Mamici de noiembrie- decembrie (124)
Raspunsuri - Pagina 15
roxx spune:
mda.... am vb cu dr... nu mai nasc maine 
... ci luni... asa ca va rog sa pastrati incurajarile pt atunci 
acum plec la socrii...mi-e o foameeeeeee...am mancat doar iaurt cu gandul la ziua de maine.....
bye
dc se intampla ceva pe parcurs va anunt
Roxana
39+
mami de
Luca Teodor
AMR : cateva ore...
vali_delide spune:
Si de ce te-a amanat? imi pare rau,sunt convinsa ca e naspa, dupa ce asteptam atat...
Valentina
37+
Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 8 zile
dyamy spune:
buna fetelor
Am nascut pe 21 nov. o fetita de 3200, lungimea 51, scor 10 la termen si o cheama Maria Alexandra. Am stat in spital 3 zile. Am nascut prin cezariana care a durat o ora si jumatate deoarece eu am mai avut o operatie si tb. sa ma curete de aderente. Fetelor nu am crezut ce sentimente se pot naste, in momentul in care am vazut-o.
va pup pe toate
dyamy
darleena spune:
Voi le dati suzeta bb-ilor vostri?
cu
baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
ggaby spune:
quote:
Originally posted by dyamy
buna fetelor
Am nascut pe 21 nov. o fetita de 3200, lungimea 51, scor 10 la termen si o cheama Maria Alexandra. Am stat in spital 3 zile. Am nascut prin cezariana care a durat o ora si jumatate deoarece eu am mai avut o operatie si tb. sa ma curete de aderente. Fetelor nu am crezut ce sentimente se pot naste, in momentul in care am vazut-o.
va pup pe toate
dyamy
felicitari sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
ce bine de tine ai scapat...de acum incepe frumosul!
Bafta!ggaby 38+
ggaby spune:
"MIEI FIETILI" dar mie nu-mi raspunde nimeni astazi...am vorbit prea mult azi???
vreau pana nasc sa ajung si eu membru incepator 
Si apropo cum fac sa scriu mai colorat sau mai gros![]()
ggaby 38+
Sheritra spune:
in ce se pastreaza lapticul de san la congelator? Sunt pungi speciale? De unde la cumpar?
Pussic, ce mai faci? Mi-e dor de tineeeeeeee!
tustele din partea mea!
Noi suntem cumintele in continuare, dormim 7 ore noaptea, papam la greu, Doamne-Ajuta s-o tina tot asa!
Ale voastre fac zgomote din gatulet? A mea le scoate cand ii dau la biberon, sau in somn, trage aerul uneori cu zgomot, parca-i o babuta.
Shery si inimioara
Alesia (+4 sapt)
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by dyamy
buna fetelor
va pup pe toate
dyamy
Sa fiti sanatoase ,acum va trecem in listuta.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze
povestea nasterii
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Buna!
Eu sunt un picutz cam disperata, piticuta mea nu doarme de doua nopti, delooooc. O doare rau burtica, trage la basinute, si urla toata noaptea. Circul incepe dupa baita, care, in loc sa o linisteasca, pare sa o agite foarte tare.
Mai avem o problema, aceea ca nu putem scoate aerul, dupa masa, decat foarte rar. Din cauza asta credeti ca o doare burtica?
adra_bell mami deEva-Elena
O ridici si o apleci un pic pe un umar, sa-i treaca capusorul putin de umarul tau, si o lovesti repejor pe spate cat mai sus in zona gatului, scoate la ragaieli de te sperie. Si o lasi acolo un minut-doua. Daca nici asa nu scoate, o lasi sa alunece in bratele tale de pe umar, scoate si atunci.
Doctorita mi-a aratat cum o pune cu fata in jos cu stomacelul pe picior si da-i na-na la spate, si mai batea si ritmul din piciorul ei, si a scos si atunci.
Si mi-a spus ca daca nu scoate aerul face colici.
Shery si inimioara
Alesia (+4 sapt)
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by darleena
Voi le dati suzeta bb-ilor vostri?cu
baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
Nuuuuu si nici biberon
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze