baita, care, in loc sa o linisteasca, pare sa o agite foarte tare.
Mai avem o problema, aceea ca nu putem scoate aerul, dupa masa, decat foarte rar. Din cauza asta credeti ca o doare burtica?

adra_bell mami de Eva-Elena

O ridici si o apleci un pic pe un umar, sa-i treaca capusorul putin de umarul tau, si o lovesti repejor pe spate cat mai sus in zona gatului, scoate la ragaieli de te sperie. Si o lasi acolo un minut-doua. Daca nici asa nu scoate, o lasi sa alunece in bratele tale de pe umar, scoate si atunci.
Doctorita mi-a aratat cum o pune cu fata in jos cu stomacelul pe picior si da-i na-na la spate, si mai batea si ritmul din piciorul ei, si a scos si atunci.
Si mi-a spus ca daca nu scoate aerul face colici.

Shery si inimioara Alesia (+4 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by darleena

Voi le dati suzeta bb-ilor vostri?

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

Nuuuuu si nici biberon

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput